Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0108
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Herman Smulders04-08-2017
   (9.4)

   Ik rijd nu 7 maanden in de Comfort versie en heb zojuist de 15000 km beurt laten uitvoeren. Deze auto is in ??n woord fantastisch. Goed voor het milieu en de portemonnee (tot nu toe bijna 1000 euro op brandstof bespaard), mooi interieur en ziet er van buiten als een normale auto uit. En bovenal: G??n laadpaal nodig! Het rijcomfort is uitstekend en als je de ecostand goed weet te gebruiken is de auto snel en zuinig, momenteel 1 op 24,5. Compliment voor Hyundai. Ik snap niet waarom er nog niet v??l meer Hyundai IONIQs rondrijden.

  • Dian 13-06-2017
   (9.4)

   Prima auto, kan ik iedereen aanraden. En zeer tevreden over de dealer, en de nazorg bij kleine ongemakken in het begin. Zou deze auto zo weer kiezen!

  • Ronald Ouden15-05-2017
   (8.6)

   Rij nu een week in de IONIQ hybride en kende de auto al een beetje omdat dit de "proefrit-auto" is en het bevalt prima. M.n. de adaptieve cruise control werkt perfect. Het zit lekker, rijdt fluisterstil zeker in EV modus. En iedereen vindt het ook een mooie auto.

  • Kees Duijn Schouten15-05-2017
   (8.6)

   Erg zuinige auto, 4 liter per 100 km is makkelijk haalbaar, cruise werkt zeer goed. Comfort is goed, auto is comfortabel en erg stil. Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel went snel net als alle andere luxe.