Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0332
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Anlies Cevat-Lommers09-02-2019
   (10.0)

   Pas sinds 2 dagen trotse gedeelde bezitter van deze prachtige zilvergrijze I20 en nu al helemaal verknocht! Dank Richard voor je fijne hulp het goede advies en de prettige afhandeling!

  • Felix (Rijschoolflx)31-01-2019
   (8.9)

   Deze auto heb ik aangeschaft voor mijn rijschool. ik was Toyota rijder, en wilde ook weer een nieuwe Toyota aanschaffen maar werd er door de verkoper op gewezen dat de ontwikkeling van de diesel motor op een laag pitje stond en dat er binnen de Oostendorp groep ook de merken Mazda en Hyundai werden gevoerd. ik ben toen gaan kijken bij de Hyundai dealer en na een proefrit heb ik besloten om voor deze auto te gaan. De belangrijkste reden om voor deze auto te kiezen was dat ik bij mijn huidige garage kon blijven, het grote aantal accessoires standaard af fabriek en 5 jaar garantie met onbeperkte km. Nu 2,5 jaar later ben ik dik tevreden over deze auto en mijn leerlingen staan steeds versteld wat die auto allemaal kan. Conclusie ik denk dat de volgende auto ook weer van dit merk zal zijn.

  • Jan19-01-2019
   (8.3)

   Auto voldoet aan mijn verwachtingen rijd vlot en met alle opties een complete auto . Enige min punt vindt ik het geluid had iets sportiever gemogen .

Videocall afspraak maken!