Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.282
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • R. Verschraagen25-06-2020
   (10.0)

   We zijn erg blij met onze nieuwe Hyundai Kona! We hebben de Hyundai keurig afgeleverd gekregen van de dealer Dirk Barten in Amsterdam Zuidoost. We kregen een leuk geschenk bij de auto en hebben ons verder super geholpen, bedankt hiervoor!

  • Geert Fransen18-06-2020
   (9.7)

   Eerste ervaringen met de Kona zijn voortreffelijk. Rijdt heerlijk. Goede wegligging en gemakkelijk bedienbaar instrumentarium. Ben dik tevreden.

  • Tumbling Dice08-05-2020
   (8.9)

   Prima auto. Ik wilde vanwege minder kilometers mijn IX35 vervangen door een kleinere auto en de keuze van een Kona is de juiste gebleken. Leuke praktische auto met voldoende ruimte.

  • Peter Titulaer01-03-2020
   (6.0)

   Heel tevreden met de Kona Fashion 1.0 turbo handgeschakeld. De passagiersstoel is echt te laag (niet in hoogte verstelbaar), zeker voor een auto die ik heb gekozen vanwege een hogere zit. De dealer kan/mag dit niet aanpassen. Een gespecialiseerd bedrijf rekent hiervoor ? 400?-. Dus zelf gedaan d.m.v. 2x een stalen kokerprofiel in de lengterichting (lxbxhxd=)500x30x40x1,5mm en 4 verlengde bouten. Zeer tevreden over resultaat. Prettiger zicht op de weg, makkelijker in- en uitstappen. Het zonnescherm is nu wel bruikbaar. Doordat de knie?n nu hoger zijn kan de stoel verder naar voren, wat weer gunstig is voor de achterpassagier, die hierdoor ook in hoogte meer voetruimte heeft. Vreemd dat bij het ontwerp hiermee geen rekening werd gehouden. De handleiding, die we volgens de fabrikant zeker moeten lezen, is niet leesbaar. Bij elk onderdeel staat: ?In dien van toepassing? Verder wordt alle aanwijzingen uitgebreid met zaken die je bij het rijexamen leerde. Toch ben ik blij met deze auto.