Top

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0229
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Liesbeth Verswijveren-Beerman 28-09-2017
   (8.6)

   Het is een verrassend ruime en comfortabele auto. Ze stuurt lekker vlot en heeft een prettige wegligging voor zijn omvang. Het verbruikt gemiddelde haal ik niet, ondanks mijn zuinige rijstijl (2000 toeren opschakelen en rustig optrekken). Gemiddelde zit op de 5,5l/100.

  • kivits Kivits22-09-2017
   (8.9)

   Wij hebben nu 4 maanden een i 10 vooreen hadden we een i 20 die hebben we 5 jaar gereden Wij zijn terug gegaan op een i10 we vonden het een mooie auto sportief uiterlijk en binnen ruimte zat voor ons Met het begin had we er wel spijt van als je eerst een i 20 hebt gereden is toch iets anders dan de i10 de overbreging met schakelen is anders dat is allemaal een beedtje wennen en zit comfort Als je na enige tijd aan de auto gewent bent is het een perfecte auto om mee te rijden niets mis mee

  • Mustafa Bici15-09-2017
   (6.3)

   Meteen op de eerste dag al problemen. Stuur stond scheef/auto trok lnaar links ECC klep opnieuw ingesteld/ingelezen omdat rare geluid aanwezig was nadat het auto gestopt was. Nu nieuwe kachelhuis. Bij hogere snelheden(bijv. 100km) komt er een rare bromgeluid uit de auto dat moet ik nog aangeven bij de dealer. Ik praat nu over een auto van 10 dagen oud. Dit kan toch niet zo zijn dat ik mijn dagen bij de deaker slijt. Ben ik blij NEE.

  • Manja Cornelisse27-08-2017
   (7.4)

   veiligheid en milieu is moeilijk samen te vatten.ben zeer tevreden hoe mijn hyundai rijdt en wat auto te bieden heeftl het zitcomfort ook goed.prettige garage velserbeek, in velserbroek ,aardige ,vriendelijke medewerkers,hoe ik dit nu ervaren heb Robert-Jan Muschter heeft mij goed voorgelicht en weet veel te vertellen over de auto,ook technisch,is in zijn soort van verkopers denk ik wel apart en kundig maar vooral zeer geduldig,bereidt om alles aan mij uit te leggen,krijgt van mij een 10 met een griffel. minpuntje vind ik de plek van de toeter en het geluid zeer dof.

  • Robert Veringa15-08-2017
   (8.3)

   Door een hele mooie inruilbonus weer een nieuwe i-10. Nog wat betere looks van buiten! In een maand alweer 2000 km op de teller, gemiddeld verbruik (volgens de boordcomputer) 3,8 l / 100 km..........