Hyundai Nederland

Reviews over de Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 8.9172
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • theo verhaar26-08-2017
      (9.4)

      Wat ik van Hyundai al 25 jaar gewend ben, je krijgt veel voor je geld , nooit extreme kosten alleen de normale slijtagekosten

    • willem Kok09-08-2017
      (10.0)

      een fijne auto om mee te rijden en lekker pittig met de turbo alleen binnengeluid mag nog minder aanwezig zijn vooral de banden dus heren ontwerpers doe nog meer aandacht daar aan. verbruik is mij niet tegen gevallen gemiddeld 1 - 19.5 is best zuinig

    • Hans Meester15-07-2017
      (9.1)

      Tot op heden zeer tevreden met mijn I20. Wel even wennen aan de lagere instap tov. van mijn voorgaande auto (Hyundai Matrix).

    • Sven Lintelo16-06-2017
      (8.0)

      Na te hebben gereden met de excel, elantra en matrix van m'n ouders en een i20 gedeelt te hebben met m'n ma, ben ik nu de gelukkige bezitter van een i20 premium met 120pk. Dit is beste hyundai die ik tot nu toe heb mogen rijden maar ik had toch iets meer van die motor verwacht want de vorige i20 was een 1.4 met 100pk met 137 Nm bij 4200tpm de nieuwe is 120pk met 172 Nm bij 1500tpm dus ik had hem iets meer snappy verwacht. Hij gaat als de brandweer maar als je het gas intrapt is er een heel klein momentje van rust en dan gaat hij, dit zal denk een turbo lag zijn. Verder kan ik ook beamen dat meneer een brombeer is als hij wakker wordt zoals eerder beschreven door andere i20 bezitters, maar dit is m'n eerste 3cilinder auto die ik rij en heb verder geen ervaring met 3cilinder auto's dus wellicht klinken ze allemaal zo als ze koud zijn. Het enige wat ik mis is de keyless entry want dat had de vorige wel, maar verder is deze i20 weer luxer en beter.

    • Marcel Bont12-06-2017
      (8.9)

      Gewoon de beste prijs/kwaliteitsverhouding in dit segment. Ik was er ben nog steeds verbaast over de prestatie van de i20 komend van BMW. Wij zijn zo tevreden over het merk Hyundai dat een i30 premium is besteld, niet Iets groter en luxe.

    • Danielle Korbmacher27-05-2017
      (6.3)

      net 2 maanden in bezit van deze I20GO. ja ik weet 1 op 23 gaat die nooit halen maar rijd ook niet wat ze hebben aangegeven. En auto maakt geluid, lijkt op losse uitlaat, maar is alleen aan begin bij het starten aangegeven bij de dealer maar hoorde niks wel gezegd voeg maar toe in systeem dat als ik terugkom bij bv onderhoud dat dit wel meegenomen word in nakijken. verders tot nu toe tevreden

    • Harm.16-05-2017
      (9.4)

      Sinds maart 2017 in het bezit van mijn 2e i20 na mijn 1e van 2012 te hebben ingeruild. Deze i20 is ten opzichte van de 1e i20 een totaal andere auto. Zowel exterieur als interieur een geweldige auto. Wij hebben de i20 GO genomen i.v.m. extra accessoires die op deze auto zitten. Heb ik dan geen min punten: Ja en wel de volgende. Hoe krijgt Hyundai het in haar hoofd om je mooie alu velgen te beslaan met het slaglood aan de buitenzijde van de velg. Bij de eerstvolgend bandenwissel zijn je velgen beschadigd. Heb dit trouwens op kosten van Hyundai of Dealer laten verwijderen en velgen opnieuw laten spuiten. Ook heb ik zorgen over de koude start van de turbo, die toch wel veel lawaai maakt en slijtage voor in de toekomst aan deze turbo. Maar is de motor eenmaal warm gaat hij ook als de brandweer en is stil van geluid. Brandstof gebruik is het ook nog niet zoals is opgegeven, al is dat al een stuk beter geworden. Toch ben ik uiterst gelukkig met deze nieuwe i20, Mooie ruime auto goede prijs.

    • Richard de Bruijn28-04-2017
      (9.1)

      We hebben nu onze nieuwe i20 1.0 turbo nu een paar weken. Het is een lekker felle auto. Niets op aan te merken. Echter volgens de fabrikant zou deze auto 3.6lt/100km buiten de bebouwde kom rijden en 5.5ltr/100 km binnen de bebouwde kom. Nu weet ik dat de waarden volgens het boekje nooit gehaald zullen worden want dat zijn natuurlijk in de allerbeste omstandigheden die je in de praktijk waarschijnlijk nooit allemaal tegelijk zult hebben maar ondanks dat wij veel snelweg rijden halen zelfs nog geen 5.5ltr/100km.. De auto rijdt nu 6.6ltr/100km. Mogelijk kan dit nog wat zakken als we er langer mee rijden. Verder is het fijne auto. Zeker een aanrader.

    • Cor Rooij08-03-2017
      (9.4)

      Wij zijn zeer tevreden met onze I20 voor ons een perfecte auto, mede door goed advies van garage beijer uit wijk bij Duurstede

    • peter Kampen07-03-2017
      (10.0)

      hiervoor een i10 gehad prima auto voldoet aan alles.Nu een i20 T gekocht even meer auto dan de i10 dat merk je gelijk.Ben prima geholpen met de koop. Service is top, personeel is vriendelijk en hulpvaardig

    • Frank04-03-2017
      (8.3)

      Vind de I20 erg goed! Maar de dealer heeft nu maand na onze aankoop ineens een extra korting van ? 1500,00 op het model en dat wekt nou niet echt vertrouwen. Je voelt je dan toch bekocht! Had nog wel een maandje kunnen wachten met aanschaf. Spijt dat ik de dealer hoge waardering heb gegeven bij Hyundai Survey. Volgende keer in ieder geval een andere dealer en misschien wel een ander merk dat niet zo stunt met je toch dure geld.

