Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0332
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Karst Stoffers06-03-2015
   (9.7)

   Deze Hyundai i20 voldoet volledig aan mijn(onze) verwachtingen het is een heerlijk sturende wagen , het schakelen en koppelen gaat feilloos en ik ben echt heel blij met deze sublieme i20 , ook de binnenzijde met de mooie materialen van het dashboard en de bekleding van de stoelen die ook nog perfect zitten en de souplesse van het rijden in alle stilte maken dit tot hoogstaand kwaliteits product . Het verbruik is 1:15,9 bij stadsritten en op de langere ritten 1:19,2 super!!

  • Lysbert Oosterhof15-02-2015
   (8.0)

   Sinds 1 week hebben we de i20 motion gekocht en de eerste 500 km zitten erop! De lijn van de auto is mooi strak met de geweldige verlichting aan de voorzijde. Deze geven uitzonderlijk veel licht! De wegligging is zeer goed ook het comfort rijden. Alle bediening knoppen zijn onder handbereik is zeer overzichtelijk. De eerste indruk is geweldig ook het benzine verbruik is gunstige. Al deze gegevens zijn voor ons grote pluspunten vergeleken met onze vorige ix20 Catcher. Een puntje, hoe de stoelen zich naar een jaar nog zijn, ze zitten goed maar een beetje dun en stijfjes. Maar dit is persoonlijk.

  • Cor Pelt05-02-2015
   (10.0)

   Ik ben ontzettend blij met deze wagen hij rijdt geweldig fijn, bijna geluidloos zuinig en een hoop extras, kortom een fine wagen om in te rijden.

  • Fam. Theunissen26-01-2015
   (10.0)

   Na vijf jaar een I10 gereden te hebben. Hebben we geen spijt dat we overgestapt zijn op de nieuwe I20. Het rijden is een genot. Hij is stil en heeft een goede weg ligging. De auto is zowat van alle gemakken voorzien.