Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20

Hyundai i20 9.0335
Hyundai i20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Andr? Dubbeldam11-04-2015
      (7.7)

      Rij met veel plezier alweer in onze tweede Hyundai I20. Nu met het laatst gepimpte model namelijk de I-motion 2015. Ben zeer tevreden hiermee en ga hier veel en graag mee op weg. WE rijden voor ons plezier en daar helpt de I20 veel aan bij.

    • Rafie Roshanali07-04-2015
      (8.6)

      De Hyundai i20 biedt mij veel rijplezier. Is ook zuinig in verbruik vergeleken met mijn vorige IX35. Het is ruim van binnen. Veel mensen die bij mij in de auto plaatsnemen zijn versteld van de ruimte van binnen, terwijl de auto van buiten juist klein oogt. Kortom, ik ben heel blij dat ik mijn IX35 heb ingeruild voor dit zuinige en comfortabele model.

    • Marcel Houtzager04-04-2015
      (8.9)

      Er zijn nog wat kinderziektes om dit maar zo even te noemen. De linker buiten spiegel gaat niet vergenoeg omhoog, Problemen gehad bij banden wissel met het TPMS, lampje bleef branden tot 2 x toe terug geweest naar de garage, nu is het hopelijk weg. Ruiten sproeiers komen niet hoog genoeg. Verder hoop ik dat dit alles is, onze vorige nieuwe i20 hebben wij na 2,5 jaar ingeruild voor een nieuwe, daar was van begin af aan zoveel mee, dat wij kind aan huis waren bij Hyundai Ridderkerk. Waar wij tot op heden nog steeds geen vergoeding voor gekregen hebben, ik ben de tel toen kwijt geraakt hoe vaak wij terug geweest zijn.

    • Ron Wolf22-03-2015
      (9.1)

      Nu ruim 2000 km gereden in de nieuwe i20. Bevalt prima, we halen nu 1:17 met rustig rijden, wellicht kan het nog beter. Mooie auto qua uitrusting, weggedrag en extra's. Goede radio, top is de smartphone houder. Geen racewagen, maar daar hebben we hem ook niet voor gekocht. heerlijk ruim ook achterin.

    • Bert Muijderman20-03-2015
      (7.4)

      De nieuwe i20 in december 2014 gekocht geleverd in januari 2015 zou mij 800 euro voordeel opleveren. Mooi niet dus de hogere BPM wordt als je de i20 nu koopt gecompenseerd door de netto prijs van de auto te verlagen. Ik heb dus in december 2014, 800 euro netto meer betaald dan als je de i20 nu in 2015 koopt, een klacht hierover in een e-mail wordt niet eens beantwoord. Dan de auto zelf is geweldig ben er erg tevreden over, gemiddeld verbruik 1 op 17 best netjes na 2000 km. Let bij aflevering wel op de koplampen, bij mij zaten er binnen in de koplamp op de lens vingerafdrukken, deze zie pas goed als de verlichting aan staat. Ik heb lamp onder garantie laten vervangen bij de dealer, echter op vervangen lamp zitten ook vingerafdrukken. Ook deze lamp wilde ik laten vervangen maar Hyundai houd dit tegen, sterker nog ook geven zij aan de de eerste koplamp ook niet onder de garantie had mogen worden vervangen en is mijn dealer voor een deel de pineut. Foei Hyundai slechte garantie