Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9277
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Dirk Rijn04-12-2015
      (8.9)

      IK heb deze hyundai pas enkele weken ,ben super tevreden had niet verwacht dat deze auto zo goed rijd

    • Jack la Grand04-12-2015
      (8.9)

      Nu mijn derde Hyundai Tucson-IX 35-Tucson fantastische auto geweldige service toppers Hoop dat deze Tucson ook zon geweldige trekker is voor mijn caravan

    • Ton Jansen03-12-2015
      (8.3)

      Na jaren een Renault gereden te hebben nu de over stap gemaakt naar de Hyundai Tucson. Na even wennen is het een geweldige auto. De wegligging is prima en ook in de bergen doet hij het goed. Ondanks dat de auto hoger is houdt de auto bij veel wind het spoor vast.

    • Ad Wamsteker03-12-2015
      (9.1)

      Comfortabele auto met meer dan nodige faciliteiten in de technische uitvoering. Milieu en sportiviteit gaan moeilijk samen (Nederlandse uitvoering?) maar kan sportief gereden worden door flexibele 1.6 ltr motor. Verbruik 7.6/100 bij identieke rijstijl als in mijn vorige IX35, die 8.3/100 gaf. Deze bevindingen zijn gebaseerd op een ervaring van 6 weken en 5500 km.

    • lex Veenstra03-12-2015
      (10.0)

      Geachte nog niet Hyundai rijders. Naar mijn overtuiging behoeft bij de huidige Hyundai autobezitter geen betoog worden gehouden over de ideale mix van kwaliteit, prijs , prestatie en uitstraling. Wel zou het goed zijn dat andere autobezitters van andere merken, er ook weet van krijgen wat Hyundai voor hen kan betekenen. Er zijn geen slechte auto's of verkeerde merken. Echter, Hyundai is wel de top en zeker met een fijne garage die achter je staat als leverancier en onderhoudsbedrijf Klasse!

    • Wim van der Beek03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 20 okt. 2015 in bezit van een Tucson 1,6 T - GDI Premium DCT - 4WD. Het is een feest om in deze auto te rijden. Zeer comfortabel en een uitermate goede 7 automatische versnellingsbak. Schakelt perfect op en af in sportstand. Alles zit erop en eraan en werkt perfect !

    • Gert Helden03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 14 november rijd ik in de nieuwe tucson, Het is een geweldige ervaring om in zo''n auto te kunnen rijden. Mijn vorige auto was een iX35 maar ik moet zeggen dat het een wereld van verschil is. De wegligging, schakelen, geluid en de soepele bediening en het geweldige navigatiesysteem super. Het model is echt enorm verbeterd en er in rijden geeft een safe gevoel

    • Hans Donkers03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 29 augustus rijd ik een Tucson 1,6 Gdi in de kleur Moonrock. Geweldige auto wat betreft performance en comfort. Vooral de voorzijde vind ik geweldig : vriendelijk agressief !