Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.154
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Chris Roelofs07-06-2019
      (8.3)

      Ben nu ongeveer 1 maand de 2e eigenaar van een Hyundai Ioniq Electric. De auto bevalt me heel goed, en zeker in deze Premium uitvoering blijft er qua uitrustingsniveau niets te wensen over. Elektrisch rijden is een genot, lekker rustig aan boord. Als het nodig is kun je sprintje maken, maar de auto nodigt vooral uit tot een rustige rijstijl. Enig minpuntje is het gebrek aan ?over the air? updates, het zou leuk zijn als Hyundai daarin wat moderner zou worden. Tevreden eigenaar.

    • Danny Groot27-05-2019
      (7.4)

      De auto rijd prima; het is geen sportauto, daar moet ik aan wennen... Wat ik echter wel mis in Europa, is een app waarmee ik hem kan voorverwarmen; dit kan uiteraard met het schema in de auto, maar je kunt hier maar 2 momenten inplannen en ik werk onregelmatig, dan moet ik elke keer als ik uitstap gaan bedenken, wanneer ik weer vertrek, dat is geen doen. Ik denk echt, dat Hyundai Europa hier achter loopt, in 2019... elke andere EV heeft dit al en niet-EVs kunnen ook al een groot deel via een app... (navigatie instellen, claxon en verlichting bedienen).

    • . Hellevoort29-03-2019
      (10.0)

      Zeer tevreden over deze auto: op 1 minpuntje na: De navigatiekaart is niet up-to-date. Dezelfde kaartleverancier verstrekt elk kwartaal nieuwe kaartupdates. Helaas heeft de Ioniq een kaart van februari 2018..........(EUR.10.41.46.701.002.2(D.D2?E.D1)

    • Gert vdK05-03-2019
      (9.1)

      Fijne auto, helaas is de opgegeven actieradius in de praktijk niet haalbaar maar voor mijn dagelijks woon/werkverkeer perfect. Snelladen werkt ook prima, in korte tijd weer op pad bij Fastned. Bandengeluid in de auto is nogal nadrukkelijk aanwezig dus minder stil dan verwacht. De LKASS functie is nogal pingpong achtig dus die staat standaard uit bij mij. De adaptive cruisecontrol is heel fijn op de snelweg en werkte zelfs op lage snelheid bij extreme gladheid. Het regenerend remmen werkt ook prima, meestal is het mogelijk met 1 pedaal te rijden. In de stad werkt auto-hold ook goed bij verkeerslichten e.d. Regensensor voor de ruitenwissers werkt ook goed, airco en verwarming zijn nagenoeg perfect. Verlichting is prima. Zitcomfort is goed. Audioinstallatie werkt ook prima (DAB ) Navigatie werkt maar heeft inmiddels wel updates nodig, hopelijk via de dealer bij de volgende beurt (30000 km) ?

    • N.r. Albers06-02-2019
      (9.1)

      De Ioniq Electric rijdt soepel, en zoals hoort bij een electrische auto, zeer stil. Dit geeft een enorme rust voor de bestuurder. De Adaptive cruise control is zeer makkelijk in gebruik, enige punt van aandacht is dat het behalve een verandering van kleur op een symbool niet duidelijk is of de lane follow wel of niet zijn werk kan doen. Het geluidssysteem is kwalitatief zeer goed, handig, want hij wordt niet zoals bij de meeste auto's overspoeld door het motorgeluid. Algehele conclusie: fijnste auto die ik ooit in heb mogen rijden, relatief kort bereik doet hier geen afbraak op.

    • Pepijn Knol05-02-2019
      (10.0)

      Fantastische auto, elektrisch rijden is geweldig, altijd maximaal koppel, traploos versnellen, prachtig afremmen op de elektromotoren! Actieradius valt tegen in de praktijk, in de winter haal ik net 160 km op een volle lading.

    • Hans Huijser20-01-2019
      (7.7)

      Ik rij deze auto nu sinds augustus 2018. Het is een erg fijne auto. Rijdt erg fijn en is voorzien van allerlei handige snufjes. Echter toen ik de wagen kreeg kon ik er 200 km mee rijden. Nu in januari 2019 kan ik er nog maar 155 km mee rijden. Dit is voor mij die woont in Friesland erg aan de krappe kant, omdat laden in het noorden van het land erg moeilijk ligt. Te weinig snelladers langs de weg.

Videocall afspraak maken!