Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9277
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • jan Weerd30-11-2015
   (9.7)

   ik had eerst een IX35,en nu een tucson comfort ik ben er met sprongen op vooruit gegaan, kwaliteit van de stoelen zijn zeer goed,heel veel luxe binnen en een fantastische rijgedrag en een goed overzicht. klein min puntje,hij verbruikt iets meer. voor de rest een dikke voldoende.

  • Jack Verstraten28-11-2015
   (9.4)

   in een woord GEWELDIG. auto nu 4 weken in mijn bezit en wil hem niet meer kwijt, kan alleen maar positief zijn over alles. rijeigenschappen, comfort, overzichtelijkheid bediening het lijkt of het allemaal zo is gemaakt om puur te genieten.

  • HH19-11-2015
   (7.7)

   sedert enkele dagen de nieuwe eigenaar van deze Tucson comfort 1.6GDI, aangeschaft vanwege positieve revieuws van auto visie en multitest met andere types en merken SUV-crossover modellen, tot op heden uitermate tevreden, echte rijervaringen betreffende weersomstandigheden moeten we nog op doen maar daar zullen we na de winter periode onverwijld op terug komen en verslag doen

  • Edward Schilder14-11-2015
   (9.4)

   Ik heb de eerste 1000 kilometer gereden in de 1.6GDI Comfort met 19 inch wielen. Het verbruik tot dusverre is 7,1liter per 100km. Deze schijnt naar verloop van tijd nog zuiniger te worden. De auto is voorzien van het extra veiligheidspakket met AEB. Het comfort is van hoog niveau. De auto komt vlot mee in het verkeer. De multimedia en navigatie werken fantastisch. Ik ben erg tevreden over deze auto. De multimedia heeft nog geen volledig werkende Apple Carplay, maar de iphone6 koppelt wel goed via Bluetooth en Wifi. Overigens is mijn ervaring met de Service van Hyundai zeer positief.