Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1287
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Monique 09-01-2018
   (8.3)

   Fijne no-nonsense auto. Genoeg ruimte, inklapbare achterbank waardoor je redelijk grote spullen ook kunt meenemen als het moet. Denk bijvoorbeeld aan een tafelmodel koelkast, was prima te doen! Verder geen overbodige snufjes.

  • Marcel Jong09-01-2018
   (9.1)

   Dit is inmiddels onze 3de Hyundai i10, we zijn uitermate tevreden over de i10 De nieuwe look van de i10 heeft me verrast. We zijn met onze i10 naar Noorwegen gereden en daar 2 weken rond getoerd. op de lange afstanden rijdt onze i10 zeer zuinig 1 op 19. Het is gewoon een prima auto.

  • mv09-01-2018
   (6.0)

   Voor de prijs is het een leuke auto die zuinig rijdt en goedkoop is in onderhoudskosten. Minpuntje zijn de stoelen die niet comfortabel zitten. de zitting is hard en niet al te dik waardoor je als je klein bent erg veel last krijgt van je benen.

  • Mart Korsten09-01-2018
   (8.0)

   Sinds mei 2016 rijd ik in een Hyundai I10 1.0I I-MOTION COMF. - 49kW - 5 deurs. Dit tot volle tevredenheid. Natuurlijk, het vermogen en dus acceleratie is duidelijk minder dan van de Golf die ik voorheen had. Ik mis dit echter geen moment! In normaal verkeer kun je goed "meekomen" en ook bij hogere snelheden gedraagt de auto zich prima! De auto schakelt prettig, stuurt prettig en is opvallend stil. Ook de uitrusting is vrij uitgebreid. Wat ik wel mis is een interval standen schakelaar op ruitewissers voor en interval schakelaar ruitewisser achter. Voor is de wisfrequentie in veel omstandigheden te groot en achter is zelden een continue wisbeweging nodig. Bij regenachtige omstandigheden heb je het hier dus relatief druk mee. Desondanks ben ik zeer tevreden en zou bij een volgende gelegenheid zonder aarzelen weer voor hetzelfde merk en model kiezen!

  • jan Hanenberg09-01-2018
   (9.4)

   een prima auto. een fijne auto om te rijden,een hele goede wegligging. rondom veiligheid. benzine verbruik verbluffend (1:3) ik zou er wel 4 seizoenen banden onder zetten. kort om ik ben erg tevreden met mijn i10

  • E.A.Th.H. Reijnhout09-01-2018
   (10.0)

   Toen ik ging kijken naar een andere auto kwam de Hyundai I10 het beste uit de bus. De vormgeving, het interieur en het technisch vernuft verraste ons beiden. Zeker als u bedenkt dat de auto wordt geleverd voor een betaalbare prijs. We rijden hem nu ruim 1 jaar maar ik weet zeker dat ik er nog vele km. In zal blijven rijden zonder kosten.