Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0332
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Marcel23-09-2015
   (9.7)

   Sinds 5 maanden in bezit van deze prachtige auto, en hij bevalt me steeds beter.

  • Johnny Hagenaar26-08-2015
   (8.6)

   Wat een verrassing, ik had nog nooit een Hyundai gereden. Ik heb de I20b net en ik ben meer dan tevreden. Veel extra's bij het Comfort packet en hij oogt echt luxe van binnen. De bruintint op het dashboard was een risico maar wat een mooie kleurencombinatie. Ik ben heel tevereden.

  • Jan Karreman29-07-2015
   (8.3)

   Mooie sportieve auto. Het enige wat tegenvalt is de zitting van de berijdersstoel. Heeft aan de zijkanten bij de benen aan allebei de kanten een bobbeltje waar j erg aan moet wennen. Voor de rest bijzonder mooie auto in deze prijsklasse een topper.

  • Georg Klapwijk21-07-2015
   (10.0)

   Van i30 business overgegaan de nieuwe i20 comfort we willen zelfde comfort maar zuiniger in wegenbelasting, verzekering en brandstof. De eerste duizend kilometer genoten van deze auto. bijna geen verschil bijna alle extra's van de vorige auto ook in deze aanwezig, een paar minder een paar andere weer nieuw.. Pittig snel en comfortabel. Een aanrader! Ook heel tevreden over H-Point verkoper Rowin de Beer Hij heeft ons van uit Utrecht laten beslissen om in Dordrecht te kopen, blijf zo een enthousiaste verkoper Rowin, niet is te veel moeite, goed luisteren, altijd snel reageren op e-mailtjes van ons. Als heel H-point zo is dan is dat ondanks de afstand ook mijn nieuwe service dealer.

  • Ren? Wirken02-06-2015
   (8.9)

   Na een Santa f?, Tucson, i20, i30 nu weer een i20 nieuwe uitvoering de vijfde Hyundai inmiddels. ik ga meestal na drie jaar rijplezier weer naar mijn vaste dealer van Riel om zaken te doen. Ik heb in al deze jaren slechts een maal de garage nodig gehad voor een elektrisch motortje voor het linker portierraam. Afspraak gemaakt en kosteloos hersteld. Heb wel eens naar andere merken gekeken echter toch telkens weer terug naar van Riel voor een Hyundai. De prijs kwaliteitverhouding is dik in orde evenals de garantie

Videocall afspraak maken!