Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon 8.610
Hyundai i30 Wagon

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • i30 eigenaar06-11-2018
   (8.9)

   Ik ben erg blij met mijn Hyundai i30 Wagon. Super auto voor niet te veel geld. Heerlijke koppel en rijdt erg sportief. Enorm veel ruimte in de wagen.

  • Jurgen Gaalen16-09-2018
   (9.4)

   Dit weekend trotse bestuurder geworden van de 2017 i30 1.4 station in comfort uitvoering. Witte kleur en de achterramen zwart laten tinten(dit als eerbetoon aan mijn 2012 witte kia rio welke dat ook had). De eerste paar honderd kilometer er op zitten en man man man wat een genot. Naast een zee van ruimte en nieuwe snufjes, ook nog eens een fantastisch koppel(bij 2,500rpm voel je de turbo weldegelijk! Deze auto wil wel vooruit!. Daar waar ik eerst flink moest anticiperen om een inhaalactie te doen(moet nog steeds qua kijken uiteraard), is het nu eenvoudig even van 6 terug naar 5(of als je echt zin hebt 4) en je bent in een zucht en een scheet je voorligger voorbij. Daar waar ik met de rio altijd een beetje last had met achteruit inparkeren(ik ben niet bepaald een kilometervreter), werd ik zeer aangenaam verrast door het goede overzicht naar achter en de zijkant. De camera achter maakt het uiteraard nog eenvoudiger. Vooralsnog geen seconde spijt van deze keuze. Huib vd dealer alle lof!!

  • Marco H.07-06-2018
   (9.1)

   De nieuwste i30 wagon is een geweldige auto, ik ben er blij mee. De motor in z?n 6e versnelling hoor je bijna niet, het lijkt wel een zweefvliegtuig! De turbo werkt perfect en drukt je in je stoel bij het optrekken! Dat verwacht je niet bij een auto met een ?wat minder sportieve look?, wel leuk! De kofferruimte is zeer ruim, met hier en daar verborgen klepjes waar je nog wat extra in kwijt kunt. Klein minpuntje: als het zicht van de frontcamera van het AEB systeem door een regenbuitje wordt geblokkeerd, krijg je meerdere keren een melding geluid ?PING? op je dashbord, dat geluid kan je niet zachter of uitzetten (voor zover ik weet). Verder een heerlijke auto om in te rijden, en de moeite van aanschaf waard, zeker voor die prijs!

  • Sandra Gijsman24-03-2018
   (8.0)

   Mooie auto rijd zeer goed enige het oppakken van de motor bij verkeerd gekozen versnelling dat hij niet vooruit te branden is dat was bij de vorige i30 beter . Voor de rest het rijden doet hij zonder problemen zeer rap en bij inhalen op snelweg altijd power over. Zitpositie zeer goed , achterin voldoende voor 2 volwassenen reviews van diverse bladen gelezen hier spraken ze dat je je voeten niet kwijt kan onder de voorstoelen maar dit is onzin dit kan wel moet je de stoelen niet op de laagste stand zetten. Wij vinden het een mooie auto van binnen en buiten mogelijk dat mensen afschikken van het overmatige grijs van het intereur Dit vind ik een gemiste kans van hyundai nederland in andere landen kan je hem ook in zwart of andere kleuren krijgen (kijk eens naar australie) Met rode afwerking in een zwart intereur Denk als ze deze kleuren hier in Nederland ook zouden leveren de verkopen beter gaan.

  • Jan Iedema10-01-2018
   (9.1)

   - Mijn Hyundai I 30 Wagon is een solide auto en heeft veel kwaliteit voor zijn prijs en is goed afgewerkt.De 6-bak schakelt goed. - Vooral de vele elektronica zoals bijv. de LKA was een openbaring (lekker veilig). - Wanneer er rustig mee gereden wordt is het brandstofverbruik gunstig, bij hogere snelheden iets minder, maar dat is normaal. Het verbruik bij de koude start zou wel iets minder kunnen! - Prima radio (DAB ) en GPS-systeem. - De gebruiksaanwijzing (deze heeft niets met de kwaliteit van de auto te maken) zou wel wat duidelijker mogen, vooral het Car Navigation System is nogal warrig.

  • Arno Booy09-01-2018
   (8.0)

   En zoef, daar gaat ie! Als je dacht dat de driecilinder motor niet genoeg zou zijn voor de nieuwste I30 dat heeft u het mis. Tenzij je natuurlijk wilt scheuren op Neerlands wegen en overal vooraan wilt staan! Ja dan moet je toch maar kiezen voor de viercilinder! De nieuwe I30 SW is een uitstekende wagen die gewoon goed in elkaar is gezet, goed afgewerkt van binnen en nog zuinig ook! Wij halen er makkelijk 1 op 16, regelmatig 1 op 17,5 mee en echte luie rijders zijn we niet. We missen wel de bekende armsteun bij de IMotion uitvoering en ik zou de makers adviseren deze gewoon standaard op te nemen in het pakket. Dus we zijn nog even top zoek naar een armsteun, rijdt toch iets comfortabeler bij grotere afstanden. Een uitstekende wagen voor een aantrekkelijke prijs, je zou er zomaar twintig jaar mee kunnen rondrijden! Maar ja, wie wil dat nog?

  • Wiebe Pronk09-01-2018
   (8.0)

   Hele fijne auto waar je zonder moeite een groot eind in kan rijden. Nual 7000 km gereden en geen klachten fijne auto.

  • Derk Jager09-01-2018
   (10.0)

   Zeldzame mooie auto volledig uitgerust met alle technische hulpmiddelen sterke motor een technisch hoogstaand auto.