    • A. Willemstijn22-02-2017
      (10.0)

      Na een Lantra uit 1994, een Elantra uit 2002 en 2x een i10 (uit 2011 en 2014) nu sinds kort een i20 Go 2017. Mooie aanbieding bij een dealer met voorraad. Auto had al wel een kenteken maar was nog niet geregistreerd. Scheelde toch zo'n ? 1.500 ;-) Door de jaren heen zie je de kwaliteit en de uitstraling van het merk Hyundai flink stijgen tot wat het nu is. Wat mij betreft een goede concurrent voor de Europese merken. En als grote voordeel 5 jaar garantie. Daar hoef je trouwens bij een Hyundai niet Wat een heerlijke auto is de i20. De laatste i10 uit 2014 was (zeker voor zijn klasse) al een heerlijke auto. Miste alleen wat vermogen. Mijn vorige i10 had een 1.2 met 85 pk. En dat verschil merkte je af en toe. Met de i20 merk je dat je weer een klasse hoger zit. De auto is ruim, comfortabel en luxe. Zeker in de Go uitvoering. Verder een lekkere pittige 1 liter turbo motor die goed op het gas reageert. Af en toe merk je wel het "turbogat". Hier gaan we nog heel veel plezier aan beleven ;-)

    • Wiecher Dalsem03-01-2017
      (9.1)

      Ben reeds 20jaar Hyundai rijder. Heb begin 2015 een nieuw model I20 aangeschaft. Jammer dat er in februari 2016 door een technische fout de nokkenas afbrak .Ben door mijn garage Hyundai Wieten in Zwolle zeer goed geholpen met dit probleem en heb de auto ingeruild voor wederom een nieuwe. Ben ontzettend tevreden over de auto. Sportief model, ruim, veilig, zuinig,etc. Ben heel blij met de meedraaiende koplampen, parkeersensoren achter, de vermoeidheidscontrole voor het veilig rijden, stuurbediening voor audio en telefoon. Enkel kleine verbeterpunten: de afstelling van de raamsproeiers aan de voorkant van de auto staan naar mijn mening te laag afgesteld en de matten aan de voorkant zijn moeilijk te verwijderen bij het schoonmaken van de auto. Jammer dat Hyundai autobedrijf Wieten in april 2016 het dealerschap heeft ontnomen. Ben reeds 20 jaar klant bij hen en dat zal ik ook blijven. Een zaak met goede, persoonlijke en klantvriendelijke service en vertrouwen, heeft toch mijn voorkeur.

    • Wiecher Dalsem03-01-2017
      (9.1)

      Ben reeds 20jaar Hyundai rijder. Heb begin 2015 een nieuw model I20 aangeschaft. Jammer dat er in februari 2016 door een technische fout de nokkenas afbrak .Ben door mijn garage Hyundai Wieten in Zwolle zeer goed geholpen met dit probleem en heb de auto ingeruild voor wederom een nieuwe. Ben ontzettend tevreden over de auto. Sportief model, ruim, veilig, zuinig,etc. Ben heel blij met de meedraaiende koplampen, parkeersensoren achter, de vermoeidheidscontrole voor het veilig rijden, stuurbediening voor audio en telefoon. Enkel kleine verbeterpunten: de afstelling van de raamsproeiers aan de voorkant van de auto staan naar mijn mening te laag afgesteld en de matten aan de voorkant zijn moeilijk te verwijderen bij het schoonmaken van de auto. Jammer dat Hyundai autobedrijf Wieten in april 2016 het dealerschap heeft ontnomen. Ben reeds 20 jaar klant bij hen en dat zal ik ook blijven. Een zaak met goede, persoonlijke en klantvriendelijke service en vertrouwen, heeft toch mijn voorkeur.

    • Hans Hassink17-12-2016
      (7.4)

      De I20 is volgens mij een goede allrounder. Het enig echte minpuntje is het benzine verbruik. Voor de rest ben ik heel tevreden en ik begrijp niet, dat ik de I20 niet vaker tegenkom op de weg.

    • Robin van W12-12-2016
      (9.4)

      Vanaf 19 juni 2015 rijd ik een Hyundai I20, het is mijn eerste Hyundai maar zeker niet mijn laatste. Waarom? Dat spreekt eigenlijk voor zich. Het eerste wat opvalt is het strakke design, sportieve lijnen en een gril die lijkt te roepen; "Gaan we? Ik ben er klaar voor!". Het interieur is al net zo aantrekkelijk als het exterieur, soepele lijnen en een overzichtelijk dashboard. De Hyundai I20 doet niet aan onnodige poespas, alles wat er in hoort te zitten, zit er in. Zodra je de motor start, begint te twijfel.. Is de motor wel gestart? Stationair loopt de motor haast geruisloos, erg fijn! Qua sportiviteit valt er nog wel wat te verbeteren, zo trekt de I20 niet bijster snel op, en moet je aardig snel opschakelen. Echter, op snelwegen doet de I20 gewoon wat hij moet doen, inhalen is geen probleem en zodra je de cruisecontrol wat sneller zet, zit je binnen no-time op de gewenste snelheid. De stoelen zijn zeker comfortabel te noemen, wat het plaatje compleet maakt. Kortom, een topauto!

    • Leny Tervoort09-12-2016
      (10.0)

      Sinds juni rijden een I20 en niets teveel gezegd het is een complete auto,die ons ook op een prettige met veel rijplezier van A naar B brengt. Geen opdringende verkoper,waardering voor Toni vestiging Heerhugowaard. Receptie medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Als men mij vraagt zou ik de Hyundai bij andere mensen aanbevelen,zeg ik volmondig JA

    • Ad Vermeulen08-12-2016
      (7.1)

      De Hyundai I20 bevalt heel goed. Het comfort is heel goed en geeft genoeg ruimte voor 4 volwassenen. Ook alle mogelijkheden van het aansluiten van diverse apparaten is heel groot en makkelijk. Tijdens het rijden krijg je voldoende informatie of je wel zuinig genoeg rijdt.

    • Bram Hage03-12-2016
      (8.6)

      De nieuwe I20 bevalt ons prima. Hij is toch weer veel comfortabeler dan de vorige I20 Hij heeft ook veel meer opties

    • Andre Mels03-12-2016
      (9.7)

      Ben zeer tevreden over mijn Hyundai i20.Het is een fijne auto,lekker rustig en van alle gemakken voorzien ook wat veiligheid betreft.Het is ook een mooie auto om te zien,zou niet meer anders willen. Toppie voor Hyundai

    • Henk Eupen02-12-2016
      (10.0)

      Sinds een maand rij ik met veel plezier in mijn nieuwe Hyundai i 20 Go inmiddels ruim 1000 km op de teller. Ook over mijn vorige Hyundai's 1x Getz , 2 x i10 en 2 x i 20 ben ik altijd heel tevreden geweest. Ook het het mee nemen van E Bike's is met de kogel druk van 75 kg geen enkel probleem met deze auto. Verder ben ik heel tevreden met mijn dealer auto Smolders in Eindhoven.

