Top

Hyundai Nederland

Elektrisch rijden
zonder zorgen

Hyundai maakt zorgeloos rijden in een schone, zuinige, dynamische auto toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Behalve de beste standaarduitrusting, de beste garantie en de beste prijs krijg je als berijder van de Hyundai IONIQ Electric ook de beste service. Zo heb je bijvoorbeeld geen zorgen over of je wel ergens jouw Hyundai IONIQ Electric kunt opladen: Hyundai biedt je namelijk de IONIQ Laadservice.


Je hebt hierbij de keuze uit 3 opties:

IONIQ Wallbox Laadpakket IONIQ Alleen Laden-pakket IONIQ Onderweg Laadpakket

1. IONIQ Wallbox Laadpakket

Bij de Hyundai IONIQ Electric kun je een volledig en uitgekiend IONIQ Wallbox Laadpakket (t.w.v. €2.200,-) aanschaffen. Dit pakket bestaat uit een oplaadpunt (6,6 kW) inclusief basisinstallatie Het pakket bevat een wandmodel. Wil je een laadpunt op een paal? Moet er een complexe installatie worden uitgevoerd? Of moet er veel gegraven worden? Dan ontvang je een aparte factuur voor deze meerkosten via onze laadpartner Eneco.

Standaard wordt een 6,6 kW-oplaadpunt geleverd bij de Hyundai IONIQ Electric. Indien je thuisinstallatie geen 6,6 kWh-oplaadpunt ondersteunt, ontvang je een 3,7 kWh-oplaadpunt.
met 5 jaar hosting (automatische verrekening) en 5 jaar garantie, service en onderhoud. Tevens ontvang je een universele oplaadpas Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden van de oplaadpas. waarmee je bij alle (openbare) laadpunten kunt opladen.

Oplaadpunt (6,6 kW)
met basisinstallatie
en 5 jaar hosting
een AC-laadkast van 3,7 of 6,6 kW voor thuis of op het werk
Universele
oplaadpas
   
Bovendien ontvangt u (optioneel) € 100,- gratis snellaadtegoed
Onderhoudspakket
met 5 jaar garantie,
service en onderhoud
een 6,6 kW laadkabel én een E-roamingkaart die communiceert met de laadkast. Hierdoor zijn de energiekosten eenvoudig af te schrijven.

Je eigen oplaadpunt

Het bezoeken van een tankstation is nu verleden tijd. Want met het IONIQ Wallbox Laadpakket van Hyundai laad je jouw Hyundai IONIQ Electric gewoon thuis of op je werk op. Dit laadpakket bevat een 16A of 32A Standaard wordt een 32A-installatie geleverd. Op basis van een schouw wordt beoordeeld welke Wallbox voor jouw huis geschikt is. Wallbox inclusief de basisinstallatie van Eneco. Hiermee is je auto binnen 4 uur volledig opgeladen (je hoeft géén energie van Eneco af te nemen om van deze service gebruik te maken).

Hoe regel je de installatie en hoe weet je of het standaard installatiepakket voor jouw (thuis)situatie geschikt is? Wanneer je de Hyundai IONIQ Electric bij jouw Hyundai-dealer bestelt en kiest voor het IONIQ Wallbox Laadpakket, dan zal de dealer het IONIQ Laadpakket voor je aanvragen bij Eneco ElektrischLaden. Deze servicedesk neemt vervolgens contact met je op. Samen bespreek je dan de mogelijkheden.

Onderhoudspakket: 5 jaar geen zorgen


Bij het IONIQ Laadpakket is 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud inbegrepen. Is er sprake van een defect? Dan wordt alles kosteloos voor je geregeld. Wil je een overzicht van de oplaadtransacties? Dit vind je heel eenvoudig in jouw persoonlijke digitale omgeving.

Je ontvangt jouw oplaadtransacties allemaal op één rekening. Het maakt niet uit bij welk laadstation je jouw Hyundai IONIQ Electric oplaadt. Alle oplaadtransacties worden netjes inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij; bijvoorbeeld met je werkgever. Dit is ook het geval wanneer je jouw Hyundai IONIQ Electric thuis oplaadt en gebruikmaakt van thuisstroom.

Het standaard hostingpakket houdt in:
  • Op afstand uitlezen en administratief verwerken van de oplaadtransacties
  • Verrekening tussen berijder, leasemaatschappij of werkgever
  • Overzicht van oplaadtransacties in persoonlijke digitale omgeving
Het standaard garantie, service- en onderhoudscontract houdt in:
  • Ondersteuning bij vragen, storingen en problemen
  • Hulp via telefoon, e-mail, online of bezoek ter plaatse

2. IONIQ Alleen
Laden-pakket

Speciaal voor onze klanten die behoefte hebben aan een laadpunt zonder hosting, bieden we nu het IONIQ Alleen Laden-pakket (€ 1.699,-) via Eneco aan. Dit pakket is exclusief automatische verrekening van de energiekosten (hosting), bevat geen mogelijkheden voor op afstand herstellen van storingen en is alleen beschikbaar in 16 ampère.

