Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.593
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Taco Wijtzes02-12-2019
      (9.1)

      Ik rijd de Kona-E nu bijna een week. Ik ben overall erg positief over de auto. Er zijn weinig dingen die ik mis, en ik loop iedere keer aan tegen leuke "nieuwigheidjes". Er is ??n ding dat ik erg jammer vind. De integratie met internet is tragisch. Online updates vinden niet plaats en moeten uitgevoerd worden bij de dealer. Zonde; een gemiste kans !!! Nog een dingetje; De android auto app is niet beschikbaar in Nederland, en moet dus via een omweg worden ge?nstalleerd. Ik raad Hyundai aan om deze in de mijn-hyundai omgeving beschikbaar te stellen. Nu heb ik me een breuk gezocht. Uiteindelijk wel gevonden via androidworld.

    • Farid Hofman28-11-2019
      (9.7)

      Heerlijke auto, rijd ook heerlijk, kofferbak zou iets ruimer worden evenals achterbak maar voorin wel veel ruimte. Al met al een hele mooie goede auto in deze prijsklasse.

    • Ton Witteman25-11-2019
      (4.9)

      De auto afgelopen zaterdag opgehaald. Wij waren van plan om er mee op wintersport te gaan maar zien daar toch maar van af. De auto is toch wel erg klein. Ik reed voorheen Mitsubishi Oullander PHEV en die is toch wel een heel stuk ruimer. Moet aan de Kona nog wel erg wennen.

    • Ton Witteman25-11-2019
      (4.9)

      De auto afgelopen zaterdag opgehaald. Wij waren van plan om er mee op wintersport te gaan maar zien daar toch maar van af. De auto is toch wel erg klein. Ik reed voorheen Mitsubishi Oullander PHEV en die is toch wel een heel stuk ruimer. Moet aan de Kona nog wel erg wennen.

    • Liesbeth Rutgrink14-11-2019
      (8.6)

      Eerder in Leaf gereden maar de actieradius veel te laag zeker in de winter. Gelukkig op tijd kunnen overstappen naar de Kona. Wat een verschil! Plannen om op vakantie te gaan met de Leaf hadden we gewijzigd. Met de Kona konden ze wel gerealiseerd worden. In mei/juni 2019 trip gemaakt door Duitsland naar Polen. Overal goede laadfaciliteiten. In september 2019 naar Engeland geweest. Ook daar met laden geen probleem. Het vraagt wat meer planning en voorbereiding qua laden maar vinden we geen probleem. Meer dan 500 km op een dag rijden we niet. Het geeft een mens een fijn gevoel om op deze manier iets bij te dragen aan het milieu probleem. Mijn intentie: elektrisch rijden zolang als het kan.

    • Ronald Bie05-11-2019
      (9.7)

      Heb nu zo'n 15000 kilometer erop zitten. Uiterst comfortabel en nook nog nooit onderweg hoeven te laden. Een fantastische comfortabele auto met een hele goede range. het enige wat ik mis is verlichting in de achterbak. In het donker zie je echt helemaal niks in de achterbak :-)

    • Richard Damen31-10-2019
      (7.4)

      Ik heb zeer te vrede over de Hyundai Kona. Alleen mis ik 1 optie toch wel enorm en zeker nu het weer kouder wordt en dat is de mogelijkheid om de auti met behulp van de afstandsbediening in de ondooi en in de zomer de afkoel stand te zetten. Volgens mij is dit ook iets wat eenvoudig middels een software update aangepast kan worden.

    • J vd Beld23-10-2019
      (9.7)

      Heerlijke auto, rijdt vlot en soepel. En met ruim 400km op een volle accu sta je niet eens dagelijks aan de laadpaal!

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.4)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)