Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20

Hyundai i20 9.0335
Hyundai i20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Henk Kouwenhoven03-12-2015
   (8.9)

   Sinds vijf maanden rijd ik in een I 20, die in ieder geval iets ruimer is dan de Getz en in vergelijking met b.v. de Pony van 23 jaar geleden is het een wereld van verschil.

  • Ivo Engelen26-11-2015
   (9.1)

   Sinds kort in bezit van een i 20 5 deurs. Dealer wist wat we zochten,heeft ons goed geadviseerd en we hebben nu een prachtige auto voor een eerlijke prijs met een perfecte wegligging. Nooit geweten dat Hyundai zo hard aan de weg heeft getimmerd met dit prachtexemplaar.

  • Rob17-11-2015
   (8.6)

   Ik ben sinds oktober in het bezit van de nieuwe Hyundai i20 HP Motion. De auto voelt solider aan dan mijn vorige Hyundai i20 (First Edition), waar ik overigens met veel plezier in gereden heb. Dit nieuwe model en deze uitvoering heeft wat meer technische snufjes. Alles ziet er mooi afgewerkt uit en het rijgedrag is echt super. Ik ben onder de indruk van de prestaties van de motor. De 1e versnelling is kort, maar de motor schakelt vlot en trekt goed door naar de 2e en daarop volgende versnellingen. Ik begrijp de opmerkingen niet zo goed van de zogenoemde experts over het gedrag op de snelweg. Inhalen van bijvoorbeeld 100 naar 120 km/uur gaat vlot en soepel. Ik zie niet wat het probleem is. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe Hyundai.

  • Jos Rotnicki06-11-2015
   (10.0)

   IK ben 100% tevreden met deze auto. Comfort en rijkwaliteit zijn uitstekend. Het model en de kleur, het interieur, alles is buitengewoon goed verzorgd. Ook de service van auto bedrijf de Wouw uit Waalwijk is100%. Daarom heb ik alweer een Hyundai bij hun gekocht.

  • LesbijPaul.nl01-11-2015
   (6.6)

   De auto trek wat langzaam weg en heeft onderin wat weinig trekkracht. Na twee weken stoeien er achter gekomen dat er een loos stuk achter het gas pedaal zit. Dat helpt wel als je doortrapt accelereert hij wel "sneller" naar de 100kmph. Het schakel gedrag is wel heel prettig, maakt een hoop goed! Wel mis ik een zesde versnelling op de rijksweg Ik gebruik de i20 als lesauto en daarvoor is hij zeer geschikt, doordat de auto is uitgerust met een wegrijd systeem. En dat er vanuit Hyundai een pedalen systeem word meegeleverd is een warm welkome.

  • Johan Sjoerts29-10-2015
   (7.7)

   Goede auto de Hyundai i 20 maar heb toch een min puntje nl de banden maken nogal wat lawaai in de auto en dat vind ik hinderlijk verder wel een goede auto maar nogmaals zeer jammer van het banden geluid dus wees op uw hoede! De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk.