Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9276
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Wim Op den Buysch22-06-2018
      (7.1)

      In het algemeen zeer tevreden over deze Tuscon: Waar ik minder tevreden over ben is het Navigatie systeem en heb daar een paar vragen over en misschien dat iemand een oplossing weet. 1. Waarom kan de navigatie niet aan zonder ook de radio aan te hebben ? 2. Waarom heeft de navigatie geen fuctie die waarschuwt als de snelheid hoger is als toegestaan ? Dit is een heel eenvoudige functie om in te bouwen en volgens mij een goede toevoeging voor de veiligheid en het kan bonnen besparen. 3. Kaart kwaliteit is niet zo goed, Tom Tom is echt veel beter. 4. Zou handig zijn als je een TMC mededeling eenmalig definitief kunt wegklikken als de boodschap duidelijk is en niet telkens moet wegklikken omdat het telkens kan terugkomen en je anders het scherm niet meer kunt zien. Het goede nieuws is dit is allemaal software, dus heel eenvoudig om te verbeteren. Hiermee kan Hyundai wereldwijd volgens mij een kwaliteits slag maken als ze naar de klant luisteren natuurlijk.

    • Harry Letsch21-06-2018
      (9.1)

      Een fantastische auto Ziet er ook aan de binnenkant goed uit Ben er erg content mee zeker over de service Van de Dealer ben ik erg tevreden. Met vriendelijke groet Harry Letsch Den Haag

    • Gerard Bontjer18-06-2018
      (9.1)

      Sinds kort hebben wij een nieuwe Hyundai Tucson. Hiervoor reden wij in een Opel Zafira tourer, dit was ook een mooie ruime auto. Maar nu wij de Tucson hebben merken wij het verschil, die Koreanen kunnen wel auto's maken zeg. Wij zijn zeer tevreden,wat rijdt dat fijn. Laat de zomer maar komen.

    • Y.C. Schaik18-06-2018
      (9.1)

      Betreft een Tucson premium-uitvoering. Super auto met vele mogelijkheden, faciliteiten en comfort. De auto glijdt over de weg. Een groot genoegen om mee te rijden. Wegligging prima. Besturing licht. Fijne schakelbak. Instrumentarium overzichtelijk. Fijne aflevering door dealer Herwers in Zutphen. Goed, informatief en correct verkoopgesprek. Keurige aflevering.

    • Franciscus Arxhoek13-06-2018
      (8.6)

      Fijne auto comfortabele zit, redelijk zuinig op de snelweg circa 7,7 liter op 100 km als je niet al te hard rijdt. Stuurt en schakelt prima. Snel en vlot rijden goed mogelijk met de 1,6 l motor. Ik heb nooit met 'n caravan gereden wellicht is dan 'n turbo versie nodig. Beetje jammer is dat je (vergeten) open ramen niet met de afstandsbediening kan sluiten.

    • rob 11-06-2018
      (10.0)

      Ik ben echt zeer tevreden over de rij kwaliteiten van deze auto! Hij is mooi, vol opties en hele maal naar mijn smaak. Verder top service bij mijn dealer wat als nieuwe klant een erg goed gevoel geeft.

    • Jan Groeneveld11-06-2018
      (7.7)

      Nog steeds zeer tevreden over mijn Hyundai Tucson. Wel teleurgesteld in de zomerbanden Continental 245/45 R 19. Weer gecubte achterbanden. Wat een herrie. Niemand is duidelijk over de oorzaak. Overal waar je vraagt krijg je een ander antwoord. Weet iemand hier meer over?

    • Henk Harder10-06-2018
      (7.7)

      Ik rijd nu bijna 3 jaar de nieuwe Tucson. Over het algemeen tevreden over de rijkwaliteiten, hoewel de besturing nog niet echt lekker voelt. In de auto hoor je na een paar honderd meter rijden een "plop". De dealer heeft samen met de importeur geprobeerd deze nare plop uit de auto te krijgen. Ik heb begrepen dat meer Tucson rijders er last van hebben. Het is de dealer niet gelukt...volgens de dealer is het een Tuscon typisch ding dat er niet uit te krijgen is. Het hoort kennelijk bij de auto. Ik moest er maar mee leren leven. Heel vreemd natuurlijk dat de specialisten dit probleem niet tot tevredenheid kunnen oplossen.