Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.094
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • J Berg08-06-2018
      (10.0)

      Wat een super auto is dit zeg, ik rij er nu 1 week in en had nooit gedacht dat ik zo tevreden zou zijn over deze auto. Toen ik voor een andere auto ging kijken ging de voorkeur uit naar een SUV, de dealer kwam, na veel geduld met me te hebben met de Hyundai Ionic en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb. Hij is comfortabel, zuinig, stil en bied alles wat ik te wensen heb. Dit is een echt aanrader voor de zuinige sportieve rijder.

    • Guus Broekhoven07-06-2018
      (8.9)

      Als voormalig Chevrolet Volt rijder ben ik wegens een aanstaande verhuizing, waar geen mogelijkheid is om in de buurt elektrisch op te laden, overgestapt naar een Hyundai Hybrid. Nu begrijp ik pas waarom Trump haast geen Chevies in Europa ziet rijden. De Hyundai bevalt mij tot nu toe zeer goed en is qua prijs goedkoper en in gebruiksgemak doet hij niet voor de Chevy.

    • Hans Gerritse06-04-2018
      (7.4)

      Sinds een maand geniet ik van het comfort van de Ionic Hybrid. Een zeer zuinige auto met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb echter een vraag: Wie weet hoeveel kilometers en nog gereden kunnen worden vanaf het moment dat de reserve aangesproken wordt? Reacties worden zeer op prijs gesteld.

    • Ricardo18-03-2018
      (8.0)

      Auto sinds begin januari 2018 in bezit al vele kilometers gemaakt. Zeer tevreden over de auto en hoe comfortabel deze op weg is. De enige en zeer grote min punt is, is de navigatie die zeer verouder is bij aflevering, en dat voor een splinter nieuwe auto. Hopelijk is dit door middel van een afspraak bij de dealer snel op te lossen.

    • Cor Bos07-02-2018
      (9.7)

      Geweldige auto. Pas 1200 km gereden maar dik tevreden. Een minpuntje de hoorzittingen hadden iets hoger gemogen. De eerste 1000km 1 op 22.

    • Marie Antoinette Keltjens23-01-2018
      (10.0)

      Ofschoon niet de bedoeling kregen we van Dirk Barten "een offer you can't refuse" en zo zwichtten we voor de witte Hyundai Ioniq Hybrid. Kritisch als ik ben ? geen massa-mens, eenheidsworsten genoeg ? is onze keuze voor weer een Hyundai in het hogere segment, maar toch goed geprijsd ? een top beslissing geweest incl. de kleur (veel wassen). Vanaf het moment dat we kozen voor de Santa Fe (heerlijk hoog zitten) en daarna de I40 (prachtig design) kozen we afgelopen zomer 2017 voor de Ioniq Hybrid. We hebben onszelf overtroffen. Mooie gestileerde auto. Wel wennen aan geen achter-ruitwisser, maar daar is goed over nagedacht.. niet nodig! De kofferbak, daar past heel wat in, zo ook onze 2 Flatcoats die het zowaar naar ?het zin hebben?, immers de dames kunnen naar buiten kijken! De stoelen zitten comfortabel en volledig instelbaar op 2 bestuurders. Persoonlijk vind ik het design rustig en van alle details voorzien. De stuur- en stoelverwarming is een luxe. De auto is een hybride, de batterij wordt opgeladen bij het afremmen. De auto rijdt zuinig eco en elektrisch. Bij optrekken is het een ?giftig karretje?, menigeen blijft achter, yess! Vanochtend weer even de cruise control aangehad ? valt niet mee de controle over te geven ? maar eenmaal ingesteld, remt de auto vanzelf ? indien er een auto voor rijdt ? en komt tot stilstand bij een verkeerslicht. Natuurlijk w?l blijven opletten! De buitenspiegel geeft achteropkomend verkeer aan. Door lichte correctie van het stuur en waarschuwings-signaal weerhoudt de auto je ervan om op het midden vd weg te gaan rijden. Deze Ioniq is een super complete auto, we zijn hier dan ook razend enthousiast over. Ik verbaas me over het feit dat ik niet meer Hyundai Ioniq Hybride auto?s zie, maar voel me daardoor vooral de koning te rijk in de mijne!

    • Broer Gunst18-01-2018
      (9.7)

      Heerlijjke reisauto. Lekker relaxed met de automaat. Als het even snel moet dan in in de sportstand. Dat gaat dan lekker rap. Mooie auto! En met de premium-uitvoering nog wat meer luxe en comfort.

    • Martien Boogers17-01-2018
      (8.9)

      Een fantastische auto, helemaal tevreden behalve de navigatie daar klopt niets van ik woon aan een straat die al 25 jaar afgesloten is voor verkeer en de navigatie wil mij toch daarin sturen. Ook de straat waarin je bent wordt niet weergegeven evenals de snelheid die je volgens de navigatie aan het rijden bent. Ik rij al 15 jaar met navigatie in vijf verschillende auto's maar heb nog nooit zo'n slechte gehad, als ik dat geweten had zou ik voor een ander navigatiesysteem gekozen hebben.