    • Martin Bruijne02-12-2016
      (10.0)

      Wij hebben altijd Peugeot gereden. Op advies van een buurman, vanwege de extra standaard garantie van 5 jaar en omdat hij nog nooit pech met de auto gehad, zijn we eens bij Hyundai gaan kijken. Gezien het feit dat we niet meer zoveel kilometers rijden, iets meer dan 5.000 km per jaar, wilden we een iets kleiner en goedkopere auto in gebruik. Bij Peugeot moest er na 2 jaar 3 jaar garantie bijgekocht worden en onze Peugeot 308 was 3 jaar oud en best duur in benzineverbruik, verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Toen gingen we een proefrit maken in de I20 Comfort. Op deze wagen zat de 5 jaar in de prijs inbegrepen garantie en de auto heeft een aanzienlijk lager verbruik. Er zitten veel extra?s op de wagen zoals Lane Departure Warning System (geeft aan als je over de streep rijdt die de rijbanen splitst). Het navigatiesysteem wordt gratis bij elke beurt ge?pdate en je kun er postcode en huisnummer op ingeven, net als breedte graden. Dit was bij de Peugeot niet mogelijk en het jaarlijks updaten kostte bij Peugeot ca ? 180. De Hyundai I20 heeft een DAB radio, de toekomstige vervanger van FM, climate control, verwarmde en van binnenuit verstelde buitenspiegels en autoalarm. De ingebouwde standaard achteruitrij camera en de achtersensoren zijn een enorme uitkomst. Zelf hebben we ook voorsensoren laten monteren. Er zit standaard een automatische gedimde binnenspiegel in. Het dashboard is overzichtelijk met een vanaf het stuur bedienbare cruisecontrol en radio. De kleur van de auto sprak ons ook aan. Voor het totaal plaatje waren we een stuk goedkoper uit met de aanschaf, alle extra luxe, de garantie, verzekering en de wegenbelasting. Dus al met al een flinke vooruitgang vergeleken met de Peugeot 308 uit 2013.

    • H.M. van den Biggelaar02-12-2016
      (9.4)

      Na vele jaren Chevrolet en Honda te hebben gereden toe een iets kleinere auto. Ben op mijn Hyundai zeer te spreken al is het een auto uit het lagere segment maar voelt als eentje uit het hogere segment. Zeer geruisloze motor en daarbij zuinig, ik heb nu 4500 km gereden met een verbruik van 1 op 16,7 km. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden en in onze nopjes met onze 1e Hyundai

    • Nico Kers02-12-2016
      (10.0)

      We Tijden al 16 jaar een Hyundai 2 keer een santafe 3 keer een toeson 1 keer een I 10 2 keer een l 20 super fijne auto,s allemaal nooit een probleem gehad Wat wil een te rede men's nog meer.

    • Ralph Norman02-12-2016
      (9.7)

      Rijd nu een I20 Premium, de meest luxe uitvoering! Rijd nu meer dan 50 jaar maar nog nooit zo'n complete en comfortabele auto. Met glazen panorama schuif/kantel dak, navigatie met DAB audio, Bluetooth, parksenoren voor/achter, boordcomputer, cruisecontrol, snelheids begrenzer, verwarmde en automatisch inklapbare buitenspiegels, prachtig mokka bruin en nog zuinig ook nog 1 op 17. Ga nog jaaaaaaaaren van deze Hyundai genieten. Oh, mijn vorige twee auo's waren ook Hyundais. En natuurlijk dankzij de optimale samenwerking met Hyundai dealer Goldcar in Amstelveen.

    • Hans van der Kraats02-12-2016
      (8.9)

      De i20 is de beste auto, die ik tot nu toe gehad heb. Met een ongelofelijk gemak brengt hij je naar de plaats van bestemming. Hij heeft zoveel extra functies, gewoon te veel om op te noemen. Comfort, milieu en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Hyundai. De dealer en het personeel werken daar hard aan en dat is te merken. Uit dankbaarheid heb ik ze afgelopen donderdag een zak oliebollen gebracht.

    • Bobje02-12-2016
      (8.3)

      Ben goed te spreken over onze auto, heeft alles wat je nodig heb met betrekking op het rijden van een auto. Is een aanrader voor iemand die een goede en niet te dure auto wil kopen.

    • Jo Kerstens02-12-2016
      (9.1)

      Wij zijn erg tevreden over ons I 20 prettig zitcomfort verder is hij van alle gemakken voorzien, rijden is een erg prettig met deze auto. vooral dat de verlichting gaat branden als je bochten maakt vind ik erg prettig zeker als je wat op lijftijd begint te komen ook de regensensor is een uitkomst, het interieur is erg prettig en de blauwe verlichting van het dashboard is erg rustgevend onder et rijden, al met al zijn wij uitermate tevreden over deze auto.

    • Henk Orij02-12-2016
      (8.3)

      Ik kom uit een grote SUV met een zware motor nl. 2.4 liter. Vanwege omstandigheden werd deze te duur in gebruik. In het begin had ik mijn bedenkingen maar deze i20 bevalt me zeer goed. Zoals je deze auto ziet staan met de fraaie lijnen en mooie neus met ingebouwde lampen. De uitgebreide extra's zoals cornerlights lanedeparture achteruitsensoren ledverlichting schakelindicator voor t zuinig rijden. Mijn rijstijl is redelijk vlot dus de fabrieksopgave red ik niet maar het scheelt aanzienlijk. Ja zelfs bandenspanning controle is aanwezig. Het interieur ziet er niet alleen goed uit maar er is werkelijk comfort zowel voor als achter ruimte genoeg voor 4 personen met bagage . Heb ik een aantal keer mogen ervaren door mensen met koffers oo te halen van Schiphol. Prijs qualiteitsverhouding vind ik zeer positief.

    • Jan Versteeg02-12-2016
      (9.7)

      Na vele jaren een Duitse auto te hebben gereden, ben ik sinds kort eigenaar van een nieuwe i20. Een van de redenen daarvoor was dat Hyundai voor minder geld een aanzienlijk completere auto levert. Na een paar duizend kilometer te hebben gereden met die auto, betrap ik mezelf erop dat ik nog steeds met een brede glimlach achter het stuur zit. Wat mij betreft mag er op de voorzijde van de auto een dubbele "H" worden aangebracht: Heerlijke Hyundai.

    • Gertjan Bakker02-12-2016
      (9.7)

      Dit is alweer mijn 3e Hyundai i20, en ik moet zeggen voor mij geen andere auto meer! Tis geen raceauto, maar dat hoeft voor mij ook helemaal niet, optimaal comfort en rijdt altijd als een zonnetje. Heb mijn auto sinds augustus 2015 en zit nu op de 32.000 km, ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken. Ik rij gemiddeld 1:18 tot 1:20. Interieur is duidelijk en overzichtelijk, gemaakt van degelijk materiaal. Het ziet er in tegenstelling tot veel andere auto's niet goedkoop uit. Als ik een minpunt moet bedenken is misschien het ontbreken van een reserveband, maar daar is een setje met bandenvulling voor in de plek gekomen. Al met al voor mij de auto to go voor nu en in de toekomst!

    • Denny van Reeuwijk02-12-2016
      (9.1)

      De nieuwe Hyundai i20 heeft een strak design. Wat ik zelf erg mooi vind is het doorlopende dagrijverlichting. Het interieur vind ik super! Een middenconsole met een groot touchscreen en overzichtelijk geplaatste knoppen. Met een driecilinder met een inhoud van 1 liter en 100pk! Rijdt de Hyundai i20 lekker vlot. Al met al een mooie complete auto voor een goede prijs!

    • Paul Kerssens01-12-2016
      (9.1)

      Het belangrijkste is, dat deze auto van allerlei elektronische gemakken is voorzien. Verder een leuk uiterlijk met bijzondere voor- en achterlampen. De auto is snel genoeg en biedt een praktische ruimte, met ook achterin voldoende zitruimte en zithoogte voor de passagiers. Na bijna een jaar vind ik deze auto nog steeds zonder meer een goede aanschaf. Ook de dealer blijkt een juiste keuze te zijn. Deze geeft een goede service.

