Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Hyundai Nederland

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0108
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Mirjan12-01-2018
      (10.0)

      Mijn Hyundai is een top autootje. Ik begon bijna 6 jaar gelden met een I10,een mooie zwarte met 1,2 motor. Nu heb ik deze vervangen door een nieuwer model. Jammer genoeg geen 1.2 meer. Maar hij is zo mooi. Van binnen en van buiten. Hij past overal tussen. Geweldig . En de kleur is prachtig. Deze auto' s hebben me nog nooit laten staan. Alles past bij mij. Lief klein, snel warm, geen parkeerproblemen, zuinig, snel op gang en zo mooi, de bekleding is prachtig. Bovendien een prima service bij Tolman. Echt klantvriendelijk. Zie jij ook zoveel Hyundais tegenwoordig.

    • Astrid 11-01-2018
      (7.7)

      Fijne auto, alleen jammer dat de verlichting niet automatisch aangaat, dat zou het rijgemak nog veel makkelijker maken. Daarnaast zou achteruitrijsensoren ook een uitkomst en een verbetering zijn. De grote draaicirkel is af en toe wel onhandig met in en uit parkeren. Voor de rest een fijne auto, portieren die automatisch vergrendelen als je wegrijd. Een autosleutel die inklapbaar is en de verlichting die zelf uitgaat als je de auto vergrendeld. Ik heb de auto nu zo'n anderhalf jaar en ik heb er al de nodige kilometers mee afgelegd. Voor mensen die de auto willen gebruiken als stadsauto zou ik deze zeker aanraden, zuinig in verbruik.

    • Bert 11-01-2018
      (9.4)

      Ik bezit de i10 nu 2 weken en ben zeer tevreden, *goede stoelen *mooie audio systeem *mooie materialen gebruikt *degelijke ruime auto Dit is dan ook een aanrader in zijn klasse, een top auto.

    • Cor Garretsen11-01-2018
      (9.7)

      Mijn keuze voor dit model waren de sportieve uitstaling en het goed afgewerkte interieur in 2 kleuren.Het bedienings paneel is goed binnen handbereik en de bedienings knoppen op het stuur werken hierbij mee.Er is voldoende ruimte voor 4 volwassenen wat mij ondanks de geringe afmetingen van de auto zeer verbaasde.Wat de acceleleratie betreft verbaasde het mijn nog meer het leek wel een sportwagen{kost wel wat exstra benzine] maar voor zo'n lichte moter geen commentaar.Wegligging is prima bij veel zij wind of op de snelweg knopje om,en hij licht een stuk vaster op de weg.Verder is hij zuinig in het verbruik dus mijn volgende is weer hyunai i 10 comfort.

    • C.J.M. Overtoom11-01-2018
      (8.6)

      Ben zeer tevreden met onze Hyundai i10. Goede zit, rijdt pittig en stevig op de weg. E?n opmerking; De auto heeft een enorme vering, bij sommige verkeersdrempels duikt hij teveel naar voren en raakt/schraapt de grond - je moet sowieso naar de 1 terugschakelen en heel langzaam de drempel nemen. Zelfs met voorzichtig rijden overkomt ons dit soms toch nog met een paar drempels in de buurt. Helaas .....

    • Cor10-01-2018
      (10.0)

      Prima kleine, kwalitatief hele goede auto. Heel blij mee. Rijdt fijn in de stad maar is ook zeker prima te gebruiken voor dagelijks lange afstanden. Rij- en zit comfort is dik in orde. Prima stoelen en de ligt lekker stabiel op de weg, schakelt en stuurt perfect. De auto is goed ge?soleerd, geluidsniveau in bijna nihil. Ondanks dat het een kleine auto is, binnenruimte in de auto is dik orde. Het dashboard ziet er fraai en overzichtelijk uit en is van alle gemakken voorzien (net als het stuur). De gehele auto is mooi en netjes afgewerkt en ziet er sportief uit. Verwacht overigens niet dat het een racemonster is. Het is een 3 cylinder 66pk, maar als je heel pittig wil rijden dan moet je wat extra toeren maken. Voor normaal gebruik en rijgedrag, meer dan prima te doen. Het enige nadeeltje, de hoedenplank. Als je een boodschappenkrat uit de kofferbak wil pakken, dan moet jezelf eerst de hoedenplank iets extra omhoog dan, anders kom je er net tegenaan bij het uitpakken. In bezit 2 jaar, 32.000 km op de teller, gemiddeld verbruik is 1:17,5

    • Akkie Frens10-01-2018
      (7.1)

      Wij zijn in bezit van onze hyundia die wij in 2015 nieuw hebben gekocht ,en wij zeer tevreden over onze aanschaf dat wij iedereen de zekerheid geven met een Hyundia te rijden.

