Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 9.268
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Bert Kuijpers19-05-2020
      (9.1)

      We rijden sinds november 2019 een nieuwe Kona Hybride. De kleur van onze auto is ceramic blue. En we hebben veel positieve reacties over de kleur! Overigens zijn we heel tevreden over de auto. Het verbruik is zoals dit is aangegeven. Vandaag meer dan 100 km gereden met een gemiddeld verbruik van 4,5l/100 km. En we ontdekken nog steeds nieuwe mogelijkheden , zeker software matig.. Dus na eerdere modellen ix20 en Tucson nu ook heel tevreden over de Kona .

    • Lambert Kollenburg19-05-2020
      (8.9)

      Heerlijke auto, lekker stil maar zeker ook heerlijk zuinig. Interieur ook heel netjes afgewerkt, boordcomputer makkelijk te bedienen, je kunt over vanalles geinformeerd worden als daar de behoeft voor bestaat. Navigatie, is intestellen in 3 scherm grotes. En via de app kun je het opgezochte adres rechtstreeks naar de auto sturen. Via diezelfde app is het ook mogelijk om de auto op afstand te sluiten. Meldingen vanuit de app als je de auto niet gesloten hebt. Alarm meldingen bvbij diefstal. Auto is uitgerust met een gps tracker en is altijd traceerbaar. Even terug over het brandstof verbruik; gewoon super, 4,9 ltr op de 100 km, das ruim 1 op 21 heerlijk. Scheelt aardig in de portomonee. Dit is onze 6e hyundai, we zijn begonnen met de H200, daarna een I10 aangeschaft voor onze zoon, een i20 aangeschaft voor de 2e zoon, wij reden toen in een i30, deze ingeruild voor ix20, en dan nu de kona, dus ja je mag best zeggen dat we merk vast zijn.

    • Rinus Buis19-05-2020
      (9.7)

      Na toch wel enige aarzeling onze Kona benzine ingeruild voor een Kona Hybride. Sinds januari dit zijn wij de bezitters van een Kona Hybride. Wat onwennig aan de eerste kilometers begonnen, maar nu wij willen eigenlijk niet anders meer. Het tanken van benzine scheelt ons nu zo gemiddeld 70 euro in de maand en dan te bedenken dat wij als particulier al inmiddels 6000 km op de teller hebben staan. Het is nog wel te vroeg om over een volgende auto na te denken, maar de Kona Hybride staat zeker boven aan onze lijst. Fam. Buis

    • Henk Gijsbertsen19-05-2020
      (9.4)

      De eerste kennismaking met Hyundai is tot nu toe zeer goed bevallen. Onze Hyundai Kona Hybrid is een erg fijne auto om in te rijden. De overgang van benzine naar elektrisch verloopt erg soepel en vrijwel ongemerkt. De automaat werkt probleemloos en de auto beschikt over een groot scala aan technische hulpmiddelen, die het rijden nog comfortabeler maken. Met name de smart cruise control is erg fijn bij het rijden op de snelweg. Kortom: een hele fijne auto voor een acceptabele prijs.

    • Johan 30-04-2020
      (9.1)

      Sinds 18 maart in het bezit van een kona hybride fashion ,een tucson comfort uit 2016 ingeruild was ook een fijne auto reed ook erg goed. Wilde een automaat bij de tucson te duur .De kona rijdt erg goed de instap is iets lager en de auto maat werkt ook goed.het ver bruik is bij mij gemiddeld 1 op 20 bij de huidige snel heids beperking van 100 km . Mijn garage in zuidland vindt ik ook erg prettig je wordt er erg goed geholpen ook met kleine service dingen.Alleen de hud die je boven je stuur omhoog kan laten komen voor je navigatie vindt ik overbodig je hebt een heel groot navigatie systeem met veel mogenlijk heden wat ook snel en makkelijk wekt.Ook de zit positie achter het stuur is goed en het zicht rondom is ook goed. Fijne auto heb geen spijt van mijn aanschaf al is de kona kleiner dan de tucson.

    • Arnold21-04-2020
      (9.4)

      Fijne auto, die door de hybride motor heerlijk rustig over de wegen gaat. Voorzien van de laatste veiligheidsystemen die heel intu?tief met je meewerken tijdens het autorijden.

    • Johan Schreuders03-04-2020
      (8.6)

      Na een keuze uit 4 auto,s , toch voor de Kona gegaan. Ik ben een opa van 68 jaar en geen racemonster meer, ik ging meer voor rust en comfort. Dan zit je bij de Kona goed, prima zit, zicht geheel rondom prima, en rijden geweldig comfortabel en rustig. Bijzonder ook dat de Kona tegenwoordig op Micheline banden staat, hierdoor is de rust en wegligging nog beter. De mogelijkheden aan veiligheidsystemen zijn bijna onbegrensd, dit is voor mij niet noodzakelijk, maar je kunt alles uit en aan zetten ( of laten doen in de garage) De mooie kleuren, prima stoel en stuur verstelling maken hem voor mij compleet. Zeker aanrader in aanschaf en dit alles voor ongeveer 30000 euro , voor type Fashion met wat extra,s .