    • Ray Richards01-12-2016
      (10.0)

      Sinds maart 2016 ben ik in het bezit van een i10 en in september een i20. Ik was een Passat rijder. Maar Hyundai i20........Enige wat ik kan zeggen is, wauw......Hyundai i20....... echt wauw. Urban sportieve auto. Het interieur is ruim genoeg. Ik heb besloten om nu nog een i20 erbij te halen. De volgende auto blijft ook een Hyundai. Ik voel mij heel vertrouwd bij mijn dealer autobedrijf Noteboom, vestiging Barendrecht.

    • Mark Derr01-12-2016
      (8.6)

      Sinds mei 2016 ben ik in het bezit van een i20 met de nieuwe motor. Deze auto bevalt boven verwachting. Allerlei snufjes die wel eens voor een schrik moment zorgen. (temperatuur onder de 4 graden) Probleemloos gereden met veel comfort. Ik rijd gemiddeld tussen de 1 op 18 en 1 op 20. In december 2016 voor een kleine beurt. (20.000 km) Ga er van uit dat er niets aan de hand is en probleemloos de volgende 20.000 km ga afleggen.

    • Richard Tuuk01-12-2016
      (10.0)

      Heerlijk sportieve auto zowel qua uitstraling als rijeigenschappen. Ook het comfort van de stoelen is prima zelfs voor mijn vrouw die ondanks haar reuma klachten ook de langere afstand moeiteloos volhoudt. Het interieur is ook ruim genoeg voor 4 volwassenen en 2 honden. Al met al een prima gezinsauto met sportieve looks.

    • Hans Voort01-12-2016
      (9.4)

      Al ruim 20 jaar rij ik hyundai .mijn laatste aanwinst de i20 uit 2015 .zeer comfortabele zuinige auto 5.1 op 100 km Uitgerust met vele opties Ben dan ook weer meer dan tevreden over

    • Emiel Diemen de Jel01-12-2016
      (8.9)

      Prima auto voor klein gezin en handig voor in de drukke stad met veel ruimte en opberg vakken. Naar 1,5 jaar een Hyundai I30 gekocht om dat de I20 geen zware caravan mag trekken.

    • Henk Ruijssenaars01-12-2016
      (8.0)

      Sinds juni 2016 eigenaar van een gebruikte (1 jaar oud) Hyundai I-20. Totaal geen spijt dat ik overgestapt ben op het merk Hyundai. Erg tevreden over de auto. Sportieve uitstraling, voorzien van zeer handige technische snufjes, goede afwerking en vooral ook erg zuinig. De enige keer dat ik met de auto in de garage ben geweest was voor de gratis wintercheck. Personeel bij autobedrijf Wittenberg te Amersfoort is zeer vriendelijk.

    • Joost Janssen01-12-2016
      (9.7)

      Na bijna 1 jaar in de i20 gereden te hebben kan ik alleen maar tevreden zijn. Zuinig in gebruik (6,7 liter op 100 km). Laat zich prettig rijden en heb prima uitzicht door de ruime ruiten. De volgende auto wordt bijna zeker weer een Hyundai. De vele veiligheid accessoires maken het rijden extra plezierig.

    • Louis Breejen 01-12-2016
      (8.0)

      Heb de huyndai I20 nu 4 maanden. De auto rijd als een zonnetje. De motor loopt heel soepel( 4 cil), hiervoor 3 cil gehad. Auto is ook heel stil, verbruik tot nu toe 17,5 / 1L. Wel moeten wennen aan de stoel, deze is smal. En als je hem hoger zet kantelt de stoel naar achter. 2 min punten/verbeter punten, je kan niet met je elleboog tegen het raam of deur armsteun leunen, dit is net te hoog of te laag. Zelf daarvoor een armsteun voor gemaakt. Ook ??n nadeel, kleine kinderen kunnen niet naar buiten kijken, deuren te hoog/ bank te laag. Verder, perfecte auto.

    • Robbie Heij12-11-2016
      (2.0)

      Allen, inheb een Hyundai i20 in juni van dit jaar gekocht bij v/d. Heijden in Uden. Nu zijn er sinds dat ik hem heb gekocht problemen met de parkeersensoren voor. Is hij al 2x voor terug geweest maar nog steeds niet goed. Ruitenwissers zijn ook niet goed, kraken over de ramen. Wat mijn was verteld bij de koop dat het nooit meer kon doordat het aangepaste ruitenwissers zijn, maar helaas dat kopt dus niet. Maar het ergste i, als mijn auto koud is en ik laat het gas los voor bv een straat van rechts gaat hij als hij onder een bepaalde snelheid zit weer versnellen waardoor ik bijna tegen een andere auto zat. Maar het ergste van alles is dat ik dit 3 weken gleden weer heb gemeld, op de ruitenwissers na want dat wist ik toen nog niet omdat ik bijna niet rijd, heb ik vorige week maar zelf weer gebeld om te vragen hoe het ervoor staat, en werd mijn verteld dat ik deze week zeker terug gebeld zou worden. Maar helaas ijdele hoop want niemand heeft zich gemeld. Bel zelf wel weer

    • Dineke Joosten11-10-2016
      (10.0)

      Het is een prachtige auto. We hebben hem in het wit met aan de zijkant een zwarte strip en achter op de bumper een zwarte folie. En dit staat zo mooi. Misschien dat we in de toekomst nog zwarte wieldoppen er op laten zetten. Ook de turbo motor bevalt ons uitstekend, wat een power en dat voor een 1.0 motor. Wij zijn in iedergeval super tevreden.

    • Dave Meijer26-08-2016
      (9.1)

      Een superauto! Rijdt en voelt perfect. Mijn kleine zit achterin, en ik ervoor met een gerust hart. Gecombineerd verbruik met iets doorrijden 1 op 15/16. Koppeling is even wennen!

    • Paul08-08-2016
      (8.9)

      Vorige week hebben we onze nieuwe i20 GO! opgehaald bij de dealer. Wat een heerlijke auto is dit! Na een uitgebreide zoektocht naar een compacte 5-deurs auto, werd het snel duidelijk dat de i20 wel erg veel biedt voor je geld. In onze top 3 stonden nog een Fabia en Baleno, maar na een testrit in de i20 waren wij er al snel uit. De nieuwe 1.0 T-GDI motor levert veel power en de versnellingsbak schakelt zeer soepel. De handige zaken zoals cruise control, rijbaanhulp, navi en achteruitrijcamera geven veel comfort. De eerste reis naar Duitsland verliep dan ook heerlijk en de DAB radio heeft gezorgd voor een prima soundtrack! De aankoop verliep overigens zeer fijn. Auto Smolders Tilburg is een prettige dealer met een betrokken team. Dank aan Jorick en Kees voor de vlotte oplevering!