    • Nicole10-01-2018
      (9.4)

      Echt een geweldige auto. Heeft echt het mooiste model onder de kleine auto's. Meeste kleine auto's zijn te vierkant. Deze i10 is super mooi qua model, heel sportief uiterlijk. Ook de binnenkant is mooi afgewerkt en sportief. Rijdt heerlijk in de stad en ook op de snelweg een goede wegligging. Ik ben er heel blij mee!

    • Henk Valk10-01-2018
      (9.7)

      Ik kan kort zijn over deze auto hij rijdt volwassenen ook op de snelweg hij is zeer zuinig met benzine zit erg comfortabel weinig moter geluid in de auto ook bij 130 op de snelweg ruime bagage ruimte achter dit merk zit echt in de lift prima auto zijn geld zeker waard ik rijd al 29 jaar Hyundai maar deze steekt de kroon

    • Piet Koopman10-01-2018
      (8.3)

      Elk mens heeft een maatje en na een tijdje zoeken werd deze Hyundai i10 mijn (auto) maatje. Hij brengt me overal, is van vele gemakken voorzien, laat me nooit in de steek. Hij is niet te groot, niet te duur en rijdt zuinig. Wat kan een mens zich nog meer wensen.

    • Frank Lafort10-01-2018
      (9.4)

      Inmiddels de 3de I-10 , heerlijke auto om in te rijden,ondanks compacte maat waan je je in een grote auto. Alles zit er op en aan , volgende zal weer een I-10 zijn. Enig minpuntje is dat bij vorst ook de binnenkant van de voorruit aanvriest.

    • Jacob Burgh10-01-2018
      (10.0)

      Geweldige auto en super gemakkelijke met parkeren rijdt als een volwassen auto , Lekker zuinig in gebruik . Echt een aanrader

    • Arno Hovens10-01-2018
      (10.0)

      Ben zeer tevreden over mijn Hyundai I10. Zelden een auto die zo compleet was, in deze prijsklasse. Het rijgedrag, de afwerking zowel binnen als buiten is zeer super. Ook wat ik eerst dacht, het gebrek aan vermogen, is niet echt voelbaar. Auto trekt goed op, en is ook met vier passagiers goed vooruit te branden. Al met al vinden mijn vrouw en ik het een heerlijke auto om in te rijden.

    • Nico Alberts10-01-2018
      (9.1)

      goede sportieve auto met veel comfort pittig rijgedrag ondanks 3 cilinders en maar 1 liter motor, een zwager rijdt al jaren ford en zelfs hij vindt het een zeer mooie auto. Helemaal ideaal is de klimaatbeheersing, mijn vrouw zat altijd aan de knoppen, dan te warm,dan weer te koud, is nu niet meer nodig. en de voorruit ontwasseming is super. Er is maar 1 nadeel aan de I10 en dat is dat je niet uit wil. waardering is 9

    • Henny Bakel10-01-2018
      (9.7)

      ik zou graag veel willen vertellen over mijn Hyundai I10 uit 2016 , het is al mijn 2e de eerste was van 2014 maar ik kan alleen zeggen dat hij stil en zuinig rijdt en dat je maar 1x per jaar naar de garage moet voor een beurtje , de rest van het jaar kan je naar de garage voor een kopje koffie te drinken en een beetje op de hoogte te blijven van wat vernieuwingen bij Hyundai . dus wil je probleem loos rijden kies voor Hyundai I10

    • ton Zomerschoe10-01-2018
      (8.3)

      echt een fijne auto .ik heb van af 1964 altijd Peugeot gereden en ben in 1998 overgestapt op Hyundai . ben zeer te vrede en heb nooit spijt gehad van deze beslissing.

