Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0108
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Marius de Klein12-11-2017
   (9.4)

   Mijn IONIQ is een wonder van vernuft. Hij ziet er chique uit en is zowel van buiten als van binnen zeer goed afgewerkt. Door de vele veiligheidssnufjes is hij zeer comfortabel en veilig te rijden. Het is dat je nog moet sturen anders zou je een zelfrijdende auto hebben, die zijn tijd al vooruit is. Kortom een genot om te zien en in te rijden!

  • mr. Robert Geldof06-11-2017
   (9.7)

   De Hyundai Ionic comfort is een rijk uitgeruste auto met veel veiligheidsvoorzieningen en een goede uitstraling. De auto is zeer zuinig in verbruik, mede te danken aan de bijgeplaatste electromotor. Het instrumentarium is overzichtelijk en functioneel voor dagelijks gebruik. Het rijden met de Ionic verloopt zeer soepel en comfortabel zonder vervelende bijgeluiden of rammeltjes. Wat ook opvalt is de ruimte voor de passagiers en de bagage, deze laat niet te wensen over. Al met al is de Ionic een hele fijne auto, waarvan wij nog vele jaren plezier zullen hebben.

  • Emile Peters05-11-2017
   (10.0)

   heerlijke auto om mee te rijden, veert lekker, rijdt soepel en snel en toch zuinig. heeft veel ruimte en ziet er goed uit.

  • Bert11-10-2017
   (9.7)

   Rijd er als een vorst in, beter dan de Gouden Koets! Nu na twee keer tanken gemiddeld 1 op 24. Adapive cruise control is prima mits er geen fietsers voor je rijden, de auto houdt dan fors in ondanks dat je er makkelijk langs kan. Lane Keep Assist werkt ook wel goed, even wennen in het begin. Minpuntjes: krakende remmen, verbruiksmeter die maar wat lijkt te doen en automaat die soms niet schakelt als ik het zelf wel zou doen. Blijft net onder de 50 km/u vaak in zijn drie rijden terwijl overschakelen naar vier makkelijk zou kunnen gelet op het toerental.Rijdend in de stad stoor ik me er wel eens aan.

  • Albert Blind05-10-2017
   (9.4)

   Als ik een minpuntje moet noemen dan is het gegeven dat als het geregend heeft of zacht regent en het de ramen bij de voorstoelen iets geopend eirden het water van het koetswerk direct in het voertiug druppeld

  • Andre Kok22-09-2017
   (8.9)

   sinds twee weken eigenaar van de ionic hybride. Ik kan niet anders zeggen je rijd als een vorst en alles overzichtelijk. Nog niet getankt maar volgens het systeem kan ik nog 900 km rijden dus lekker zuinig.

  • Mascha01-09-2017
   (9.4)

   Ik heb de auto ruim een maand en hij rijdt heerlijk. Gemiddeld verbruik 4.2 l/100 km. Ruime luxe auto die gezien mag worden!