Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20

Hyundai i20 9.0335
Hyundai i20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Margje Ockeloen-Engeler28-02-2019
   (9.4)

   Met mijn i20 in 4 dagen tijd naar Portugal gereden met veel bagage aan boord. Hij heeft super gereden, ook berg op. Geen enkel probleem onderweg gehad. En ook op de terugweg naar huis heeft mijn i20 het weer goed gedaan. De stoelen zitten comfortabel, ook op de lange opstand. En ik voel mij veilig in de auto. De bagageruimte voldoet ook. Helemaal blij met mijn i20.

  • Marco de Jonge18-02-2019
   (8.0)

   Prima auto. Wel klinkt de motor wat rauw en heeft hij een hikje bij schakelen. Loopt nog niet echt soepel. Nu 10.000 km mee gereden. Waarschijnlijk kwestie van afstellen, komt wel bij de eerste servicebeurt. Voor de rest een uitstekende auto!

  • Peter Roosendaal 17-02-2019
   (8.3)

   Sinds een half jaar rijden we in de Hyundai i20 met de 1 liter turbomotor, ter vervanging van de Peugeot 208 die we hiervoor hadden, maar ons eigenlijk al vanaf het begin heeft teleurgesteld qua prestaties, lawaai en binnenruimte. Dit is toch wel even een andere klasse zou je denken, echt alles is aanwezig en de ruimte op de achterbank is een stuk groter als bij de 208. Ook de kofferbak is ietsjes groter maar is makkelijker ingedeeld, dus kun je best veel koffers en/ of tassen kwijt, best belangrijk als je een tienerdochter hebt die voetbalt, met gemak gaan er 4 tassen in van de ladies.. En dan het meest opvallende verschil: de prestaties en souplesse van de motor. Hier zijn we echt zeer goed over te spreken, het is geen rally kanon maar hij loopt vlot met het verkeer mee en menig iemand vergist zich wel eens in de i20, wat dat betreft is het een onopvallende auto die zoveel meer te bieden heeft als dat hij doet uitstralen. Hij is best kwiek met zijn 172Nm trekkracht voor zo'n formaat auto. Ook het bedieningsgemak en de positionering van de knoppen en toetsen zijn voor elkaar, het motorgeluid is, in vergelijking met de 208, welke 3500rpm draaide bij 120 km/u, een heel stuk aangenamer in de i20, waar deze 2500rpm draait bij 120 km/u, en dat is op de vele snelweg kilometers echt een verademing. Qua rammeltjes en kraakjes nog niets kunnen ontdekken, het enige wat mankeerde was dat het ruitenwisserblad aan bestuurderszijde niet de wisbeweging maakte zoals moest waardoor je een vervelend en irritant geluid hoorde als je ze aanzette. Gelijk naar de dealer gereden en kosteloos vervangen, dit hoorde niet. Top! Valt er dan niets tegen? Jawel en ook weer, Nee! Het verbruik, dat valt met gemiddeld 1:16,4 over 8000km ronduit wat tegen naar dat kun je in de verste verte niet vergelijken met de fabrieksopgave, die is bij alle merken veel te positief als uitslag gekomen, we hebben er ervaring mee. Toch is het niet overdreven hoog, het verbruik, de climate control staat zomer en winter aan, we rijde meestal met dimlicht aan en minimaal 3 man in de auto dus swa, valt eigenlijk niet over te miepen. Verder zeer tevreden o er de auto, alleen zou ik persoonlijk de auto standaard voorzien van 16 inch schoeisel, al dan niet met lichtmetaal.,maar dat is een persoonlijke smaak. Voor de rest top gedaan Hyundai! Voor degenen die op zoek zijn naar een andere auto in deze prijsklasse, ga toch zeker een proefrit maken in de i20, ik weet zeker dat hij u zal verrassen, net zoals hij dat bij ons deed en we hebben er geen moment spijt van dat we de 208 ingeruild hebben voor dit toch eigenlijk wel fraaie exemplaar.

  • Anlies Cevat-Lommers09-02-2019
   (10.0)

   Pas sinds 2 dagen trotse gedeelde bezitter van deze prachtige zilvergrijze I20 en nu al helemaal verknocht! Dank Richard voor je fijne hulp het goede advies en de prettige afhandeling!

  • Felix (Rijschoolflx)31-01-2019
   (8.9)

   Deze auto heb ik aangeschaft voor mijn rijschool. ik was Toyota rijder, en wilde ook weer een nieuwe Toyota aanschaffen maar werd er door de verkoper op gewezen dat de ontwikkeling van de diesel motor op een laag pitje stond en dat er binnen de Oostendorp groep ook de merken Mazda en Hyundai werden gevoerd. ik ben toen gaan kijken bij de Hyundai dealer en na een proefrit heb ik besloten om voor deze auto te gaan. De belangrijkste reden om voor deze auto te kiezen was dat ik bij mijn huidige garage kon blijven, het grote aantal accessoires standaard af fabriek en 5 jaar garantie met onbeperkte km. Nu 2,5 jaar later ben ik dik tevreden over deze auto en mijn leerlingen staan steeds versteld wat die auto allemaal kan. Conclusie ik denk dat de volgende auto ook weer van dit merk zal zijn.

  • Jan19-01-2019
   (8.3)

   Auto voldoet aan mijn verwachtingen rijd vlot en met alle opties een complete auto . Enige min punt vindt ik het geluid had iets sportiever gemogen .