Top

Hyundai Nederland

HYUNDAI KONA-FAMILIE

In alles opvallend

  • Bijtelling vanaf 4%
  • Compacte SUV
  • Hoge instap
  • KONA Electric vanaf zomer 2018

Hyundai KONA:
welke kies jij?

De Hyundai KONA is de enige compacte SUV ter wereld die verkrijgbaar is met keuze uit een volledig elektrische aandrijflijn en traditionele aandrijflijnen (benzine en diesel). Een multitalent dus die volop ruimte, comfort, rijplezier en een hoge zit biedt. Welke Hyundai KONA het ook wordt, deze kleurrijke SUV is in alles opvallend.

Hyundai KONA

De Hyundai KONA heeft alles wat je van een moderne SUV mag verwachten: hij is robuust en combineert de stoere uitstraling van een off-roader met de rijkwaliteiten en ruimte van een sportieve sedan. Je kunt kiezen uit twee krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotoren.

Vanafprijs€ 20.495,-
ZOMER 2018
IN DE SHOWROOM

Hyundai KONA Electric -
4% bijtelling

De nieuwe KONA Electric – met slechts 4% bijtelling – is elektrisch rijden op zijn best. Hij brengt de twee snelst groeiende automobieltrends van dit moment - SUV en elektrisch rijden - samen in één auto. Deze baanbrekende nieuwkomer is er met keuze uit twee krachtige accupakketten (40 kWh en 64 kWh), waarvan de sterkste versie een indrukwekkend rijbereik heeft: 449 kilometer (volgens WLTP-richtlijnen).

Vanafprijs€ 40.995,-