Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0103
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Henk Zuijlen26-04-2019
   (8.9)

   Volwassen rijdende Hybride auto, gemiddelde verbruik 1 op 21. Mooi interieur, met veel ondersteunende informatie om zuinig rijden te motiveren.

  • Gerard de Ridder14-04-2019
   (8.3)

   Sinds bijna een jaar rijden wij een premium Ioniq hybride. Daarvoor reden we een skoda superb 1.8 tsi daarmee hebben we 8 jaar en 108000km gereden. Doordat de motor steeds meer olie ging gebruiken hebben we hem ingeruild. De verkoopster in zutphen heeft ons goed geholpen en afgezien van de herrie boven de 50 km is deze auto een fijne comfortabele reisauto. We gaan elk jaar 5 maanden naar de algarve en de auto is 100% zuiniger dan de superb. In de bergen kom ik niet onder de 1op 20 en in de algarve loopt de auto 1op 27 verrassend voordelig. Op een helling en bij inhalen is de auto in de sportstand snel en mis je de turbo niet. Ook wij hebben met een lege startaccu gestaan, maar als je het weet, kun je de auto alternatief starten en is alles weer ok. Voor de autoruiten zonder wisser, gebruik ik rain x waarbij de regendruppels er boven 50km/uur er snel afwaaien en de ruiten goed doorzichtig blijven. De herrie door de banden en soms windgeruis is erg storend, vooral op de autowegen.

  • E. van der Vlies27-01-2019
   (8.9)

   Het is een mooie auto, niet de snelste maar vlot genoeg. Over buitenkant en binnenkant ben ik zeer tevreden. Het blijft een balans tussen prijs en luxe. Ik vind de balans zeer geslaagd. Wat mooi is blijft een kwestie van smaak. Ik ben heel erg tevreden wat je ziet en krijgt voor je geld. Na 30 jaar Toyota rijden heeft Hyundai deze keer gewonnen.

  • G.van de Pol21-11-2018
   (10.0)

   Een heel fijne auto met veel technische hulpmiddelen en mogelijkheden die goed kunnen worden ingesteld. In het begin wel even wennen want het zijn er vele.

  • Hans Visser08-08-2018
   (8.0)

   VERBRUIK: Ik rij nu ruim 15.000 km in deze nieuwe auto. Het verbruik valt mij erg tegen. In de stad is hij zuiniger. Op de snelweg met 130 km per uur wil hij af en toe hooguit 1.500 meter op EV rijden. Bij garage geklaagd, dat ik een dure luxe stadsauto heb. Ik heb een managementsysteem update gehad. Er staat nu een 1 op het dashboard. De data is naar Hyundai gezonden, ze hebben iets vreemds gezien, wat niet met mij gedeeld mag worden. In de folder staat 3,5 ltr per 100 km, maar dat is zeker niet haalbaar. Ik rij meer dan 50% snelweg. Een verbruik van 4,5 ltr per 100 km moet haalbaar zijn volgens de garage, dat haal ik ook niet. Het verbruik op zomerbanden is rond 5,8 en op winterbanden 6,2. Ik wil er door een ander (onafhankelijke) naar laten kijken, want Hyundai ziet iets wat niet gedeeld mag worden. Over het verbruik ben ik ontevreden, dat mag duidelijk zijn. Het is mij zuiniger voorgespiegeld. Als leaserijder zit ik, helaas aan een 5 jarig contract vast.