    • Carolien10-01-2018
      (7.4)

      In 2016 overgestapt van 1 Hyundai naar 2 Hyundai's. De grote I40 voor lange ritten, een I10 voor de stad. Een klein uiterlijk maar een groot gebruiksgemak. Eenvoudig vier boodschappen tassen in de kofferbak, met 4 volwassenen, met voldoende beenruimte, ergens naar toe . Laag benzine verbruik en alle technische hedendaagse mogelijkheden. Ook op de snelweg doet hij het prima met een stabiele wegligging. Ook nu bewijst de Hyundai I10 zich weer als een fijne auto waarop je altijd kan vertrouwen ook bij koud, sneeuw, regen.

    • Gerda Garms10-01-2018
      (8.6)

      Fijne auto lekker zuinig. Heb wel de i10 comfort gekozen voor wat luxe. Was een mooie aanbieding. Goede service in de garage.kortom een fijne auto

    • Annelies Teunissen10-01-2018
      (10.0)

      Na 3 jaar I 10, weer een I10 gekocht alleen nu een luxere uitvoering. Helemaal top. De prijs/kwaliteit klopt helemaal, het is een sportieve auto. Het interieur/exterieur past goed bij elkaar. Het comfort is meer dan voldoende. Het enige minpuntje is de ruitensproeier voor de achter ramen zit er of niet op, of ik heb het knopje nog niet gevonden. Al met al een zeer volwassen auto voor een goede prijs.

    • dorine Dekker10-01-2018
      (9.4)

      Super zuinige auto. Kwaliteit prijsverhouding is zeer goed. Heeeeel klein min puntje, kofferbak aan de kleine kant. Voor de rust, een super auto.

    • Anja Klanderman09-01-2018
      (7.7)

      Een hele fijne auto, wel een minpunt is dat de ontwaseming van de voorruit niet voldoende is. Het duurt erg lang voordat de voorruit vrij is en tijdens het rijden blijft de voorruit beslaan. Wat ook een probleem is dat de handrem (nog steeds) regelmatig muurvast zit, met name met vorst. Verder wel een auto met prettige rij eigenschappen.

    • Peter Bouwman09-01-2018
      (9.7)

      Na onze eerste I10 weer besloten om een I10 aan te schaffen omdat de eerste ontzettend goed is bevallen. Deze 3 cilinder is pittiger dan de 4cilinder en bevalt prima. Moest alleen wennen aan de iets lagere instap in vergelijking met de vorige uitvoering. Ligt naar mijn idee vaster op de weg en is lekker sportief te rijden. Heb het comfort pakket er in zitten en geeft veel extra's. Maak heel veel gebruik van de cruise controle wat ook helpt met het brandstofverbruik te beperken. Al met al een bijzonder fijne auto en nog geen dag spijt gehad van de aanschaf

    • Ans Verburg09-01-2018
      (10.0)

      Ben zo blij dat ikin mijn i10 rijdt Hij is zuinig in gebruik en het is een leuke auto Bijna alweer een jaar in mijn bezit ik wil bem niet meer kwijt hoor TOP AUTO

    • Monique 09-01-2018
      (8.3)

      Fijne no-nonsense auto. Genoeg ruimte, inklapbare achterbank waardoor je redelijk grote spullen ook kunt meenemen als het moet. Denk bijvoorbeeld aan een tafelmodel koelkast, was prima te doen! Verder geen overbodige snufjes.

    • Marcel Jong09-01-2018
      (9.1)

      Dit is inmiddels onze 3de Hyundai i10, we zijn uitermate tevreden over de i10 De nieuwe look van de i10 heeft me verrast. We zijn met onze i10 naar Noorwegen gereden en daar 2 weken rond getoerd. op de lange afstanden rijdt onze i10 zeer zuinig 1 op 19. Het is gewoon een prima auto.

    • mv09-01-2018
      (6.0)

      Voor de prijs is het een leuke auto die zuinig rijdt en goedkoop is in onderhoudskosten. Minpuntje zijn de stoelen die niet comfortabel zitten. de zitting is hard en niet al te dik waardoor je als je klein bent erg veel last krijgt van je benen.

