Top

Hyundai Nederland

Ook tijdens de corona-maatregelen staat de Hyundai-dealer voor je klaar.
Lees hier de maatregelen die we nemen en hoe we jou mobiel houden.

Meer informatie

Bezoek de Hyundai
Winterinspectie 2020

Hyundai-rijders zijn de hele maand november en december 2020 van harte welkom bij de Hyundai-dealer voor een GRATIS inspectie van hun auto. In verband met corona kan dit uitsluitend op afspraak. Na afloop van de Hyundai Winterinspectie ontvang je een inspectierapport en weet je meteen of jouw auto klaar is voor de winter. Indien vervanging of reparatie nodig is, kun je direct profiteren van een aantal speciale aanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, accu’s en banden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend geldig in de maanden november en december 2020, zolang de voorraad strekt.

Maak een afspraak Bekijk aanbiedingen

Opbrengst Winterinspectie 2020
naar Stichting Opkikker

Hoewel de Hyundai Winterinspectie gratis is, vragen wij elk jaar € 2,50 te doneren voor een goed doel. In 2020 gaat de opbrengst naar Stichting Opkikker. Dit goede doel organiseert opkikkerdagen voor ernstig zieke kinderen en de rest van het gezin. ‘Soms zit dat ’m in kleine dingen. Zoals Jayla, die epilepsie heeft en dankzij een speciaal zadel tóch op een paard mocht rijden. Of Jens, die de hele dag onder de indruk was van de persoonlijke videoboodschap die zijn helden Ernst & Bobbie voor hem inspraken’, zegt Kelly Loup van Stichting Opkikker. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees verder
Wat checken we tijdens de winterinspectie?
 • Olie en remvloeistof
  We checken het oliepeil en het niveau van de remvloeistof. Als alle vloeistoffen op peil zijn, ben je ook in winterse omstandigheden verzekerd van een optimale werking van alle systemen en de motor.
 • Ruitenwissers en -sproeiers
  Goed zicht is belangrijk, zeker in de winterperiode. We controleren of de ruitenwissers en -sproeiers goed werken.
 • Elektrisch laadcircuit
  Controle van de accu en multiriem. Door slijtage tijdig op te merken, kun je een geknapte multiriem en daardoor hoge kosten voorkomen. Een goed werkende accu betekent dat de auto start ongeacht de weersomstandigheden.
 • Verlichting
  Werken alle autolampen en zijn ze goed afgesteld? Het wordt vroeg donker en in winters weer wil je goed zichtbaar zijn.
 
 • Airco
  Zeker in de winter is het fijn als je autoruiten snel en goed ontwasemen. We checken of je airco nog goed werkt en er geen nare geuren ontstaan.
 • Koelsysteem
  We inspecteren het koelvloeistofniveau en de conditie van de radiateur. Door slijtage of onvoldoende koelend vermogen kan namelijk lekkage ontstaan of kan de motor oververhit raken.
 • Banden
  In de winter zijn wegen vaak gladder door regen of sneeuw. De juiste bandenspanning en voldoende profieldiepte zijn daarom belangrijk. We checken beide voor je.
 • Voorruit
  We checken je voorruit op sterretjes of scheuren. Door temperatuurwisselingen kan een sterretje sneller scheuren.
Hyundai winterbanden

Winterbanden zijn speciaal ontwikkeld voor optimale grip
en een kortere remweg tijdens winterse omstandigheden.
Al bij temperaturen onder de 7° Celsius geven winterbanden
meer grip. Combineer je winterbanden met (lichtmetalen)velgen
en profiteer van scherp geprijsde Hyundai winterbandensets.
Zo ga je deze winter veilig de weg op.

Winterbandensets