Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.165
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Wouter 22-07-2019
      (8.6)

      Heerlijke auto die Kona. Zaterdagmorgen mijn Fashion uit april 2018 deze opgehaald bij Wittenberg in Harderwijk, zeer goede serviceverlening, en denken echt mee deze dealer. Rijd echt super en door de tubomotor lekker fel. We gaan er volgende week mee op reis naar Italie hopelijk past alle bagage in de auto. Ik heb er nu al zin in. Gr. Wouter

    • Wouter 22-07-2019
      (8.6)

      Heerlijke auto die Kona. Zaterdagmorgen mijn Fashion uit april 2018 deze opgehaald bij Wittenberg in Harderwijk, zeer goede serviceverlening, en denken echt mee deze dealer. Rijd echt super en door de tubomotor lekker fel. We gaan er volgende week mee op reis naar Italie hopelijk past alle bagage in de auto. Ik heb er nu al zin in. Gr. Wouter

    • Hans Heusden15-07-2019
      (9.7)

      Zeer mooie en complete auto. Je verwacht niet dat deze auto zo sportief rijdt voor een drie cilinder 998 cc motor. Het interieur ziet er ook erg mooi uit en ook alle extra's die bij dit type (de Fashion) horen maken deze auto erg compleet.

    • A. van de Vooren06-07-2019
      (9.4)

      Wij hebben onze Kona nu bijna 1 jaar. We zijn er direct na de aankoop mee naar Noorwegen gereden en dat is ons prima bevallen. Totaal zijn wij zeer tevreden met als enige opmerking dat de vering ietsje stug is, wat in Noorwegen op sommige wegen goed merkbaar was. Hier op onze vaderlandse wegen is het een stuk vriendelijker. Kortom wij vinden het een fantastische auto.

    • Sven Janssen05-07-2019
      (10.0)

      Voor de aankoop van de Kona hebben we ook bij de bekende Duitse automerken gekeken voor een nieuwe auto. Ineens viel ons oog op een sportieve mini-suv van Hyundai.. De Kona! Voor de helft van de prijs van de Duitse wagens heb je een super complete en mooie auto die ook nog eens fantastisch rijdt. Bij de dealer een supergoede service genoten en direct een proefrit gemaakt. 3 weken later was de auto geleverd en zitten de eerste 1000 kilometer erop. Ik kan het echt iedereen aanraden. Helemaal over naar Hyundai!

    • J. Harte21-06-2019
      (9.4)

      Dit is mijn eerste Hyundai want ik heb altijd met een Frans merk gereden. Ik heb de Kona Fashion nu twee maanden en er al een paar behoorlijke afstanden mee gereden het rijcomfort van de wagen is uitstekend,daarin doet hij niet in onder bij mijn vorige auto"s maar bij ritten op de snelweg hoor je duidelijk de banden en de verlichting voor is niet optimaal de dag rijverlichting is helderder dan de halogeen verlichting die er nu inzit. Voor de rest een zeer goede wagen met een laag verbruik en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb aangeschaft.

    • J. Harte21-06-2019
      (9.4)

      Dit is mijn eerste Hyundai want ik heb altijd met een Frans merk gereden. Ik heb de Kona Fashion nu twee maanden en er al een paar behoorlijke afstanden mee gereden het rijcomfort van de wagen is uitstekend,daarin doet hij niet in onder bij mijn vorige auto"s maar bij ritten op de snelweg hoor je duidelijk de banden en de verlichting voor is niet optimaal de dag rijverlichting is helderder dan de halogeen verlichting die er nu inzit. Voor de rest een zeer goede wagen met een laag verbruik en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb aangeschaft.