    • Mart Korsten09-01-2018
      (8.0)

      Sinds mei 2016 rijd ik in een Hyundai I10 1.0I I-MOTION COMF. - 49kW - 5 deurs. Dit tot volle tevredenheid. Natuurlijk, het vermogen en dus acceleratie is duidelijk minder dan van de Golf die ik voorheen had. Ik mis dit echter geen moment! In normaal verkeer kun je goed "meekomen" en ook bij hogere snelheden gedraagt de auto zich prima! De auto schakelt prettig, stuurt prettig en is opvallend stil. Ook de uitrusting is vrij uitgebreid. Wat ik wel mis is een interval standen schakelaar op ruitewissers voor en interval schakelaar ruitewisser achter. Voor is de wisfrequentie in veel omstandigheden te groot en achter is zelden een continue wisbeweging nodig. Bij regenachtige omstandigheden heb je het hier dus relatief druk mee. Desondanks ben ik zeer tevreden en zou bij een volgende gelegenheid zonder aarzelen weer voor hetzelfde merk en model kiezen!

    • jan Hanenberg09-01-2018
      (9.4)

      een prima auto. een fijne auto om te rijden,een hele goede wegligging. rondom veiligheid. benzine verbruik verbluffend (1:3) ik zou er wel 4 seizoenen banden onder zetten. kort om ik ben erg tevreden met mijn i10

    • E.A.Th.H. Reijnhout09-01-2018
      (10.0)

      Toen ik ging kijken naar een andere auto kwam de Hyundai I10 het beste uit de bus. De vormgeving, het interieur en het technisch vernuft verraste ons beiden. Zeker als u bedenkt dat de auto wordt geleverd voor een betaalbare prijs. We rijden hem nu ruim 1 jaar maar ik weet zeker dat ik er nog vele km. In zal blijven rijden zonder kosten.

    • Aart Walraven09-01-2018
      (8.6)

      Ik vind het een fantastische ruimeauto. Ik bezit een Hyundai i10. Qua brandstofverbruik over een jaar gemeten rij ik 1 liter op 17,5 km. Ik vind dat behoorlijk goed. Op een lange rit van een paar honderd km rij ik bij een snelheid van 110 km/uur ongeveer 1 liter op 20 a 21 km. Ik rij dus op het gemak op een tank van Rotterdam naar Groningen en terug. Verder qua comfort vind ik hem heel erg fijn en ruim. Het enige wat ik mis is een achteruitrijcamera. Verder ben ik heel erg tevreden over mijn geweldige i10. Ook mijn eventueel volgende auto zal een i10 zijn.

    • Koos Vriezen09-01-2018
      (8.0)

      Prima auto. Het enige minpuntje vind ik dat de ruiten in de achterdeuren wat klein zijn. Je hebt niet zo'n goed zicht bij het afslaan.

    • Nico Lieshout09-01-2018
      (9.4)

      Mijn Hyundai i10 voldoet uitstekend, ben er zeer tevreden mee. Milieu vier sterren want geen enkele auto is goed voor het milieu. Comfort ook vier sterren, de stoelen zijn wat aan de harde kant maar daar is wel overheen te komen. Alleen de plek in het linkerportier waar je elleboog op rust is wel voor mij te hard. Gaat redelijk gauw irriteren aan je elleboog waardoor je je stuur op een andere manier gaat vasthouden met je linkerhand. Maar nogmaals een prima auto, lekker zuinig, brandstofverbruik moeiteloos gemiddeld 5.0 terwijl ik toch stevig doorrij. Nog geen seconde spijt van de aanschaf. :)

    • frank Koetsier09-01-2018
      (9.4)

      ik heb een leuke auto ik gebruik hem dagelijks met kranten bezorgen en dat is een makkelijk en hij is fijn wendbaar en ik kan er altijd van op aan we gaan smorgens om 3.15 uur met hem op pad dat is altijd een feestje lekker met de radio aan en karren maar hij doet altijd en als er wat mee is een lamp stuk of een zachte band dan over dag even naar de garage en word vlot en voor niets weer verholpen ben zeer tevreden en een hoop kennissen van ons vinden het een leuk wagentje hadden ze niet verwacht

    • De Heer Vink09-01-2018
      (9.7)

      Wij hebben voor het eerst een Hyundai, rijden nu 2 jaar deze i10(ca. 15 jaar Daihatsu gereden) maar het is een fantastische auto. Rijdt perfect en voldoet prima. Onze volgende auto zal zeker weer een Hyundai zijn.

