Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 8.810
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Johan Schreuders03-04-2020
      (8.6)

      Na een keuze uit 4 auto,s , toch voor de Kona gegaan. Ik ben een opa van 68 jaar en geen racemonster meer, ik ging meer voor rust en comfort. Dan zit je bij de Kona goed, prima zit, zicht geheel rondom prima, en rijden geweldig comfortabel en rustig. Bijzonder ook dat de Kona tegenwoordig op Micheline banden staat, hierdoor is de rust en wegligging nog beter. De mogelijkheden aan veiligheidsystemen zijn bijna onbegrensd, dit is voor mij niet noodzakelijk, maar je kunt alles uit en aan zetten ( of laten doen in de garage) De mooie kleuren, prima stoel en stuur verstelling maken hem voor mij compleet. Zeker aanrader in aanschaf en dit alles voor ongeveer 30000 euro , voor type Fashion met wat extra,s .

    • Eric Vree23-03-2020
      (9.4)

      Sinds enkele dagen in het bezit van een Hyundai Kona hybrid in de fashion uitvoering en de kleur Dark Night , wat een geweldig fijne auto is dit en wat veel mogelijkheden heeft dit wonder op wielen. De Koreanen hebben weer een prachtig stukje techniek op de automarkt gezet! Ik ben nog bezig om alle snufjes te ontdekken die verborgen zitten in de bediening op het dashboard maar er komt steeds meer tevoorschijn en verbazen mij dat dit alles in deze auto verborgen zit. Een prachtige auto met een luxe maar ook sportieve uitstraling ????????. Grt Eric Vree - Almere

    • jan Rezel18-03-2020
      (9.4)

      Heb door dat de dealer FAKKERT moest sluiten ( heel Jammer was voor zijn klanten erg goed ) en een tegenval bij PETER URSEM toch weer een goede dealer gevonden, Daar ik toch HYUNDAI wil Rijden dit door goede ervaring met dit merk er rijden er 3 bij ons in de familie rond . in Heerhugowaard kwam ik bij Dirk Barten terecht en werd door JEFF zeer goed en vriendelijk geholpen en daar door rij ik nu een HYUNDAI KONA HYBRID een auto met veel elektronica waar ik aan moest wennen maar ongelofelijk wat rijd dit stil en Luxe ben heel tevreden over deze auto en dealer hoop over 3 a 4 jaar hier weer een nieuwe auto te kopen, een bedrijf om aan te bevelen. P.S mijn vorige auto HYUNDAI IX 20 was ook zeer goed en een ruime auto

    • A de Jong08-03-2020
      (8.6)

      Inmiddels 150km gereden. Nog bezig met de studie om alle opties naar eigen voorkeur in te stellen. Automatische versnellingsbak bevalt prima. Adaptive cruise control is wennen. Ben nog op zoek naar de manier om deze uit te schakelen. Wel handig bij langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 1 opmerking, bij een zeer rijk uitgerukte Hyundai kona fashion hybride hadden er lichtjes in de raambedieningsknopjes van de passagiers gekund.

    • A de Jong08-03-2020
      (8.6)

      Inmiddels 150km gereden. Nog bezig met de studie om alle opties naar eigen voorkeur in te stellen. Automatische versnellingsbak bevalt prima. Adaptive cruise control is wennen. Ben nog op zoek naar de manier om deze uit te schakelen. Wel handig bij langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 1 opmerking, bij een zeer rijk uitgerukte Hyundai kona fashion hybride hadden er lichtjes in de raambedieningsknopjes van de passagiers gekund.

    • C. Lin13-02-2020
      (8.3)

      Fijne auto, alleen zou er in het interieur wat minder plastic en wat meer geluidsisolatie mogen.

    • J Vink26-01-2020
      (9.7)

      Geweldige auto rijdt heerlijk de vele extra?s bevallen prima bv stoelverwarming (verslavend) smart cruise control is helemaal het einde

    • E. Akker24-01-2020
      (6.6)

      Mijn nieuwe Kona Hybrid Premium heb ik nu een week. Hiervoor had ik een Kona 1.0 Fashion. De Hybrid is een erg fijne crossover, compact en hoog. Precies wat ik zocht. Verbruik valt wat tegen: ik rijd vrij rustig en beheerst, kom op een gemiddelde uit van 5,4 liter/100 km. Dat is 1:18,5. Had ik meer van verwacht. Verder rijdt hij erg soepel, vering is perfect, binnengeluid is erg laag. Overgang van electromotor naar benzinemotor en terug gaat vrijwel geruisloos. Remweg is ook goed. De Premium heeft vele extra's, qua verkeersveiligheid schakel ik soms de detectie uit bij de zijdelingse wegmarkeringen. Pop-up scherm is erg handig. Al met al een aanrader.

    • Charles Chambre04-01-2020
      (8.3)

      Kona Hybrid Fashion Twee dagen in mijn bezit rijdt tot nu toe prima ligt vast op de weg en stuurt perfect Blue Link valt tegen kan alleen de deuren vergrendelen dus niet b.v airco op afstand vast laten draaien conclusie voor de hybrid heb je er niet veel aan Advies niet installeren In de stad rijdt deze vrijwel elektrisch tot nu toe kom ik op 4,6 liter per 100 km Veiligheids- hulpmiddelen zijn erg goed Volgende Review volgt over een maand Charles