Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 9.259
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Jan Feijter22-05-2020
      (9.7)

      Sinds eind februari in het bezit van Kona Hybrid Fashion. Niets dan lof over deze auto. Zuinig in gebruik. In de bebouwde kom bijna 1:24 haalbaar. Op de lange afstand valt het mij wat tegen ruim 1:18. Automaat werkt heerlijk, zowel voor sportief als voorzichtig rijden. Heel compleet uitgerust met veel veiligheidsvoorzieningen. Rijdt heel comfortabel en fluisterstille motor, omschakelen van benzine op batterij heel soepel en bijna niet hoorbaar. Mooi interieur, ruim met comfortabele stoelen. Mooi groot scherm met veel mogelijkheden en uitstekende navigatie. Kortom aanbevelenswaardige auto..

    • Wim Weegenaar22-05-2020
      (10.0)

      Ik ben zeer tevreden met mijn Kona lekker pittig en zeer zuinig in gebruik fijn rijden kortom ik ben blij dat ik hem gekocht heb

    • Marian Koolmees21-05-2020
      (9.7)

      Wij wilden een Hyundai met hoge instap en de Kona heeft dit. Door de uitleg door Robert van Cluistra Nieuwegein over een Hyundai Kona Hybride, kozen wij deze auto. We hebben deze nu een paar weken en zijn heel trots en blij met de Kona. Geen oplaadpunten want de Kona laadt zichzelf op. Mooie auto aan de buitenkant en binnenkant en heel veel snufjes die we nog niet allemaal ontdekt hebben. Een echte aanrader en we zijn van plan om hier jaren mee te rijden.

    • Jac Lisman21-05-2020
      (8.3)

      Ben zeer tevreden met mijn Kona Hybride. Een van de fijnste door mij gekochte HYUNDAI'S WAARONDER 2 Tucsons. Verbruik totaal gemiddeld 5,2 l/100km Alleen negatief : de zeer povere claxon. Ook ruitenwssers werken niet optimaal

    • E. Berentsen20-05-2020
      (9.1)

      Tsja wat zal ik zeggen, een ieder geval geen negatieve dingen want de auto rijdt goed en doet alles wat beloofd is en in de folder staat. Laat ik vertellen hoe ik bij Hyundai terecht gekomen ben. Daar ik veel in Spanje ben heb ik meerdere keren per jaar een rentalcar nodig. De laatste tijd was dit steeds vaker een Hyundai, nog geen Kona maar een I20. het viel mij op dat dit wagentje toch wel lekker reed, de stoelen waren goed en de auto was ook nog lekker stil en zuinig. Ook vond ik de auto van binnen er leuk uitzien. Na 12 jaar was ik toe aan iets anders.ik ben diverse dealers af geweest om auto's te bekijken die ik leuk vond maar op de een of andere manier viel er altijd wel iets tegen. Ben toen bij Bartelen, de Hyundai dealer in Roosendaal terecht gekomen. Wij zijn toen beiden echt vrolijk geworden van de Hyundai Kona Hybrid. Wat reed die auto fijn en vooral wat is die zuinig. Zijn er dan geen negatieve dingen? Ja toch wel de claxon kan beter maar verder uitermate tevreden !

    • Peter Klaarmond20-05-2020
      (9.4)

      Heerlijke hybride aandrijflijn schakelt prima over van motor naar elektromotor en terug is stil en de automaat doet zijn werk in sportstand zelf nog sneller ook veel veiligheid hulpmiddelen aanwezig en de geluidsinstallatie is top.

    • Sigrid Hoorntje 20-05-2020
      (10.0)

      Mijn Kona. In 1 woord een geweldige auto. Heb gekozen voor de Blue Lagoon, iedereen die hem ziet, vindt het een prachtige kleur en mooi auto. Geen seconde spijt gehad, ik heb de Kona Premium, een genot om in te rijden. Cruise controle was ik niet kapot van, maar nu vindt ik het geweldig. Een grote, hoge auto, maar als je erin zit, voel je niet dat je in een grote auto zit. Alles compact, en makkelijk in bediening. Dus nogmaals, een geweldige auto!!!

    • Ruud Backerra20-05-2020
      (10.0)

      Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een nieuwe auto en zochten naar een automaat. We informeerden naar de Opel Grand land, de Skoda Kamique, de VW T-Roc en T-Cros, de Kia Niro, Peugeot 2008, maar echt enthousiast waren we niet totdat we bij de Peugeot dealer, die ook Hyundai dealer was, gewezen werden op de Hyundai Kona Hybride en we waren beide meteen verkocht. Na een proefrit en een prima informatie over de mogelijkheden als kopen/financieren/privatelease, was de beslissing snel genomen en tekenden een privatelease contract af. De Kona bevalt ons uitstekend, het automaat rijden is zeer ontspannen en de hybride doet het uitstekend. Na 4 maanden is het gemiddelde verbruik 6,1/100 en kom regelmatig ook uit op 5/100. Kortweg een schot in de roos en is zeker aan te bevelen.

    • H Scheffer20-05-2020
      (10.0)

      Ik heb de HYUNDAI KONA HYBRID PREMIUM gekocht werd januari 2020 geleverd. GEWELDIGE AUTO. Rijd heerlijk heel goed overzicht en er zit heel veel in. Het is echt een aanrader. Heel veel reacties gehad en nog steeds en vooral de kleur vinden ze erg mooi pristine blue.

    • Yolanda Bakkum20-05-2020
      (10.0)

      Wat een heerlijke auto! Ik was niet op een automaat uit en ging kijken naar een handgeschakelde Kona en een afspraak gemaakt voor een proefrit en toen er toevallig de Hybride werd gelost. Allebei gereden en toen ik binnenkwam na de proefrit met de hybride zag de verkoper al wat het zou worden. Ik was meteen om na een heerlijke rit in een vreselijke regenbui en in de spits. Maar al dat mocht de pret niet drukken. De auto is heel stil en heeft zeker een sportieve uitstraling en gedrag. Rustig optrekken of sportief, geen van beiden is een probleem. Mooi interieur en een lekker groot touchscreen met vele mogelijkheden. Kortom ik ben een blije KONA Hybride rijder!

Videocall afspraak maken!