    • Tom Berg03-07-2016
      (6.9)

      Aanvankelijk voornemen om mijn vorige auto in te ruilen voor een occasion, maar die proefrit met die auto viel zwaar tegen, vervolgens uit nieuwsgierigheid proefrit gemaakt in nieuw type i20.Zowel mijn vriendin als ik waren zeer aangenaam verrast over de rijeigenschappen, het comfort en de standaard al zeer complete uitrusting. En nu zijn we bijna drie maanden verder, met ruim 3.500 kilometer op de teller. Weliswaar is het optrekken vrij sloom, maar verder louter positieve ervaringen. De wagen rijdt heerlijk, voelt goed aan. We zijn benieuwd of dit zo blijft natuurlijk, maar voorlopig zeggen: topwagen in deze prijsklasse.

    • Cor Verwoerd24-06-2016
      (10.0)

      Een top auto zeer compleet voor een zeer vriendelijke prijs in zijn klasse dit is mijn 5e Hyundai en tot nu toe de mooiste en meest complete waaronder navigatie,automatisch inklapbare spiegels achteruitrijcamera cruise control enz enz over die andere Hyundai"s was ik trouwens ook zeer tevreden hoor

    • Wendy van Duyse10-05-2016
      (7.4)

      Uiterlijk ziet de auto er sportief uit. Prima rijgedrag ik mis wel een 6de versnelling gezien het geluid van de motor. Radio geluid zou met iets degelijkere boksen beter klinken.... maar al bij al zeer tevreden van mijn nieuwe I,20.

    • Marinus Man22-04-2016
      (8.9)

      IK weet niet meer hoeveel Hyundai's ik heb gehad maar dit is zeker niet de laatste! Super tevreden over dit merk.

    • Thijsje7718-04-2016
      (8.3)

      Sinds 2 weken nu aan het rijden in de i20. Zeer prettige auto, voorzien van alle gemakken en veiligheid. Tot nu toe zeer tevreden over de auto

    • Rob Schreijnders31-03-2016
      (8.9)

      Sinds een paar weken in bezit van I20 met de TGDI motor Hiervoor het vorige model I20 gehad met 1.2 84 Pk motor Mijn wens voor dit model was een zesde versnelling. Motor draaide 3000 tpm bij 100 kmu Deze wensen zijn met het nieuwe model en de turbo in vervulling gegaan De oude I20 was perfect op deze 2 punten na en nu is hij helemaal perfect Weinig lawaai en hele soepele motor. De 10 cm extra lengte komen ten goede aan de ruimte op de achterbank Prima wegligging en stuurt fijn. Kortom ik ben nu helemaal tevreden met deze auto

    • jan Kieskamp16-03-2016
      (10.0)

      Wij zijn heel goed te spreken over onze nieuwe Hyundai 1 20. Hij rijdt prima en is heel praktisch. Kortom wij zijn hele tevreden rijders!!

    • F. van Dijk03-03-2016
      (8.6)

      De hyundai i20 HP comfort kan volgens mij prima de vergelijking aan met concurenten uit de duurdere prijs klasse. hij rijd als een zonnetje. Prettige soepel schakelende versnellingsbak. Zeer complete auto. ( ik had dit jaren eerder moeten doen)

    • Arend Soeteman03-03-2016
      (7.4)

      Prettige auto die waar voor zijn geld biedt. Van de weinige kritische punten wil ik er toch 2 noemen: - de instap is lager dan de vorige versie I20 - omdoen veiligheidsriem bestuurderszijde gaat onhandig

    • Jacqueline Danen-Huijps16-02-2016
      (10.0)

      mijn i10 ingeruild voor een i20. echt een top auto om in te rijden! verkoper heeft me goed begeleid in deze aankoop, toonde veel geduld en voerde geen pressie op. ik ben al jaren zeer tevreden over dit merk en dealer!

    • Ton Diepen09-02-2016
      (9.7)

      Sinds januari in het bezit van de nieuwe I20 Mijn vorige was ook een I20 en drie jaar oud, maar is niet te vergelijken met de nieuwe. Heb het gevoel dat ik een totaal andere auto heb. Ben dan ook zeer tevreden en krijg vanuit mijn omgeving dan ook leuke reacties .

    • Joop Veltum12-01-2016
      (10.0)

      een geweldige auto ben er zeer tevreden mee ge kocht bij een goede dealer waar ik goed ben geholpen door marcel van heems van auto bedrijf dirk barten Amsterdam zuidoost

    • Martijn Doornekamp15-12-2015
      (8.6)

      Wij hebben nu 3 maanden de Hyundai I20 2015 iMotion. Tot nu toe heerlijk en probleemloos gereden. De auto is een klasse beter dan het vorige model, voelt duits en biedt enorm veel comfort. Na 7500 km heeft ie gemiddeld 1:17,5 gereden. De stoelen zitten prima en de besturing is vloeiend. Alle instrumenten zijn gemakkelijk te bedienen en het dashboard heeft met name in het donker een magische uitstraling met al die mooie blauwe lampjes. Er is duidelijk zorg aan het ontwerp besteed want alles aan de auto is goed doordacht tot in de kleinste details. We krijgen veel complimenten van familie en vrienden, iedereen vindt het een schitterende auto. We gaan um 5 jaar rijden en de volgende wordt zeker weer een Hyundai. Over de Hyundai dealer in Mijdrecht niets dan lof. De service is fantastisch en ik heb echt het gevoel dat ze voor je auto zorgen alsof het hun kindje is. P.S. toch 1 minpuntje: de ontvangst van de radio was niet te best. Ik heb er een andere antenne op gezet en nu is het goed.

    • Sim Laan12-12-2015
      (10.0)

      Heerlijke auto en goede service !!!! hoop dat ook mijn SAMSUNG S3 opgeladen word , er word aangewerkt

    • Hans Heijnen09-12-2015
      (7.1)

      Ik rij nu voor het eerst een Hyundai. daar ben ik erg tevreden over. Het enige wat mij een beetje tegenvalt is de verlichting. Ik had graag xenos verlichting gehad maar dat bleek niet mogelijk.

    • Marcel Sweep06-12-2015
      (10.0)

      Wij hadden een Hyundai Tucson van bijna 10 jaar oud en wilde kleiner gaan rijden omdat de kinderen bijna niet meer mee gaan. Wij hadden een beetje rond gekeken en wilde naar de Kia Rio gaan kijken, maar dat is er niet van gekomen omdat wij toch een heel goed gevoel bij Hyundai hebben, in de 10 jaar dat wij de Tucson hadden hebben wij nooit problemen gehad, dus waarom overstappen op een ander merk zeiden wij tegen elkaar. Toen wij naar de I20 gingen kijken waren wij meteen verkocht, een heel mooi sportief model met alle comfort. Wij hebben de auto nu 3 weken en missen de Tucson nog wel maar deze I20 maakt alles goed, en weet zeker dat wij weer zeker 10 jaar probleemloos kunnen genieten van deze schitterende auto.

