Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.282
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Bertram van Dijk30-04-2019
   (8.3)

   Inmiddels zitten de eerste 2500 km er met mijn nieuwe Kona op. Heerlijke auto moet ik zeggen. Bij snel accelereren hoor je wel dat het een 3 cilinder is maar op constante snelheden is hij netjes stil. De Nexen banden zorgen voor het meeste lawaai. Jammer dat Hyundai daar niet heeft gekozen voor een A-merk band. Ik heb veel (rustige) snelweg kilometers gereden met een gemiddeld verbruik van 1:18,5. Dat stelt me zeker niet teleur. Het interieur geeft een prima kwaliteitsgevoel en Apple Carplay werkt super. Ik ben blij met mijn keuze voor de Kona.

  • Tiny Vessem01-04-2019
   (9.4)

   Bijna een jaar eigenaar van deze auto en hebben er samen met mijn vrouw reuze schik mee. Rijd erg zuinig en is comfortabel.Korte draaicirkel en ligt prima op de weg.Met het Apple-Car-Play systeem is alles binnen bereik.Telefoon-radio-eigen muziek en navigatie werken prima naar wens. Hopen lang plezier van deze auto te hebben.

  • Ar Janzen03-02-2019
   (8.6)

   heerlijke auto om in te rijden erg stil en veel veiligheid-voorzieningen 1 minpuntje navigatie systeem geeft te late instructies en kent veel wegen niet kan er ook geen flitsmeldingen op zetten.