Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1287
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Henk Hartgers09-01-2018
      (9.7)

      Dit is onze 2e Hyundai I10. Bevalt heel goed, lekker compacte auto die overal geparkeerd kan worden. Ook lange afstanden rijdt de auto prettig met cruise control. Afgelopen december naar de Harz met winterbanden ook prima gegaan over de besneeuwde wegen op 800 meter hoogte. Zuinige auto, gecombineerd verbruik gemeten van 1op 22,5. Alles zit er op en eraan. De auto komt lekker mee met de rest van het verkeer met een redelijke accelaratie. Enige minpuntje geldt voor de volwassene achterin, die voelt elk obstakeltje in het wegdek.

    • Wout van Nimwegen09-01-2018
      (10.0)

      Wij zijn zeer tevreden over onze Hyundai i10. Nog rondrijdend in onze oude -uit 1967- Volvo Amazon kwamen wij terecht in de showroom van Hyundai in Amersfoort. Wij waren op zoek naar een veilige, snelle en betrouwbare auto omdat wij door verhuizing van de kinderen naar Groningen en daar een baby op komst, niet meer afhankelijk wilde zijn van de nukken van onze Volvo Amazon.... Het is een splinternieuwe i10 geworden en wij rijden zonder zorgen vaak naar onze prachtige kleinzoon Kees in Groningen. De tellerstand na 9 maanden haha staat op bijna 17.000 km en nog geen km spijt van onze aankoop!

    • Berend Jong09-01-2018
      (9.7)

      Hagelnieuw is hij nog maar toch zo vertrouwd. Mijn 8 ste Hyundai alweer ( 1e bij Preuninger Kerketuinenweg ( prima aflevering, top service)). Eigenlijk maar 1 klein minpuntje de digitaal verstrekte brochure geeft niet helemaal weer wat het model bied.

    • Cor Harst09-01-2018
      (9.4)

      Een geweldige auto. De auto is nog maar 10 maanden oud en met 11500 km gekocht. De auto is klein maar kan perfect in het verkeer meekomen. Ook is de auto geruisloos als je er inzit. Je kan een gesprek normaar voeren zonder harder te praten. De auto is zuinig comfortabel en rijd soepel. De nieuwe I 10 van mijn vrouw wordt over 3 afgeleverd. Ook wil ik vermelden dan garage Van Trigt in Zuidland een super goede en betrouwbare garage is, waarbij de klant en de service hoog in in het vaandel staat.

    • J. Wit09-01-2018
      (7.1)

      Ik weet niet of dit review geplaatst wordt: ik ben nl. niet zo tevreden over mijn Hyundai i10! Ik heb hem gekocht (10-2016) omdat hij een hogere "zit" heeft dan (de meeste) andere auto's in deze prijsklasse. Ik gebruik hem vooral als stadsauto en dan is het brandstofverbruik ?cht erg hoog: 8 tot 9 liter op 100 km. Op de buitenweg zakt dit aanzienlijk; dan is het een lekker wagentje dat niet veel gebruikt, 5.5 l op 100 km. Mijn allergrootste irritatie aan deze auto is de grote vochtigheid. Behalve als de mussen dood van het dak vallen: dan blijven de ramen aan de binnenkant droog. Toen ik de auto net had, ben ik met deze klacht terug geweest en is hij in de garage gecontroleerd op mogelijke "lekken". Die zijn niet gevonden. Mij werd aangeraden om een vochtvreter in te auto te zetten! In een nieuwe auto!! Dat heb ik dus niet gedaan en doe ik nog niet. Dat betekent wel dat bij een klein beetje nachtvorst het ijs aan de BINNENKANT op de voorruit zit!!

    • Peter Verschuur 09-01-2018
      (9.1)

      Al veel merken gehad, maar de Hyundai i10 heeft alles wat je wenst voor een kleine prijs. En niet geheel onbelangrijk een comfort alsof je in een hele dure auto rijd. Ik ben zeer tevreden en heb al veel mensen een i10 aanbevolen.

    • Peter Top09-01-2018
      (8.3)

      Vanaf de dag dat ik de Hyundai kon ophalen was het puur genieten. De i10 is makkelijk in gebruik, schakelt super is lekker vlot en toch zuinig. Parkeren gaat perfect door de korte neus en het goede overzicht. Qua interieur is het ook genieten De stoelen zitten perfect ook met z?n vieren kan je ruim zitten en krijg je geen moordneigingen. Goede audio en makkelijk de radio via het stuur te kunnen bedienen. Ook grote spullen mee nemen gaat zonder al te veel problemen met de makkelijk opklapbare achterbank in 2 delen. Ik kan iedereen die een leuke goedkope veilige en leuke auto zoekt zeker de Hyundai i10 kunnen adviseren. Peter

    • Janssen-geutjes09-01-2018
      (10.0)

      Zo blij met onze auto! Hij is stoer en een aparte kleur En dan hyundai arnhem wat een klasse zaak! Mooie showroom Vrolijk enthousiast personeel Duidelijk uitleg En super service! De auto ophalen was met recht een kadootje hoe die onthult werd En de lekkere taart erbij ???? Ik ben zeer tevreden kan niks negatiefs zeggen En wat ook een voordeel is dat je de garage zelfs via whats app kan bereiken! Ideaal en snel?? Ja ik raad iedereen aan om na deze zaak te gaan en te gaan kijken voor een hyundai.

    • Groeneweg09-01-2018
      (9.4)

      Wij zijn zeer tevreden met onze i10 Wij hebben voor deze sportieve auto gekozen omdat we kleiner wouden gaan rijden Wij hebben de grootste lol met onze i10 Wij willen ook de verkoper via deze weg ook bedanken ze hebben alle tijd voor ons genomen de aflevering was ook echt een feest