    • Henk Heer05-12-2015
      (8.0)

      Nieuw design bevalt uitstekend. Veel extra voor een redelijke prijs. Geluidsniveau duidelijk verbeterd. Rijdt prima.

    • Peter05-12-2015
      (9.4)

      Het nieuwe model I20 van Hyundai vind ik een prima auto, de auto is vrij geruisloos, comfortabel geveerd en het benzineverbruik is zeer acceptabel Autobedrijf Deinum, de dealer waar ik de Hyundai heb gekocht, is een betrouwbare zeer service gerichte dealer.

    • Larissa Croese04-12-2015
      (8.3)

      Heb mijn Hyundai i20 nu een maand en wat rijdt hij lekker. Vooral dat hij zo stil is vind ik heel prettig. Van binnen vind ik de auto erg mooi, de blauwe dashboardverlichting mooi, luxe en rustig. Qua sportiviteit heb ik een ster minder gegeven. Wanneer je kiest voor snel optrekken, dan scoort deze auto (motor) minder. Het feit dat de navigatie er nu gratis bij werd geleverd is een hele prettige bijkomstigheid, zo vind ik in ieder geval ook iedere zaterdag makkelijk al die voetbalclubs waar ik met mijn zoon heen ga.

    • Jose Berg van Engelen04-12-2015
      (9.7)

      Dit nieuwe model I20 is echt een verbetering ten opzichte van alles. Wij rijden al jaren Hyundai, van de Getz naar de I20, en nu het nieuwe model in een mooie witte kleur met 'striping'.......... ik ben er iedere dag nog ontzettend blij mee. Ook met de garage, Ouwerkerk in Harmelen

    • Eric Geene03-12-2015
      (10.0)

      Een heerlijke sportieve auto met een opvallende uitstraling zoeft over de weg en is beslist zeer zuinig Wij zijn zeer blije Hyundai rijders....

    • Sjors03-12-2015
      (10.0)

      Alweer onze derde I20 en wat een topauto is deze ook weer.In juli 2015 het nieuwste model I20 aangeschaft omdat we gecharmeerd waren door het mooie ontwerp,luxe interieur en alle extra's zoals zeer accurate navigatie en achteruitkijk camera! De nieuwe I20 ligt zeer stabiel op de weg wat met name tot uiting komt in het bochten rijden.Overhellen hoor bij deze auto echt tot de verleden tijd.Verder is het een hele stille en zuinige auto,niet onbelangrijk.Met een veilig gevoel vervoeren wij onze kinderen en kleinkinderen erin.Kortom een prachtige auto voor een heel schappelijke prijs.Bij twijfel; maak een testrit en je bent verkocht !!

    • Jan Hendrickx03-12-2015
      (9.4)

      Ik ben het jaar 2015 met mijn Hyundai's I20 zonder problemen doorgekomen. September 2015 heb ik een nieuwe Hyundai I20 gekocht en deze verbaast mij nog iedere dag, dat komt omdat er zo veel extra dingen op zitten die er bij mijn vorige Hyundai I20 niet op zaten dus ik heb veel rijplezier. Deze Hyundai I20 is ook een stuk groter hij ziet er meer goed en ruim uit. Ik hoop de komende jaren met nog veel plezier in deze Hyundai I20 te rijden.

    • K. Huibers 03-12-2015
      (8.0)

      Heb mijn I20 nu 5 maanden en naar alle tevredenheid. Krijg ook vele goede reacties als mensen de auto zien, ook daar de nieuwe I20 nog niet veel wordt gezien op de weg. Het onderhandelen en afleveren bij Cluistra was goed. Wat beter zou kunnen is wat meer acceleratie vanuit stilstand die was bij mijn vorige auto beter, dus is even wennen. de auto bevalt zo goed dat mijn vriendin zelfs overweeg een gebruikte I20 te kopen. Verbruik valt niet tegen, met veel gebruik van de cruise control kom ik op 1:16.5 deze maanden met veel korte ritjes.

    • Rudy van Bokhorst03-12-2015
      (8.9)

      Rij nu 2 weken in deze nieuwe auto en die zijn uitermate goed bevallen! Had voor ik deze uitvoering kocht gelezen in tests dat het een luie wagen was , nou....daar merk ik niets van!!! Heb een luxere uitvoering dan mijn vorige Hyundai en dat is aan het rijcomfort wel te merken!! Ik hoop en dat verwacht ik wel dat ik na vele gereden kilometers nog net zo positief ben als nu!! Ik vind de Hyundai I20 een echte aanrader!!

    • Leo Bogaerdt03-12-2015
      (8.6)

      het benzine gebruik in de stad valt tegen. Echter we rijden vergelijkbaar met de vorige Hyundai minder grote afstanden. Totaal gebruik moeilijk te vergelijken. Verder zeer tevreden

    • Henk Koning03-12-2015
      (9.4)

      Sportief ogende en uiterst comfortabel rijdende wagen. Interieur en exterieur is uiterst compleet en smaakvol afgewerkt. De vele veiligheidsvoorzieningen zou je eerder verwachten bij de duurdere merken in deze klasse. Zeer stille motor en soepele versnellingsbak. Het gemiddelde verbruik van 1:15 valt tegen maar dat schrijf ik toe aan de relatief veel gereden korte stadsritten. Dat in combinatie met veel lange ritten met een vol beladen fietsendrager op de (afneembare) trekhaak, wat overigens de uitstekende rijeigenschappen nauwelijks be?nvloedt. M.a.w. het is ??n en al rijplezier ! Ik heb deze betrouwbare en probleemloze i20 blue Comfort sinds vijf volle maanden in bezit en ik verheug me er op om er vijf volle jaren van te maken !!!

    • christiaan Senden03-12-2015
      (10.0)

      Ben super blij met de aankoop. Pittige auto niet allen in de stad maar ook op de snelweg kan hij goed uit de voeten. Inmiddels 12000 km gereden ,vanaf eind maart dit jaar.

    • Tom Groot03-12-2015
      (8.9)

      De I20 bevalt me heel goed. Rijdt lekker, is zuinig en maakt niet veel geluid. Ook is het een robuuste auto. Ideaal voor ons gezin. Hyunday Velserbeek, chapeau !!!

    • j.p. Calf03-12-2015
      (7.4)

      perfecte auto, rijdt heerlijk,, bevalt uitstekend, alleen mis ik de navigatie. Hyundai 120m kan ik iedereen aanbevelen

    • Martin Ekkerink03-12-2015
      (8.3)

      De auto bevalt zeer goed,is zuinig in gebruikt. Het enige wat een klein beetje tegenvalt is de kleine kofferbak,en ik mis de navigate. Verder zijn we zeer tevreden over de I 20 en kan hem zeker aan raden.

    • Henk Kouwenhoven03-12-2015
      (8.9)

      Sinds vijf maanden rijd ik in een I 20, die in ieder geval iets ruimer is dan de Getz en in vergelijking met b.v. de Pony van 23 jaar geleden is het een wereld van verschil.