    • And? Stijns09-01-2018
      (8.0)

      Ik ben heel tevreden over mijn auto en ik heb spijt dat ik toen niet de Hyundai I20 gekocht heb maar dat was een beetje buiten mijn budget. Maar mijn indruk is heel goed

    • Jari Kabel09-01-2018
      (9.7)

      Mijn Hyundai ziet er van binnen en vanbuiten top uit. Hij rijdt heerlijk en de motor maakt niet veel lawaai, je kan er makkelijk uren in blijven rijden en hij is hartstikke zuinig. Ik heb er een hele hoop plezier aan.

    • Henk Hartgers09-01-2018
      (9.7)

      Dit is onze 2e Hyundai I10. Bevalt heel goed, lekker compacte auto die overal geparkeerd kan worden. Ook lange afstanden rijdt de auto prettig met cruise control. Afgelopen december naar de Harz met winterbanden ook prima gegaan over de besneeuwde wegen op 800 meter hoogte. Zuinige auto, gecombineerd verbruik gemeten van 1op 22,5. Alles zit er op en eraan. De auto komt lekker mee met de rest van het verkeer met een redelijke accelaratie. Enige minpuntje geldt voor de volwassene achterin, die voelt elk obstakeltje in het wegdek.

    • Wout van Nimwegen09-01-2018
      (10.0)

      Wij zijn zeer tevreden over onze Hyundai i10. Nog rondrijdend in onze oude -uit 1967- Volvo Amazon kwamen wij terecht in de showroom van Hyundai in Amersfoort. Wij waren op zoek naar een veilige, snelle en betrouwbare auto omdat wij door verhuizing van de kinderen naar Groningen en daar een baby op komst, niet meer afhankelijk wilde zijn van de nukken van onze Volvo Amazon.... Het is een splinternieuwe i10 geworden en wij rijden zonder zorgen vaak naar onze prachtige kleinzoon Kees in Groningen. De tellerstand na 9 maanden haha staat op bijna 17.000 km en nog geen km spijt van onze aankoop!

    • Berend Jong09-01-2018
      (9.7)

      Hagelnieuw is hij nog maar toch zo vertrouwd. Mijn 8 ste Hyundai alweer ( 1e bij Preuninger Kerketuinenweg ( prima aflevering, top service)). Eigenlijk maar 1 klein minpuntje de digitaal verstrekte brochure geeft niet helemaal weer wat het model bied.

    • Cor Harst09-01-2018
      (9.4)

      Een geweldige auto. De auto is nog maar 10 maanden oud en met 11500 km gekocht. De auto is klein maar kan perfect in het verkeer meekomen. Ook is de auto geruisloos als je er inzit. Je kan een gesprek normaar voeren zonder harder te praten. De auto is zuinig comfortabel en rijd soepel. De nieuwe I 10 van mijn vrouw wordt over 3 afgeleverd. Ook wil ik vermelden dan garage Van Trigt in Zuidland een super goede en betrouwbare garage is, waarbij de klant en de service hoog in in het vaandel staat.

    • J. Wit09-01-2018
      (7.1)

      Ik weet niet of dit review geplaatst wordt: ik ben nl. niet zo tevreden over mijn Hyundai i10! Ik heb hem gekocht (10-2016) omdat hij een hogere "zit" heeft dan (de meeste) andere auto's in deze prijsklasse. Ik gebruik hem vooral als stadsauto en dan is het brandstofverbruik ?cht erg hoog: 8 tot 9 liter op 100 km. Op de buitenweg zakt dit aanzienlijk; dan is het een lekker wagentje dat niet veel gebruikt, 5.5 l op 100 km. Mijn allergrootste irritatie aan deze auto is de grote vochtigheid. Behalve als de mussen dood van het dak vallen: dan blijven de ramen aan de binnenkant droog. Toen ik de auto net had, ben ik met deze klacht terug geweest en is hij in de garage gecontroleerd op mogelijke "lekken". Die zijn niet gevonden. Mij werd aangeraden om een vochtvreter in te auto te zetten! In een nieuwe auto!! Dat heb ik dus niet gedaan en doe ik nog niet. Dat betekent wel dat bij een klein beetje nachtvorst het ijs aan de BINNENKANT op de voorruit zit!!

