Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1292
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Nadine Keus04-11-2017
   (9.4)

   Voor mij een super auto! Makkelijk met inparkeren, van alle luxe voorzien. Deze auto is qua prijs en luxe super. Bij veel andere kleine auto's wezen kijken maar deze hadden niet zoveel luxe voor deze prijs. Ook de garage in Arnhem ben ik zeer tevreden over. Het was mijn eerste eigen auto en zij hebben mij overal bij geholpen. Van auto uitkiezen tot verzekering.

  • Jan Bezemer01-11-2017
   (10.0)

   Deze auto 2weken geleden aangeschaft bij hyundai Ridderkerk en daar onze oude i 10 ingerolen net als onze vorige auto die 9 jaar en 53.000 km oud hopen wij aan deze auto net zo veel plezier en rijcomfort te beleven voor de eerste keer bij deze dealer een auto gekocht kan alleen maar zeggen na de gesprekken met mevr.blaak een zeer positief gevoel je voelt je daar een echte klant en geen nummer denken ook uitstekend met je mee. De auto maakt op mij en mijn vrouw een zeer positieve indruk we zijn er bijzonder blij mee. J. Bezemer krimpen aan den ijssel

  • Liesbeth Verswijveren-Beerman 28-09-2017
   (8.6)

   Het is een verrassend ruime en comfortabele auto. Ze stuurt lekker vlot en heeft een prettige wegligging voor zijn omvang. Het verbruikt gemiddelde haal ik niet, ondanks mijn zuinige rijstijl (2000 toeren opschakelen en rustig optrekken). Gemiddelde zit op de 5,5l/100.

  • kivits Kivits22-09-2017
   (8.9)

   Wij hebben nu 4 maanden een i 10 vooreen hadden we een i 20 die hebben we 5 jaar gereden Wij zijn terug gegaan op een i10 we vonden het een mooie auto sportief uiterlijk en binnen ruimte zat voor ons Met het begin had we er wel spijt van als je eerst een i 20 hebt gereden is toch iets anders dan de i10 de overbreging met schakelen is anders dat is allemaal een beedtje wennen en zit comfort Als je na enige tijd aan de auto gewent bent is het een perfecte auto om mee te rijden niets mis mee

  • Mustafa Bici15-09-2017
   (6.3)

   Meteen op de eerste dag al problemen. Stuur stond scheef/auto trok lnaar links ECC klep opnieuw ingesteld/ingelezen omdat rare geluid aanwezig was nadat het auto gestopt was. Nu nieuwe kachelhuis. Bij hogere snelheden(bijv. 100km) komt er een rare bromgeluid uit de auto dat moet ik nog aangeven bij de dealer. Ik praat nu over een auto van 10 dagen oud. Dit kan toch niet zo zijn dat ik mijn dagen bij de deaker slijt. Ben ik blij NEE.