3. IONIQ Onderweg Laadpakket


Indien je geen eigen oplaadpunt thuis wenst, dan kan je via jouw Hyundai-dealer voor slechts € 450,- een IONIQ Onderweg Laadpakket aanschaffen. Hiermee ontvang je een universele oplaadpas t.w.v. € 36,- van Eneco, waarmee je een jaar lang terecht kunt bij alle openbare oplaadpunten in Nederland. Tevens ontvang je € 500,- aan snellaadtegoed Deze optie geldt alleen voor snellaadstations bij Fastned; wanneer je jouw tegoed in de App met € 450,- laadt. Je ontvangt dan € 500,- oplaadtegoed om via de Fastned App bij snellaadstations te gebruiken. om binnen 3 jaar te besteden bij 50 Fastned- snellaadstations. Hier laad je jouw Hyundai IONIQ Electric moeiteloos en supersnel in 30 minuten Met een snellader kun je de batterij van jouw elektrische auto bij een oplaadsnelheid van 50 kW in 30 minuten tot 80 procent opladen. Om beschadiging van de batterij te voorkomen, moet deze aan het eind wat langzamer gaan laden. De snellader gaat dan ook bij een voor 80 procent opgeladen batterij over op een druppelstand. Houd er rekening mee dat de oplaadtijd (hoe vol de batterij is in een bepaalde tijd) afhankelijk is van het laadstation en de omgevingstemperatuur. Dit kan dus variëren op basis van deze factoren. op.

Download de Fastned App via:

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik het IONIQ Laadpakket aan?

Wanneer je de Hyundai IONIQ Electric bij jouw Hyundai-dealer bestelt, dan zal deze in overleg met jou het IONIQ Laadpakket van je keuze voor je aanvragen. Kies je het IONIQ Wallbox Laadpakket of Alleen Laden pakket, dan neemt je Hyundai-dealer contact op met Eneco ElektrischLaden. Deze servicedesk neemt vervolgens contact met je op en bespreekt met jou de mogelijkheden om de Wallbox te plaatsen. Kies je het IONIQ Onderweg Laadpakket, dan wordt ook deze optie via jouw Hyundai-dealer voor je geregeld.

Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over de IONIQ?

Jouw Hyundai-dealer kan je alles vertellen over de Hyundai IONIQ. Heb je een vraag, neem dan contact op.

Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Wallbox Laadpakket of de oplaadpas?

De Eneco-servicedesk helpt je graag. Je kunt mailen naar elektrischladen@eneco.nl of bellen met 088 170 77 00 (normaal tarief) tussen 8.00 en 18.00 uur. Of lees de FAQ op de Eneco-website.

Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Alleen Laden pakket?

De Eneco-servicedesk helpt je graag. Je kunt mailen naar elektrischladen@eneco.nl of bellen met 088 170 77 00 (normaal tarief) tussen 8.00 en 18.00 uur. Of lees de FAQ op de Eneco-website.

Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het IONIQ Onderweg Laadpakket?

Heb je vragen over de oplaadpas die in dit pakket zit, dan kan je terecht bij de Eneco-servicedesk (088 170 77 00, normaal tarief/elektrischladen@eneco.nl). Heb je overige vragen over het Onderweg Laadpakket, dan kan je terecht bij je Hyundai-dealer.

Moet ik energie van Eneco afnemen om gebruik te maken van de IONIQ Laadservice?

Nee. Je hoeft géén energie van Eneco af te nemen om gebruik te maken van de IONIQ Laadservice.

Ik wil er zeker van zijn dat ik altijd en overal kan opladen, kan dat?

Met het IONIQ Laadpakket kan je niet alleen thuis je Hyundai IONIQ Electric opladen, maar ook onderweg. Je ontvangt een oplaadpas waarmee je terecht kunt bij oplaadstations in de stad en langs de snelweg. Je kan dus zorgeloos op weg gaan. Deze service geldt niet voor het Alleen Laden pakket.

Wat is het verschil tussen het Wallbox en Alleen Laden pakket?

Met het IONIQ Wallbox Laadpakket ontvang je niet alleen de Wallbox, maar ook 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud. Heb je geen behoefte aan automatische verrekening van de energiekosten (hosting), op afstand herstellen van storingen en wil je een pakket in 16 Ampère, dan heb je genoeg aan het Alleen Laden pakket.

Fastned maakt gebruik van een app. Betekent dit dat ik toch een aparte rekening krijg als ik bij Fastned oplaad?

Nee, deze kosten worden geregistreerd en weergegeven op de rekening die voor opladen bij andere oplaadstations wordt gebruikt. Voorwaarde hiervoor is dat je jouw oplaadpasnummer via de Fastned App koppelt.

Sta ik uren langs de snelweg als ik daar mijn IONIQ oplaad?

Nee, bij Fastned of andere snellaadstations langs de snelweg laad je in slechts 30 minuten 80 procent van je batterij op.

Krijg ik straks verschillende rekeningen voor het opladen bij verschillende oplaadstations?

Nee, bij welke leverancier je oplaadt maakt niet uit. Je ontvangt al jouw oplaadtransacties op één rekening. Je kunt aangeven of je privé oplaadt of zakelijk. Dat is handig wanneer je belastingaangifte doet. Daarnaast worden alle oplaadtransacties ook netjes inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij (in 95 procent van de gevallen betreft dit de werkgever.)

Wanneer gaat de 5 jaar geldigheidsduur van de oplaadpas in?

De 5 jaar start zodra je de oplaadpas ontvangt: enkele dagen voor de installatie van het oplaadpunt.