Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.158
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Bert11-09-2020
      (8.3)

      Heerlijke auto, met 136 pk en plenty koppel kun je prima met het overige verkeer mee. Invoegen op de snelweg is een makkie. Super zuinig als je er je best voor doet, 11kWh/100km is onder normale omstandigheden haalbaar (zomers). In stadsverkeer is mijn record 9,5 kWh/100km. Comfort is ruim voldoende en laadruimte ook. Het enige minpuntje vind ik de AC lader die slechts 1-fase is. Laden bij 11kW laadpaal schiet niet echt op, 22kW palen doen het een stuk sneller. Het veelgenoemde trage DC snelladen (max 50 kW) vind ik geen probleem omdat ik daar bijna geen gebruik van maak.

    • Dirk Ouden22-08-2020
      (9.7)

      super fijne auto, voor vakantie ook prima te gebruiken. We zijn er mee op wintersport gewwest in Noorwegen. Nu rijd ik een Kona die qua range met de 64 kW accu helemaal super is. Oostenrijk in 11.5 uur gedaag met 6x bijladen. Heerlijke reiswagen.

    • Richard Luursema Luursema10-08-2020
      (9.1)

      Prachtige auto en mooi design. Heerlijk vlot en makkelijk te bedienen. Navigatiesysteem/radio super mooie en makkelijk.Het enige minpuntje dat ik heb kunnen ontdekken is dat geopende ramen bij het sluiten van de auto niet omhoog gaan. Gemiste kans met zoveel gemak.

    • H Greven31-07-2020
      (10.0)

      Na heel veel Informatie van internet en YouTube te hebben gehaald. Kwam in het algemeen en zeker voor mij de Hyundai IONIQ electric als beste uit de bus. Elektrisch rijden is de toekomst. En daar heeft Hyundai goed op in gespeeld. De IONIQ is een geweldige auto. Vol opties en veiligheids systemen welke veelal standaard worden geleverd. Waar dat bij andere merken toch wel een beetje minder is. En waar vroeger vaak werd gezegd "Koreanse troep" is dat al lang niet meer zo. Hyundai elektrische auto's doen niks onder vergeleken met Tesla. Sterker nog. Hyundai is af fabriek goed en dergelijk afgewerkt. En zodra je instapt in een Hyundai. Merk je direct dat het om een hoog sigment auto gaat. Kwaliteit en duurzaamheid. Hyundai heeft een grote stap gemaakt in de elektrische auto wereld.

    • W. Linssen03-04-2020
      (10.0)

      Mooie auto enigste misser is het niet hebben van waarschuwing bij inhalen in buitenspiegels, zou achteraf inbouw mogelijk moeten zijn

    • Frank Plomp13-02-2020
      (9.7)

      Deze Hyundai tweedehands in de lease genomen. Wat een fantastische ervaring, volledig elektrisch, zeer comfortabel (voor mensen die van een diepere zit houden). De auto heeft 70.000 klm gereden maar voelt aan en toont als nieuw. Veiligheid door lane assist, adaptive cruise control en waarschuwing bij te snel naderen van een object werken prima en zijn direct onmisbaar. Een reeel bereik van 200 klm is zeer acceptabel in de koude maanden, in de warmere maanden komen hier nog tientallen kilometers bij.

    • Eelco27-01-2020
      (8.3)

      Hele comfortabele auto om in te rijden ! Als je op de snelweg rond de 100 km/u blijft rijden kan er in de winter zon 260 mee gereden worden. Navigatie is slecht en raakt constant de weg kwijt, ook op snelwegen!

    • Klaas Bakker31-12-2019
      (8.6)

      Hyundai Ionic rijdt zeer comfortabel. De batterij haalt niet de beloftes uit de folder. In de praktijk 220-250 km na volledig opladen, afhankelijk van de buitentemperatuur. Sinds de aanschaf in oktober nog nooit boven de 250 km geladen.

    • Rafael16-12-2019
      (8.0)

      Wat betreft de prijs en wat je ervoor krijgt is het een mooie balans. De range is meer dan prima voor regulier woon-werkverkeer en de opties zijn top. Ik ben alleen nog geen fan van de 'handigheden'. De rijhulpen zijn een leuke bijkomst en vaak fijn, echter... De Adaptive CC doet verder goed zijn werk, maar een (plotselinge) verandering kan hij niet altijd goed mee overweg. De actieve LKA vergist zich regelmatig en moet je de manoeuvre (behoorlijk) tegenwerken. De app is soms een drama: Blijft vaak in een 'service bezig' hangen en dan kun je niets meer ontvangen of sturen. Software update?