    • Peter Verschuur 09-01-2018
      (9.1)

      Al veel merken gehad, maar de Hyundai i10 heeft alles wat je wenst voor een kleine prijs. En niet geheel onbelangrijk een comfort alsof je in een hele dure auto rijd. Ik ben zeer tevreden en heb al veel mensen een i10 aanbevolen.

    • Peter Top09-01-2018
      (8.3)

      Vanaf de dag dat ik de Hyundai kon ophalen was het puur genieten. De i10 is makkelijk in gebruik, schakelt super is lekker vlot en toch zuinig. Parkeren gaat perfect door de korte neus en het goede overzicht. Qua interieur is het ook genieten De stoelen zitten perfect ook met z?n vieren kan je ruim zitten en krijg je geen moordneigingen. Goede audio en makkelijk de radio via het stuur te kunnen bedienen. Ook grote spullen mee nemen gaat zonder al te veel problemen met de makkelijk opklapbare achterbank in 2 delen. Ik kan iedereen die een leuke goedkope veilige en leuke auto zoekt zeker de Hyundai i10 kunnen adviseren. Peter

    • Janssen-geutjes09-01-2018
      (10.0)

      Zo blij met onze auto! Hij is stoer en een aparte kleur En dan hyundai arnhem wat een klasse zaak! Mooie showroom Vrolijk enthousiast personeel Duidelijk uitleg En super service! De auto ophalen was met recht een kadootje hoe die onthult werd En de lekkere taart erbij ???? Ik ben zeer tevreden kan niks negatiefs zeggen En wat ook een voordeel is dat je de garage zelfs via whats app kan bereiken! Ideaal en snel?? Ja ik raad iedereen aan om na deze zaak te gaan en te gaan kijken voor een hyundai.

    • Groeneweg09-01-2018
      (9.4)

      Wij zijn zeer tevreden met onze i10 Wij hebben voor deze sportieve auto gekozen omdat we kleiner wouden gaan rijden Wij hebben de grootste lol met onze i10 Wij willen ook de verkoper via deze weg ook bedanken ze hebben alle tijd voor ons genomen de aflevering was ook echt een feest

    • Lucy Wery-Dornseiffen09-01-2018
      (10.0)

      Geweldig mooie auto, prachtige kleur Morning Blue, ligt als een blok op de weg, snelle acceleratie. Interieur is comfortabel, met veel bedieningsgemak en natuurlijk onmisbare ingebouwde navigatie. Kortom, wat mij betreft een 10!!!! Bij de dealer Hyundai Wittenberg Harderwijk deskundig te woord gestaan door Guido van Rijn, die al onze vragen kon beantwoorden. Uitmuntende service.

    • Gert Huisman09-01-2018
      (8.6)

      Geweldige kleine auto die voor ons uiterst geschikt is. Wij rijden vele kilometers ( vakantie) en de auto brengt ons waar wij willen. Elke keer verbaasd ons de auto weer met nieuwe snufjes w.o. Nu pas ontdekt : thuisbegeleiding met licht. Top auto voor deze prijs en uiterst geschikt voor een 2 persoons huishouding.

    • TFM van Bakkum van Bakkum09-01-2018
      (9.1)

      Een hele betrouwbare en degelijke auto. Rijd heel goed, de beste auto die ik tot nu toe in mijn leven heb gehad (en dat zijn er al aardig wat geweest). Rijd heel zuinig, gemiddeld haal ik 1 op 20 en ook de ontwaseming werkt perfect. Ruime kofferbak. Enig minpuntje is dat er geen sensor op de ruitenwissers zit maar verder heel tevreden.

    • Diana Struve05-01-2018
      (8.6)

      Alleen de stoel zit na een poosje niet zo lekker, verder leuk autootje. Ziet er leuk uit en is nog vrij veilig ook heb ik gemerkt. He interieur ziet er ook goed uit, genoeg knopjes/mogelijkheden.

    • HARRIE Boleij21-11-2017
      (7.7)

      Na 8 jaar mijn Hyundai i 10 1.2 ingeruild , prima auto was het, nooit problemen gehad , mede door het jaarlijks onderhoud van autobedrijf Schuurmans BV uit Vught. nu heb ik een Hyundai i 10 comfort 1.0 een heel ander model ook een prima wagentje , voor de volgende tevreden jaren.

