Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0279
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • jan Hanenberg09-01-2018
      (9.4)

      een prima auto. een fijne auto om te rijden,een hele goede wegligging. rondom veiligheid. benzine verbruik verbluffend (1:3) ik zou er wel 4 seizoenen banden onder zetten. kort om ik ben erg tevreden met mijn i10

    • E.A.Th.H. Reijnhout09-01-2018
      (10.0)

      Toen ik ging kijken naar een andere auto kwam de Hyundai I10 het beste uit de bus. De vormgeving, het interieur en het technisch vernuft verraste ons beiden. Zeker als u bedenkt dat de auto wordt geleverd voor een betaalbare prijs. We rijden hem nu ruim 1 jaar maar ik weet zeker dat ik er nog vele km. In zal blijven rijden zonder kosten.

    • Aart Walraven09-01-2018
      (8.6)

      Ik vind het een fantastische ruimeauto. Ik bezit een Hyundai i10. Qua brandstofverbruik over een jaar gemeten rij ik 1 liter op 17,5 km. Ik vind dat behoorlijk goed. Op een lange rit van een paar honderd km rij ik bij een snelheid van 110 km/uur ongeveer 1 liter op 20 a 21 km. Ik rij dus op het gemak op een tank van Rotterdam naar Groningen en terug. Verder qua comfort vind ik hem heel erg fijn en ruim. Het enige wat ik mis is een achteruitrijcamera. Verder ben ik heel erg tevreden over mijn geweldige i10. Ook mijn eventueel volgende auto zal een i10 zijn.

    • Koos Vriezen09-01-2018
      (8.0)

      Prima auto. Het enige minpuntje vind ik dat de ruiten in de achterdeuren wat klein zijn. Je hebt niet zo'n goed zicht bij het afslaan.

    • Nico Lieshout09-01-2018
      (9.4)

      Mijn Hyundai i10 voldoet uitstekend, ben er zeer tevreden mee. Milieu vier sterren want geen enkele auto is goed voor het milieu. Comfort ook vier sterren, de stoelen zijn wat aan de harde kant maar daar is wel overheen te komen. Alleen de plek in het linkerportier waar je elleboog op rust is wel voor mij te hard. Gaat redelijk gauw irriteren aan je elleboog waardoor je je stuur op een andere manier gaat vasthouden met je linkerhand. Maar nogmaals een prima auto, lekker zuinig, brandstofverbruik moeiteloos gemiddeld 5.0 terwijl ik toch stevig doorrij. Nog geen seconde spijt van de aanschaf. :)

    • frank Koetsier09-01-2018
      (9.4)

      ik heb een leuke auto ik gebruik hem dagelijks met kranten bezorgen en dat is een makkelijk en hij is fijn wendbaar en ik kan er altijd van op aan we gaan smorgens om 3.15 uur met hem op pad dat is altijd een feestje lekker met de radio aan en karren maar hij doet altijd en als er wat mee is een lamp stuk of een zachte band dan over dag even naar de garage en word vlot en voor niets weer verholpen ben zeer tevreden en een hoop kennissen van ons vinden het een leuk wagentje hadden ze niet verwacht

    • De Heer Vink09-01-2018
      (9.7)

      Wij hebben voor het eerst een Hyundai, rijden nu 2 jaar deze i10(ca. 15 jaar Daihatsu gereden) maar het is een fantastische auto. Rijdt perfect en voldoet prima. Onze volgende auto zal zeker weer een Hyundai zijn.

    • And? Stijns09-01-2018
      (8.0)

      Ik ben heel tevreden over mijn auto en ik heb spijt dat ik toen niet de Hyundai I20 gekocht heb maar dat was een beetje buiten mijn budget. Maar mijn indruk is heel goed