Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9277
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Hennie Otto03-12-2015
      (10.0)

      Fantastische auto prettig en zeer vertrouwd om mee te rijden. Na 3 jaar ix 35 nu dan de Tucson 150 km gereden nu al lyrisch. familie vrienden en kennissen vinden het ook een zeer mooie auto.

    • john Mommers03-12-2015
      (9.1)

      Heel tevreden over mijn hyundai tucson comfort veel goede reacties over de kleur en uitvoering zwartleer complete uitrusting we zijn super tevreden

    • Hugo Bekker03-12-2015
      (9.1)

      Vanaf 2005 2x een Santa-F? en 8 maanden een ix35 ( als "tussenpaus"), nu de nieuwe Tucson 1.6T-GDI comfort. Het was het wachten waard die 8 maanden. Wat een heerlijke auto. Ben zeer benieuwd hoe hij de caravan zal trekken, hoewel ik daar niet bang voor ben gezien het koppel van zijn motor.

    • pascal dams03-12-2015
      (10.0)

      Ik ben super tevreden met mijn nieuwe Hyundai tucson en ik ben super goed geholpen door de verkoper Alex de jong van Hyundai Velserbeek mijn dank is groot en raad iedereen aan om bij deze vestiging hun auto te halen super goede service en altijd leuke auto's

    • Willy Koster03-12-2015
      (8.6)

      Ik zins okterber met de hyunda tucson en het bevalt heel goed zowel comfor als stabiliteit en hij rijd ook op lange afstanden prettig. Alleen wat mij tegenvalt is de achteruit camera deze is bij donker slecht en bij donder en slecht weer slecht dan zie haast niets

    • Carel Zwijsen03-12-2015
      (9.7)

      Verkocht toen ik hem zag en proefrit gemaakt had. Combineert sportief rijden met hoog comfortniveau en compleet veiligheidspakket. Ideale familiewagen en hondenvervoerder. Hoge inruilwaarde van 'oude' I40 hielp nadrukkelijk mee bij de finale beslissing

    • pieter Eerhard03-12-2015
      (10.0)

      Na twee jaar in een i30 wagon te hebben gereden een tucson gekocht. Wat een fantastische auto. Nog fijner als de i30. Zo fijn dat onze tweede auto ook een hyundai is geworden. Het lijkt mij onnodig om dit toe te lichten.

    • Hans 03-12-2015
      (8.0)

      Een heerlijke auto, sportief, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Geen spijt dat we onze vorige Tucson van bijna 10 jaar hebben ingeruild

    • Rob Hoogenkamp03-12-2015
      (9.4)

      Ik rijd sinds enkele maanden in de nieuwe Hyundai Tucson. Is een heerlijke auto mee te rijden. Ligt stabiel op de weg en heeft een aantal prettige extra hulpmiddelen, vooral de meedraaiende koplampen vind ik zeer prettig. Zit zeer comfortabel en is zodoende ook voor lange afstanden een heel fijne auto. Al bij al een super auto!!