    • Ivo Engelen26-11-2015
      (9.1)

      Sinds kort in bezit van een i 20 5 deurs. Dealer wist wat we zochten,heeft ons goed geadviseerd en we hebben nu een prachtige auto voor een eerlijke prijs met een perfecte wegligging. Nooit geweten dat Hyundai zo hard aan de weg heeft getimmerd met dit prachtexemplaar.

    • Rob17-11-2015
      (8.6)

      Ik ben sinds oktober in het bezit van de nieuwe Hyundai i20 HP Motion. De auto voelt solider aan dan mijn vorige Hyundai i20 (First Edition), waar ik overigens met veel plezier in gereden heb. Dit nieuwe model en deze uitvoering heeft wat meer technische snufjes. Alles ziet er mooi afgewerkt uit en het rijgedrag is echt super. Ik ben onder de indruk van de prestaties van de motor. De 1e versnelling is kort, maar de motor schakelt vlot en trekt goed door naar de 2e en daarop volgende versnellingen. Ik begrijp de opmerkingen niet zo goed van de zogenoemde experts over het gedrag op de snelweg. Inhalen van bijvoorbeeld 100 naar 120 km/uur gaat vlot en soepel. Ik zie niet wat het probleem is. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe Hyundai.

    • Jos Rotnicki06-11-2015
      (10.0)

      IK ben 100% tevreden met deze auto. Comfort en rijkwaliteit zijn uitstekend. Het model en de kleur, het interieur, alles is buitengewoon goed verzorgd. Ook de service van auto bedrijf de Wouw uit Waalwijk is100%. Daarom heb ik alweer een Hyundai bij hun gekocht.

    • LesbijPaul.nl01-11-2015
      (6.6)

      De auto trek wat langzaam weg en heeft onderin wat weinig trekkracht. Na twee weken stoeien er achter gekomen dat er een loos stuk achter het gas pedaal zit. Dat helpt wel als je doortrapt accelereert hij wel "sneller" naar de 100kmph. Het schakel gedrag is wel heel prettig, maakt een hoop goed! Wel mis ik een zesde versnelling op de rijksweg Ik gebruik de i20 als lesauto en daarvoor is hij zeer geschikt, doordat de auto is uitgerust met een wegrijd systeem. En dat er vanuit Hyundai een pedalen systeem word meegeleverd is een warm welkome.

    • Johan Sjoerts29-10-2015
      (7.7)

      Goede auto de Hyundai i 20 maar heb toch een min puntje nl de banden maken nogal wat lawaai in de auto en dat vind ik hinderlijk verder wel een goede auto maar nogmaals zeer jammer van het banden geluid dus wees op uw hoede! De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk.

    • C.J Hollemans15-10-2015
      (9.4)

      Ik heb een nieuwe Hyundai i20 Premium model 2015 aangeschaft. De nieuwe Hyundai bevalt mij prima zijn er nadelen ja 1. Dit model heeft een geavanceerde en ge?ntegreerd dockinstation voor Smartphones geschikt voor Samsung en Apple. Op mijn vraag is het dockingstation ook geschikt voor een iPhone 6 werd door mijn dealer positief beantwoord. Helaas is de ontwikkeling van het dockingstation stil blijven staan bij smartphones tot en met 5" beeldscherm. De nieuwste generaties Smartphones van Samsung en Apple met een schermgrote meer dan 5" zijn niet te gebruiken in het dockingstation. Hyundai aan u om het dure dockingstation geschikt te maken voor de nieuwe generatie smartphones met een schermformaat groter dan 5". Mijn iPhone 6 voor navigatie kan ik niet gebruiken in combinatie met het dockingstation. Het advies van mijn dealer is een nieuwe TomTom te kopen met een houder die past in de dockingstation plug. Een advies die ik niet kan waarderen.

    • Marcel23-09-2015
      (9.7)

      Sinds 5 maanden in bezit van deze prachtige auto, en hij bevalt me steeds beter.

    • Johnny Hagenaar26-08-2015
      (8.6)

      Wat een verrassing, ik had nog nooit een Hyundai gereden. Ik heb de I20b net en ik ben meer dan tevreden. Veel extra's bij het Comfort packet en hij oogt echt luxe van binnen. De bruintint op het dashboard was een risico maar wat een mooie kleurencombinatie. Ik ben heel tevereden.

    • Jan Karreman29-07-2015
      (8.3)

      Mooie sportieve auto. Het enige wat tegenvalt is de zitting van de berijdersstoel. Heeft aan de zijkanten bij de benen aan allebei de kanten een bobbeltje waar j erg aan moet wennen. Voor de rest bijzonder mooie auto in deze prijsklasse een topper.

    • Georg Klapwijk21-07-2015
      (10.0)

      Van i30 business overgegaan de nieuwe i20 comfort we willen zelfde comfort maar zuiniger in wegenbelasting, verzekering en brandstof. De eerste duizend kilometer genoten van deze auto. bijna geen verschil bijna alle extra's van de vorige auto ook in deze aanwezig, een paar minder een paar andere weer nieuw.. Pittig snel en comfortabel. Een aanrader! Ook heel tevreden over H-Point verkoper Rowin de Beer Hij heeft ons van uit Utrecht laten beslissen om in Dordrecht te kopen, blijf zo een enthousiaste verkoper Rowin, niet is te veel moeite, goed luisteren, altijd snel reageren op e-mailtjes van ons. Als heel H-point zo is dan is dat ondanks de afstand ook mijn nieuwe service dealer.

    • Ren? Wirken02-06-2015
      (8.9)

      Na een Santa f?, Tucson, i20, i30 nu weer een i20 nieuwe uitvoering de vijfde Hyundai inmiddels. ik ga meestal na drie jaar rijplezier weer naar mijn vaste dealer van Riel om zaken te doen. Ik heb in al deze jaren slechts een maal de garage nodig gehad voor een elektrisch motortje voor het linker portierraam. Afspraak gemaakt en kosteloos hersteld. Heb wel eens naar andere merken gekeken echter toch telkens weer terug naar van Riel voor een Hyundai. De prijs kwaliteitverhouding is dik in orde evenals de garantie

    • W. Baane22-05-2015
      (8.6)

      Deze i20 heb ik vanaf maart in mijn bezit, hiervoor had ik een i30 cw. De nieuwe i20 beval me zeer goed veel extra's zoals o.a het schuif kanteldak de wegligging is goed ook stuurt en schakelt hij prettig kortom een hele fijne auto waar ik geen spijt van heb.

    • Tycho Zwart13-05-2015
      (8.3)

      Hij is wat stug geveerd, maar mijn vorige auto was dan ook een citroen C5 met hydraulische vering dus dan is alles daarna stug. Verder een super gave auto zowel om te zien als mee te rijden is het een top auto!

