Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 9.272
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • H van Dalen22-07-2020
   (9.4)

   Nu een week de Corona Fashion in ons bezit. Geweldige fijne auto. Compleet en rijdt geweldig. Ook met dealer Bartens uit Amsterdam West zeer prettige ervaring!

  • Ren?20-07-2020
   (8.3)

   De Kona Hybrid nu een maand in gebruik en mee naar Denemarken geweest. In de praktijk een zeer comfortabele reisauto met een laag verbruik van ruim 1 op 20. De talloze elektronische snufjes maken het rijden aangenaam. Ook erg handig is het overzicht van de tankstations met hun prijzen. De navigatie waarschuwt tijdig voor oponthoud en biedt waar mogelijk alternatieven aan. De adaptieve cruisecontrol was even wennen, maar is erg handig in het gebruik. De auto houdt hierdoor automatisch de ingestelde afstand tot een voorligger, ook als deze langzamer dan de ingestelde snelheid rijdt. Wat mij betreft een aanrader deze Kona Hybrid

  • Hans Lamme14-07-2020
   (9.1)

   Prachtige auto. Ruim zicht rondom. Rijdt en zit zeer comfortabel voor de bestuurder. Jammer dat voor de passagiersplek voorin de stelmogelijkheden van de stoel beperkt zijn. Geen instelbare lendesteun en stooelhoogte niet verstelbaar. Het zoeken naar navigatie aanpassingen was niet zo eenvoudig. Via de documentatie niet te vinden hoe je de routeondersteuning kan wijzigen. Na geruime tijd zoeken op het infopaneel toch gevonden dat je kan kiezen tussen snel of korte route. Ideaal hoe de auto optrekt bij een stoplicht door alleen maar de rem los te laten en super dat de rem energie terug wordt geleid naar de accu. De auto is lekker stil en trekt rustig op en indien nodig toch snel. Het brandstofverbruik lijkt gunstig tot nu toe. Enorm goede mobiliteisgarantie op papier, maar ik hoop natuurlijk dat ik er nooit gebruik van hoef te maken.

  • S.J. van Amesfoort van Amesfoort05-07-2020
   (8.9)

   Ik heb zelf 23 jaar een autorijschool gehad en meestal gereden en gelest met Volkwagen Golf en Polo. Dit is een fantastische auto met heel veel luxe en technische snufjes die mij bizonder bevallen. Het meegeleverde boekwerk (gebruiksaanwijzing) kost in het begin wel even veel tijd als je geen lezer bent,maar alles staat er duidelijk in. Een min puntje misschien is het verbruik,wat toch een beetje tegenvalt,zeker op de snelweg is hij niet al te zuinig gemeten 1/18 km gemiddeld. Steef v. A.

  • Ringo Kramers06-06-2020
   (9.7)

   Geweldige auto met een overvloed van luxe ( KONA HEV 6DCT FASHION MY20 ). Tevens de garantie van 5 jaar en op de accu 8 jaar geeft aan dat men vertrouwen in deze auto hebben.