Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0289
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • ----- Verhoek01-07-2019
      (7.4)

      Heerlijke auto, alleen jammer dat de FCA al vanaf het begin niet werkt. En laat dat nu net het systeem zijn waarom ik dit model en uitvoering gekocht hebt.

    • Jg Bruins08-06-2019
      (10.0)

      Het kan niet anders wie in een Hyundai rijdt doet dat met veel plezier ik rij al jaren Hyundai van daar de i20 top om daar mee te rijden. Mvg j Bruins

    • CvA24-05-2019
      (10.0)

      Mijn eerste Hyundai, ik heb hem nu een maand en het bevalt uitstekend. Fijne auto om mee te rijden.

    • Rens Post22-05-2019
      (7.4)

      Rijd heel goed en is erg comfortabel. De zicht achter is prima maar kan beter. Achteruitrijcamera werkt erg goed. Het is een auto die erg makkelijk rijd

    • Esther Backhaus16-05-2019
      (10.0)

      Hallo mensen, dit is mijn 3e hyundai,2x de i10 en nu de i20.Wat een geweldige auto dag en nacht verschil qua ruimte en beleving(niks tegen de i10 superkarretjes maar,de i20 overtreft qua uiterlijk en comfort duidelijk.Ik ben zeer happy met deze keuze en wens iedere hyundai rijder veilige en schadevrije kilometers.

    • C. Lak28-11-2018
      (10.0)

      Wij zijn erg blij en tevreden met onze auto. Geen spijt dat wij van automerk zijn gewisseld. Gelukkig konden we bij dezelfde garage blijven., nl Autopalace in Meppel. Wat wij een bijzonder goede en vriendelijke garage vinden.

    • G. Rijkse04-10-2018
      (9.7)

      Na jaren lang Opel gereden te hebben, ben ik blij overgestapt te zijn naar Hyundai. Het is een beauty qua model en ook het interieur ziet er super uit. Hij rijdt fijn en is zeker g??n luie auto. Erg ruim voor een "klein" model,ruimer als mijn voorgangers(Opel astra - Volkswagen Golf). Ik rij hem nu iets meer als een jaar, en hoop dat nog vele jaren te mogen doen.

    • Jef Smits02-10-2018
      (9.7)

      Geweldige fijne auto, met een lekkere moter om in te rijden. Veel binnenruimte waardoor 4 volwassen mensen genoeg ruimte hebben om lekker te zitten. De dealer de firma van Riel uit Breda heeft mijn Hyundai i20 prima en volgens alle afspraken afgeleverd. Ik ben blij met mijn nieuwe Hyundai.