    • Hans Boot29-04-2015
      (9.1)

      Ik heb hem nu 4 weken ben dik tevreden, ik vind het het een zeer sportief model vergeleken met het model wat ik hier voor had. Verder was ik ook verrast wat de prijs was voor zo een auto mooi interieur, voor mijn gevoel erg veilig dus ik hoop heel veilige kilometers er mee te rijden

    • Andr? Dubbeldam11-04-2015
      (7.7)

      Rij met veel plezier alweer in onze tweede Hyundai I20. Nu met het laatst gepimpte model namelijk de I-motion 2015. Ben zeer tevreden hiermee en ga hier veel en graag mee op weg. WE rijden voor ons plezier en daar helpt de I20 veel aan bij.

    • Rafie Roshanali07-04-2015
      (8.6)

      De Hyundai i20 biedt mij veel rijplezier. Is ook zuinig in verbruik vergeleken met mijn vorige IX35. Het is ruim van binnen. Veel mensen die bij mij in de auto plaatsnemen zijn versteld van de ruimte van binnen, terwijl de auto van buiten juist klein oogt. Kortom, ik ben heel blij dat ik mijn IX35 heb ingeruild voor dit zuinige en comfortabele model.

    • Marcel Houtzager04-04-2015
      (8.9)

      Er zijn nog wat kinderziektes om dit maar zo even te noemen. De linker buiten spiegel gaat niet vergenoeg omhoog, Problemen gehad bij banden wissel met het TPMS, lampje bleef branden tot 2 x toe terug geweest naar de garage, nu is het hopelijk weg. Ruiten sproeiers komen niet hoog genoeg. Verder hoop ik dat dit alles is, onze vorige nieuwe i20 hebben wij na 2,5 jaar ingeruild voor een nieuwe, daar was van begin af aan zoveel mee, dat wij kind aan huis waren bij Hyundai Ridderkerk. Waar wij tot op heden nog steeds geen vergoeding voor gekregen hebben, ik ben de tel toen kwijt geraakt hoe vaak wij terug geweest zijn.

    • Ron Wolf22-03-2015
      (9.1)

      Nu ruim 2000 km gereden in de nieuwe i20. Bevalt prima, we halen nu 1:17 met rustig rijden, wellicht kan het nog beter. Mooie auto qua uitrusting, weggedrag en extra's. Goede radio, top is de smartphone houder. Geen racewagen, maar daar hebben we hem ook niet voor gekocht. heerlijk ruim ook achterin.

    • Bert Muijderman20-03-2015
      (7.4)

      De nieuwe i20 in december 2014 gekocht geleverd in januari 2015 zou mij 800 euro voordeel opleveren. Mooi niet dus de hogere BPM wordt als je de i20 nu koopt gecompenseerd door de netto prijs van de auto te verlagen. Ik heb dus in december 2014, 800 euro netto meer betaald dan als je de i20 nu in 2015 koopt, een klacht hierover in een e-mail wordt niet eens beantwoord. Dan de auto zelf is geweldig ben er erg tevreden over, gemiddeld verbruik 1 op 17 best netjes na 2000 km. Let bij aflevering wel op de koplampen, bij mij zaten er binnen in de koplamp op de lens vingerafdrukken, deze zie pas goed als de verlichting aan staat. Ik heb lamp onder garantie laten vervangen bij de dealer, echter op vervangen lamp zitten ook vingerafdrukken. Ook deze lamp wilde ik laten vervangen maar Hyundai houd dit tegen, sterker nog ook geven zij aan de de eerste koplamp ook niet onder de garantie had mogen worden vervangen en is mijn dealer voor een deel de pineut. Foei Hyundai slechte garantie

    • Guus Tieleman13-03-2015
      (9.7)

      Onze I30 CW i-catcher ingeruild voor de I20 Premium. De I30 een prima auto waarmee ik zeer tevreden was. Deze ingeruild omdat de garantie binnenkort, na 5 jaar, verlopen is. Nu, na een aantal ritten met de I20 te hebben gemaakt, is mijn eerste indruk dat de auto erg soepel rijdt en het motor en banden geluid erg rustig is. Aan de snelheid van de auto, optrekken en accelereren, is niet te merken dat er maar een 1250 cc motor in zit. Wij denken dat we met deze luxe I20 weer een goede keuze hebben gedaan. Meer dan het vermelden waard is het feit dat we bij Herwers Zutphen in de persoon van de enthousiaste verkoper dhr. Gerrit Wajer de juiste deskundige persoon hadden die ons meer dan alles over de auto kon vertellen en dat is tot nu toe niet overdreven.

    • Karst Stoffers06-03-2015
      (9.7)

      Deze Hyundai i20 voldoet volledig aan mijn(onze) verwachtingen het is een heerlijk sturende wagen , het schakelen en koppelen gaat feilloos en ik ben echt heel blij met deze sublieme i20 , ook de binnenzijde met de mooie materialen van het dashboard en de bekleding van de stoelen die ook nog perfect zitten en de souplesse van het rijden in alle stilte maken dit tot hoogstaand kwaliteits product . Het verbruik is 1:15,9 bij stadsritten en op de langere ritten 1:19,2 super!!

    • Lysbert Oosterhof15-02-2015
      (8.0)

      Sinds 1 week hebben we de i20 motion gekocht en de eerste 500 km zitten erop! De lijn van de auto is mooi strak met de geweldige verlichting aan de voorzijde. Deze geven uitzonderlijk veel licht! De wegligging is zeer goed ook het comfort rijden. Alle bediening knoppen zijn onder handbereik is zeer overzichtelijk. De eerste indruk is geweldig ook het benzine verbruik is gunstige. Al deze gegevens zijn voor ons grote pluspunten vergeleken met onze vorige ix20 Catcher. Een puntje, hoe de stoelen zich naar een jaar nog zijn, ze zitten goed maar een beetje dun en stijfjes. Maar dit is persoonlijk.

    • Cor Pelt05-02-2015
      (10.0)

      Ik ben ontzettend blij met deze wagen hij rijdt geweldig fijn, bijna geluidloos zuinig en een hoop extras, kortom een fine wagen om in te rijden.

    • Fam. Theunissen26-01-2015
      (10.0)

      Na vijf jaar een I10 gereden te hebben. Hebben we geen spijt dat we overgestapt zijn op de nieuwe I20. Het rijden is een genot. Hij is stil en heeft een goede weg ligging. De auto is zowat van alle gemakken voorzien.

    • willem Kok24-01-2015
      (9.1)

      een mooie en sportieve opvolger van de vorige i20, ik vind hem nog completer dan mijn vorige imotion hij rijdt prima en geruislozer dan mijn oudere auto, heb geen spijt van deze keuze

    • Gerard van Heijzen16-01-2015
      (8.3)

      Ik had sinds 2012 een Hyundai i20-ivision 1,2 zonder proplemen en zuinig,gemiddeld 1op18,nu sinds 9 jan 2015 de i20 imotion nieuw model,toch weer een klasse beter interieur weg ligging en stuk stiller. Motor vermogen nagenoeg het zelfde,voldoende voor de rustige rijder,vier cilinder is altijd wat stiller,kortom priema auto.