    • Anton van Laaren10-11-2017
      (9.4)

      Wij zijn zeer tevreden met onze i10, hij rijdt heerlijk en is erg zuinig. Dit is onze 4de Hyundai, deze nieuwe is verreweg de beste van het stel! Wij kunnen en zullen de i10 aan iedereen aanbevelen!

    • Simon Muinck06-11-2017
      (9.1)

      Ruime auto in deze A-klasse. Volwassen auto in alle opzichten. i10 heeft "kluisdeuren", solide deuren. Mooi interieur en goed ontworpen dashboard. Bagageruimte ruim. Zuinig in gebruik, o.a. door start/stop functie. In alle opzichten heeft de i10 een zeer hoge afwerkkwaliteit ! Veel beter als vergelijkbare concurrenten van de Franse/Japanse concurrentie (!)

    • Nadine Keus04-11-2017
      (9.4)

      Voor mij een super auto! Makkelijk met inparkeren, van alle luxe voorzien. Deze auto is qua prijs en luxe super. Bij veel andere kleine auto's wezen kijken maar deze hadden niet zoveel luxe voor deze prijs. Ook de garage in Arnhem ben ik zeer tevreden over. Het was mijn eerste eigen auto en zij hebben mij overal bij geholpen. Van auto uitkiezen tot verzekering.

    • Jan Bezemer01-11-2017
      (10.0)

      Deze auto 2weken geleden aangeschaft bij hyundai Ridderkerk en daar onze oude i 10 ingerolen net als onze vorige auto die 9 jaar en 53.000 km oud hopen wij aan deze auto net zo veel plezier en rijcomfort te beleven voor de eerste keer bij deze dealer een auto gekocht kan alleen maar zeggen na de gesprekken met mevr.blaak een zeer positief gevoel je voelt je daar een echte klant en geen nummer denken ook uitstekend met je mee. De auto maakt op mij en mijn vrouw een zeer positieve indruk we zijn er bijzonder blij mee. J. Bezemer krimpen aan den ijssel

    • Liesbeth Verswijveren-Beerman 28-09-2017
      (8.6)

      Het is een verrassend ruime en comfortabele auto. Ze stuurt lekker vlot en heeft een prettige wegligging voor zijn omvang. Het verbruikt gemiddelde haal ik niet, ondanks mijn zuinige rijstijl (2000 toeren opschakelen en rustig optrekken). Gemiddelde zit op de 5,5l/100.

    • kivits Kivits22-09-2017
      (8.9)

      Wij hebben nu 4 maanden een i 10 vooreen hadden we een i 20 die hebben we 5 jaar gereden Wij zijn terug gegaan op een i10 we vonden het een mooie auto sportief uiterlijk en binnen ruimte zat voor ons Met het begin had we er wel spijt van als je eerst een i 20 hebt gereden is toch iets anders dan de i10 de overbreging met schakelen is anders dat is allemaal een beedtje wennen en zit comfort Als je na enige tijd aan de auto gewent bent is het een perfecte auto om mee te rijden niets mis mee

    • Mustafa Bici15-09-2017
      (6.3)

      Meteen op de eerste dag al problemen. Stuur stond scheef/auto trok lnaar links ECC klep opnieuw ingesteld/ingelezen omdat rare geluid aanwezig was nadat het auto gestopt was. Nu nieuwe kachelhuis. Bij hogere snelheden(bijv. 100km) komt er een rare bromgeluid uit de auto dat moet ik nog aangeven bij de dealer. Ik praat nu over een auto van 10 dagen oud. Dit kan toch niet zo zijn dat ik mijn dagen bij de deaker slijt. Ben ik blij NEE.

    • Manja Cornelisse27-08-2017
      (7.4)

      veiligheid en milieu is moeilijk samen te vatten.ben zeer tevreden hoe mijn hyundai rijdt en wat auto te bieden heeftl het zitcomfort ook goed.prettige garage velserbeek, in velserbroek ,aardige ,vriendelijke medewerkers,hoe ik dit nu ervaren heb Robert-Jan Muschter heeft mij goed voorgelicht en weet veel te vertellen over de auto,ook technisch,is in zijn soort van verkopers denk ik wel apart en kundig maar vooral zeer geduldig,bereidt om alles aan mij uit te leggen,krijgt van mij een 10 met een griffel. minpuntje vind ik de plek van de toeter en het geluid zeer dof.

