Hyundai Nederland

Zorgeloos rijden

Basis Abonnement (financiering)

    Financier uw nieuwe Hyundai met het Basis Abonnement! Dit is een financiering op basis van huurkoop, eventueel met slottermijn. U financiert uw auto en lost af over het verschil tussen het aankoopbedrag en de verwachte toekomstige inruilprijs van de auto (slottermijn). Dit voordeel van financieren bij de Hyundai-dealer levert u een laag maandbedrag op. Aan het einde van de looptijd kunt u dit bedrag in één keer aflossen of herfinancieren. Ook kunt u een nieuwe Hyundai kopen en de restwaarde gebruiken. Dat is de flexibiliteit van het Basis Abonnement (financiering). Aan u de keus! Het Basis Abonnement is een niet-doorlopend kredietaanbod waarbij u altijd eerder kunt aflossen, geheel boetevrij! Hieronder ziet u enkele rekenvoorbeelden. Vraag uw Hyundai-dealer naar meer informatie!

    Basis Abonnement
    (financiering)
    Contante waarde Inruil & Aanbetaling Totale kredietbedrag Slottermijn Jaarlijks kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur Krediet-overeenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag

    Dit niet-doorlopend krediet wordt u aangeboden door Hyundai Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.De algemene voorwaarden Hyundai Finance van het Hyundai Basis Abonnement (financiering) zijn van toepassing op de genoemde informatie over het Hyundai Basis Abonnement (financiering) op deze website.