Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1285
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Nico Lieshout09-01-2018
   (9.4)

   Mijn Hyundai i10 voldoet uitstekend, ben er zeer tevreden mee. Milieu vier sterren want geen enkele auto is goed voor het milieu. Comfort ook vier sterren, de stoelen zijn wat aan de harde kant maar daar is wel overheen te komen. Alleen de plek in het linkerportier waar je elleboog op rust is wel voor mij te hard. Gaat redelijk gauw irriteren aan je elleboog waardoor je je stuur op een andere manier gaat vasthouden met je linkerhand. Maar nogmaals een prima auto, lekker zuinig, brandstofverbruik moeiteloos gemiddeld 5.0 terwijl ik toch stevig doorrij. Nog geen seconde spijt van de aanschaf. :)

  • frank Koetsier09-01-2018
   (9.4)

   ik heb een leuke auto ik gebruik hem dagelijks met kranten bezorgen en dat is een makkelijk en hij is fijn wendbaar en ik kan er altijd van op aan we gaan smorgens om 3.15 uur met hem op pad dat is altijd een feestje lekker met de radio aan en karren maar hij doet altijd en als er wat mee is een lamp stuk of een zachte band dan over dag even naar de garage en word vlot en voor niets weer verholpen ben zeer tevreden en een hoop kennissen van ons vinden het een leuk wagentje hadden ze niet verwacht

  • De Heer Vink09-01-2018
   (9.7)

   Wij hebben voor het eerst een Hyundai, rijden nu 2 jaar deze i10(ca. 15 jaar Daihatsu gereden) maar het is een fantastische auto. Rijdt perfect en voldoet prima. Onze volgende auto zal zeker weer een Hyundai zijn.

  • And? Stijns09-01-2018
   (8.0)

   Ik ben heel tevreden over mijn auto en ik heb spijt dat ik toen niet de Hyundai I20 gekocht heb maar dat was een beetje buiten mijn budget. Maar mijn indruk is heel goed

  • Jari Kabel09-01-2018
   (9.7)

   Mijn Hyundai ziet er van binnen en vanbuiten top uit. Hij rijdt heerlijk en de motor maakt niet veel lawaai, je kan er makkelijk uren in blijven rijden en hij is hartstikke zuinig. Ik heb er een hele hoop plezier aan.

  • Henk Hartgers09-01-2018
   (9.7)

   Dit is onze 2e Hyundai I10. Bevalt heel goed, lekker compacte auto die overal geparkeerd kan worden. Ook lange afstanden rijdt de auto prettig met cruise control. Afgelopen december naar de Harz met winterbanden ook prima gegaan over de besneeuwde wegen op 800 meter hoogte. Zuinige auto, gecombineerd verbruik gemeten van 1op 22,5. Alles zit er op en eraan. De auto komt lekker mee met de rest van het verkeer met een redelijke accelaratie. Enige minpuntje geldt voor de volwassene achterin, die voelt elk obstakeltje in het wegdek.

  • Wout van Nimwegen09-01-2018
   (10.0)

   Wij zijn zeer tevreden over onze Hyundai i10. Nog rondrijdend in onze oude -uit 1967- Volvo Amazon kwamen wij terecht in de showroom van Hyundai in Amersfoort. Wij waren op zoek naar een veilige, snelle en betrouwbare auto omdat wij door verhuizing van de kinderen naar Groningen en daar een baby op komst, niet meer afhankelijk wilde zijn van de nukken van onze Volvo Amazon.... Het is een splinternieuwe i10 geworden en wij rijden zonder zorgen vaak naar onze prachtige kleinzoon Kees in Groningen. De tellerstand na 9 maanden haha staat op bijna 17.000 km en nog geen km spijt van onze aankoop!