Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Hyundai Nederland

Vraag gratis en vrijblijvend
een offerte op maat aan!

Op zoek naar een andere auto? Wij doen graag een passend aanbod! Vul je gegevens in en ontvang gratis een offerte per mail.

  • Dit kenteken is niet bekend
  • Klik op 'Check' om je inruilauto te bevestigen

Vul je gegevens in

Bij benadering is voldoende
Check

Voorspel de winnaar van het WK

Ben jij een echte voetbalkenner? Voorspel dan wie het WK voetbal 2018 gaat winnen en maak kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen!*

  • Direct in je mailbox
  • 100% vrijblijvend
  • Scherp aanbod

Gekozen model

Hyundai IONIQ Electric
Hyundai IONIQ Electric

Rijklaar vanaf: € 33.995,-

* Verplichte velden
Voorwaarden: Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de inruilwaarde van de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen. Inruilprijs is een richtprijs, op basis van een rook- en schadevrije, dealer onderhouden, in technische goede staat verkerende auto met metallic lak, airco en kilometrage van max. 15.000 km p.j. De dealer beoordeelt de uiteindelijke inruilwaarde. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaardt.