Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0330
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Hans Boot29-04-2015
   (9.1)

   Ik heb hem nu 4 weken ben dik tevreden, ik vind het het een zeer sportief model vergeleken met het model wat ik hier voor had. Verder was ik ook verrast wat de prijs was voor zo een auto mooi interieur, voor mijn gevoel erg veilig dus ik hoop heel veilige kilometers er mee te rijden

  • Andr? Dubbeldam11-04-2015
   (7.7)

   Rij met veel plezier alweer in onze tweede Hyundai I20. Nu met het laatst gepimpte model namelijk de I-motion 2015. Ben zeer tevreden hiermee en ga hier veel en graag mee op weg. WE rijden voor ons plezier en daar helpt de I20 veel aan bij.

  • Rafie Roshanali07-04-2015
   (8.6)

   De Hyundai i20 biedt mij veel rijplezier. Is ook zuinig in verbruik vergeleken met mijn vorige IX35. Het is ruim van binnen. Veel mensen die bij mij in de auto plaatsnemen zijn versteld van de ruimte van binnen, terwijl de auto van buiten juist klein oogt. Kortom, ik ben heel blij dat ik mijn IX35 heb ingeruild voor dit zuinige en comfortabele model.

  • Marcel Houtzager04-04-2015
   (8.9)

   Er zijn nog wat kinderziektes om dit maar zo even te noemen. De linker buiten spiegel gaat niet vergenoeg omhoog, Problemen gehad bij banden wissel met het TPMS, lampje bleef branden tot 2 x toe terug geweest naar de garage, nu is het hopelijk weg. Ruiten sproeiers komen niet hoog genoeg. Verder hoop ik dat dit alles is, onze vorige nieuwe i20 hebben wij na 2,5 jaar ingeruild voor een nieuwe, daar was van begin af aan zoveel mee, dat wij kind aan huis waren bij Hyundai Ridderkerk. Waar wij tot op heden nog steeds geen vergoeding voor gekregen hebben, ik ben de tel toen kwijt geraakt hoe vaak wij terug geweest zijn.

Videocall afspraak maken!