Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.598
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Francois Goedhart12-07-2019
   (7.7)

   Auto is relatief duur (zoals alle EV's met acceptabele actieradius), ziet er mooi uit, goed afgewerkt en rijdt zeer comfortabel. Bediening is eenvoudig. Vooral het schone gebruik spreekt aan

  • W Spann05-07-2019
   (6.6)

   Prima auto voor zakelijk gebruik met 1 of 2 personen. Verbruik ligt in de praktijk stuk hoger dan aangegeven (18 kWh/100 km), actieradius is in de praktijk tussen 400 - 450 km, daarmee voor dagelijks gebruik ruim voldoende. De ruimte binnen valt fors tegen, bagageruimte is erg klein en zitruimte achterin voor volwassenen is zeer beperkt.

  • Leon Disseldorp06-04-2019
   (9.7)

   Hoewel de prijs van elektrische auto's hoog is bied de Hyundai Kona veel technische snufjes. De cruisecontrole met afstandhouder is handig, hoewel dit ook wel soms irritant als auto's vlak voor je invoegen, dan gaat de auto automatisch terug in snelheid. Ik heb de auto nu 1 week en hij bevalt mij prima. Voor een elektrische auto heeft deze een mooie actieradius.

  • Ronald12-03-2019
   (7.4)

   Fijne auto, om te rijden, eenmaal elektrisch gereden, wil je niet anders meer. Wel ontbreekt een app om de laadtoestand van de auto te monitoren. waardoor je bij de auto zelf moet kijken of alles goed gaat. maar wellicht, komt er een update hiervoor.

  • Maikel Kivits06-03-2019
   (8.3)

   Inmiddels 6 weken in bezit en 4500 km op de teller. Zelfs mee op wintersport geweest naar Oostenrijk . Prima te doen en snelladers voldoende onderweg

  • Ton Geerts11-02-2019
   (9.4)

   Dit is echt een heerlijke auto, ik geniet elke dag van de vele features waarmee hij (of is de auto vrouwelijk?) mee is uitgerust. De adaptive cruise control en automatisch groot licht zijn mijn favoriete features. De kinderen zijn helemaal weg van Google auto, en de spraakbediening. Als ik een minpunt moet zoeken, dan wordt het denk ik de bediening van de telefoon, en met name het zoeken in het adresboek. De eerste 1.500km alleen maar goede ervaringen!