Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0279
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • HARRIE Boleij21-11-2017
   (7.7)

   Na 8 jaar mijn Hyundai i 10 1.2 ingeruild , prima auto was het, nooit problemen gehad , mede door het jaarlijks onderhoud van autobedrijf Schuurmans BV uit Vught. nu heb ik een Hyundai i 10 comfort 1.0 een heel ander model ook een prima wagentje , voor de volgende tevreden jaren.

  • Anton van Laaren10-11-2017
   (9.4)

   Wij zijn zeer tevreden met onze i10, hij rijdt heerlijk en is erg zuinig. Dit is onze 4de Hyundai, deze nieuwe is verreweg de beste van het stel! Wij kunnen en zullen de i10 aan iedereen aanbevelen!

  • Simon Muinck06-11-2017
   (9.1)

   Ruime auto in deze A-klasse. Volwassen auto in alle opzichten. i10 heeft "kluisdeuren", solide deuren. Mooi interieur en goed ontworpen dashboard. Bagageruimte ruim. Zuinig in gebruik, o.a. door start/stop functie. In alle opzichten heeft de i10 een zeer hoge afwerkkwaliteit ! Veel beter als vergelijkbare concurrenten van de Franse/Japanse concurrentie (!)

  • Nadine Keus04-11-2017
   (9.4)

   Voor mij een super auto! Makkelijk met inparkeren, van alle luxe voorzien. Deze auto is qua prijs en luxe super. Bij veel andere kleine auto's wezen kijken maar deze hadden niet zoveel luxe voor deze prijs. Ook de garage in Arnhem ben ik zeer tevreden over. Het was mijn eerste eigen auto en zij hebben mij overal bij geholpen. Van auto uitkiezen tot verzekering.

  • Jan Bezemer01-11-2017
   (10.0)

   Deze auto 2weken geleden aangeschaft bij hyundai Ridderkerk en daar onze oude i 10 ingerolen net als onze vorige auto die 9 jaar en 53.000 km oud hopen wij aan deze auto net zo veel plezier en rijcomfort te beleven voor de eerste keer bij deze dealer een auto gekocht kan alleen maar zeggen na de gesprekken met mevr.blaak een zeer positief gevoel je voelt je daar een echte klant en geen nummer denken ook uitstekend met je mee. De auto maakt op mij en mijn vrouw een zeer positieve indruk we zijn er bijzonder blij mee. J. Bezemer krimpen aan den ijssel

Videocall afspraak maken!