    • Robert Veringa15-08-2017
      (8.3)

      Door een hele mooie inruilbonus weer een nieuwe i-10. Nog wat betere looks van buiten! In een maand alweer 2000 km op de teller, gemiddeld verbruik (volgens de boordcomputer) 3,8 l / 100 km..........

    • Harry Elbers13-07-2017
      (8.6)

      Een brutale kleine auto met heerlijke looks. D?t is de i-10 Premium. Wat een fijne auto. Kleur: Sleek Silver. Wel even wennen aan het schakelen omdat mijn vorige i-10 (2014) een automaat was. Maar deze is fijn ?n heeft een totaal ander karakter. Zo laat deze motor een sportieve roffel horen. Vanwege het bescheiden vermogen moet je wel wat verder doortrekken voordat je opschakelt. Het motorgeluid is op snelheid zeer bescheiden. De standaard accessoires zijn inderdaad premium. Een greep: DAB -radio met vier speakers; nu met ?cht goed geluid. Een prima TomTom navigatie, wel met minder opties dan een los toestel. Enig minpunt. De enige (vrouwen)stem is niet helder genoeg. Moet echt worden aangepast. Climate control: Wat een genot. Anders dan een handbediende airco is van inhouden van de motor bij het telkens inwerking treden, geen sprake. Erg comfortabel. De kleurstelling in het interieur is minder speels. Van oranje en blauw is het nu zwart/antraciet. Zakelijk en luxueus. Kortom: Top!

    • Hans Simons26-06-2017
      (9.7)

      Prijs / kwaliteit verhouding erg gunstig. Veel ruimte en confort voor relatief kleine auto. Toont zeer volwassen rijgedrag. Kortom erg tevreden ook na al 3 jaren rijervaring met de Hyundai i10.

    • Emperor12-04-2017
      (8.6)

      Ik gebruik deze 'stadsauto' veel voor lange(re) ritten. Want de I10 is ook zeer geschikt voor een flinke afstand. Prima stoelen, voortreffelijk onderstel en uitstekende geluidsisolatie: deze auto heeft het allemaal. Goed, verwacht van de motor geen super prestaties, maar als je deze goed op toeren houdt, kun je normaal met het verkeer meekomen. Interieur biedt veel ruimte, en is goed afgewerkt. Het overzichtelijke dashboard zou niet misstaan in auto's van een hogere klasse. Na de eerste 10.000 kilometers geen last van rammeltjes of andere klachten, kortom: ik ben zeer tevreden!

    • Emperor12-04-2017
      (8.6)

      Ik gebruik deze 'stadsauto' veel voor lange(re) ritten. Want de I10 is ook zeer geschikt voor een flinke afstand. Prima stoelen, voortreffelijk onderstel en uitstekende geluidsisolatie: deze auto heeft het allemaal. Goed, verwacht van de motor geen super prestaties, maar als je deze goed op toeren houdt, kun je normaal met het verkeer meekomen. Interieur biedt veel ruimte, en is goed afgewerkt. Het overzichtelijke dashboard zou niet misstaan in auto's van een hogere klasse. Na de eerste 10.000 kilometers geen last van rammeltjes of andere klachten, kortom: ik ben zeer tevreden!

    • Paul Berg09-04-2017
      (7.4)

      De HYUNDAI is een goede auto zit goed en rijd goed . Alleen jammer dat je veel moet schakelen in ze 3 versnelling kan je niet even snel een bocht nemen dan moet naar je 2 versnelling anders slaat die af . voor de rest prima auto . Nog een kleine opmerking als het regent beslaat de voorruit heel snel .

    • Ernst Mulder27-03-2017
      (9.7)

      Na bijna 14 jaar Getz 1300 cc de i10 aangeschaft en geen dag spijt gehad. Mooie zuinige en volwassen auto met alles er op en eraan! Prima rijgedrag...! Gemiddeld 5,5 liter per 100km, mooi interieur met ruime zit en met de 998 cc motor voldoende power. Ben er blij mee..!

    • Ron Wolsink 24-02-2017
      (8.3)

      Bedrijfszekere en degelijke auto met een sportieve uitstraling. Zuinig (ook in de winter) gemiddeld 1: 18 tot 1:20 (vari?rend van 5.0 tot 5.5 ltr op 100 km).