Top

Hyundai Nederland

Electric experience

Hyundai loopt voorop op het gebied van elektrisch rijden. Maar wat betekent dat precies? Dat ontdek je van 12 december tot en met 5 januari in onze electric pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. Je maakt hier op interactieve wijze kennis met de wereld van elektrisch rijden.

Kun jij de electric challenge aan?

We nemen je mee in de boeiende wereld van elektrisch rijden én Hyundai.

  • Battery Battle
    Dans op een speciale dansvloer en wek energie op om een Hyundai IONIQ Electric op te laden. Wie is er als eerste over de finish?
  • Electric Academy Quiz
    Kies in een spelletje Photoplay de juiste betekenis van elektrische termen. Zo zie je hoeveel jij weet van elektrisch rijden.
  • VR Game
    Met een virtual reality bril, de nieuwste Oculus Quest, kom je in een driedimensionale virtuele wereld waar elektrisch rijden en Hyundai centraal staan.

Maar dat niet alleen. Je maakt ook kans op een jaar gratis rijden in de nieuwe IONIQ Electric! Hoe? Doe mee aan de Electric Academy Quiz, schrijf je daarna in voor de Hyundai Electric Academy nieuwsbrief en je dingt mee naar deze electrifying prijs.

Nieuwsgierig?

Kom dan langs in onze pop-up store en ervaar het zelf. In de store ontvang je bovendien een voucher waarmee je 10% korting krijgt op je aankopen in de Batavia Stad Fashion Outlet.

Videocall afspraak maken!