Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.593
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.1)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.1)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)

    • Henk Tieleman09-09-2019
      (9.1)

      Wat een heerlijke auto is dit , heb er een jaar op moeten wachten , maar dat was het zeker waard. Auto is gelukkig eigendom , dus nergens verder iets mee te maken (lease maatschappij ) Heb het geluk dat ik thuis kan laden. Het dak ga ik binnenkort parelmoer laten wrappen door een erkent bedrijf. Geeft een iets meer uitstraling , maar dat is een persoonlijk iets.

    • Nel Seelmann26-08-2019
      (9.4)

      Ik rij sinds februari de kona en het is een hele fijne auto de opgegeven km. haalt hij, van de zomer wel opgeladen tot 496 km. Km.stand van de auto nu is 26.500 km zonder problemen.(26-8-2019) Ik ben ook in het bezit van de electrice Ioniq ,ook een fijne auto maar niet te vergelijken met de Kona. Mijn dochter gaat over 2 weken met de Kona naar Italie heeft er nog iemand tips voor haar m.b.t. het laden van de auto in het buitenland ?

    • Nel Seelmann26-08-2019
      (9.4)

      Ik rij sinds februari de kona en het is een hele fijne auto de opgegeven km. haalt hij, van de zomer wel opgeladen tot 496 km. Km.stand van de auto nu is 26.500 km zonder problemen.(26-8-2019) Ik ben ook in het bezit van de electrice Ioniq ,ook een fijne auto maar niet te vergelijken met de Kona. Mijn dochter gaat over 2 weken met de Kona naar Italie heeft er nog iemand tips voor haar m.b.t. het laden van de auto in het buitenland ?

    • Francois Goedhart12-07-2019
      (7.7)

      Auto is relatief duur (zoals alle EV's met acceptabele actieradius), ziet er mooi uit, goed afgewerkt en rijdt zeer comfortabel. Bediening is eenvoudig. Vooral het schone gebruik spreekt aan

    • W Spann05-07-2019
      (6.6)

      Prima auto voor zakelijk gebruik met 1 of 2 personen. Verbruik ligt in de praktijk stuk hoger dan aangegeven (18 kWh/100 km), actieradius is in de praktijk tussen 400 - 450 km, daarmee voor dagelijks gebruik ruim voldoende. De ruimte binnen valt fors tegen, bagageruimte is erg klein en zitruimte achterin voor volwassenen is zeer beperkt.