Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20

Hyundai i20 9.0335
Hyundai i20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • C.J Hollemans15-10-2015
   (9.4)

   Ik heb een nieuwe Hyundai i20 Premium model 2015 aangeschaft. De nieuwe Hyundai bevalt mij prima zijn er nadelen ja 1. Dit model heeft een geavanceerde en ge?ntegreerd dockinstation voor Smartphones geschikt voor Samsung en Apple. Op mijn vraag is het dockingstation ook geschikt voor een iPhone 6 werd door mijn dealer positief beantwoord. Helaas is de ontwikkeling van het dockingstation stil blijven staan bij smartphones tot en met 5" beeldscherm. De nieuwste generaties Smartphones van Samsung en Apple met een schermgrote meer dan 5" zijn niet te gebruiken in het dockingstation. Hyundai aan u om het dure dockingstation geschikt te maken voor de nieuwe generatie smartphones met een schermformaat groter dan 5". Mijn iPhone 6 voor navigatie kan ik niet gebruiken in combinatie met het dockingstation. Het advies van mijn dealer is een nieuwe TomTom te kopen met een houder die past in de dockingstation plug. Een advies die ik niet kan waarderen.

  • Marcel23-09-2015
   (9.7)

   Sinds 5 maanden in bezit van deze prachtige auto, en hij bevalt me steeds beter.

  • Johnny Hagenaar26-08-2015
   (8.6)

   Wat een verrassing, ik had nog nooit een Hyundai gereden. Ik heb de I20b net en ik ben meer dan tevreden. Veel extra's bij het Comfort packet en hij oogt echt luxe van binnen. De bruintint op het dashboard was een risico maar wat een mooie kleurencombinatie. Ik ben heel tevereden.

  • Jan Karreman29-07-2015
   (8.3)

   Mooie sportieve auto. Het enige wat tegenvalt is de zitting van de berijdersstoel. Heeft aan de zijkanten bij de benen aan allebei de kanten een bobbeltje waar j erg aan moet wennen. Voor de rest bijzonder mooie auto in deze prijsklasse een topper.

  • Georg Klapwijk21-07-2015
   (10.0)

   Van i30 business overgegaan de nieuwe i20 comfort we willen zelfde comfort maar zuiniger in wegenbelasting, verzekering en brandstof. De eerste duizend kilometer genoten van deze auto. bijna geen verschil bijna alle extra's van de vorige auto ook in deze aanwezig, een paar minder een paar andere weer nieuw.. Pittig snel en comfortabel. Een aanrader! Ook heel tevreden over H-Point verkoper Rowin de Beer Hij heeft ons van uit Utrecht laten beslissen om in Dordrecht te kopen, blijf zo een enthousiaste verkoper Rowin, niet is te veel moeite, goed luisteren, altijd snel reageren op e-mailtjes van ons. Als heel H-point zo is dan is dat ondanks de afstand ook mijn nieuwe service dealer.