Top

Hyundai Nederland

Hyundai
Laadpakketten

Elektrisch rijden zonder zorgen

Hyundai maakt zorgeloos rijden in een elektrische auto toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Behalve de beste standaarduitrusting, de beste garantie en de beste prijs krijg je als berijder van een elektrische Hyundai – de KONA Electric, de IONIQ Electric of de IONIQ Plug-in Hybrid – ook de beste service. Zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over waar je jouw elektrische Hyundai kunt opladen: Hyundai levert namelijk voor elke berijder een laadpakket wat bij hem past.

Kies je laadpakket
Laadpakket
Basis
 • Een 3-fase 32A 22kW oplaadpunt* voor thuis Inclusief
 • Keuze uit vaste kabel of stopcontact
 • Montage aan de muur
 • 2 jaar garantie

Tijdelijk vanaf
€ 959,- i.p.v.
€ 1.899,-

Meer informatie
Laadpakket
Premium
 • Een 3-fase 32A 22kW-oplaadpunt* voor thuis Inclusief
  • Premium installatie (o.a. 10 meter graafwerk, laadpaal)
  • Dynamic Home Load Balancing
  • Laadpas/-druppel voor thuis en onderweg laden
  • Beheer en onderhoud
 • Keuze uit vaste kabel of standvoet
 • 5 jaar garantie

Tijdelijk vanaf
€ 1.759,- i.p.v.
€ 2.699,-

Meer informatie

* laadpunt wordt afgesteld op hoogst haalbare snelheid

Kosten voor eventuele ombouw van de meterkast van 1 naar 3-fase zijn niet inbegrepen.

Het actietarief is geldig van 1 oktober 2019 t/m 31 december 2020 bij aanschaf van een Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric, IONIQ Hybrid met een koopcontract en laadpakket vanaf 1 oktober 2019 t/m 31 december 2020. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen. Lease uitgesloten. Het actietarief is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en gelimiteerd tot één oplaadpunt per auto.

Laadpakket

Premium

icons laadpakketten

Je wilt snel en eenvoudig je elektrische Hyundai opladen: thuis, op het werk en onderweg. Met het Laadpakket Premium (reguliere prijs € 2.699,-) ontzorgen wij je volledig. Je krijgt jouw eigen toekomstbestendige 22kW Wallboxi Standaard wordt een toekomstbestendig 22 kW-oplaadpunt geleverd. Indien je thuisinstallatie geen 22 kW-oplaadpunt ondersteunt, wordt de snelheid gereduceerd naar het maximaal haalbare. Eerst vindt er een telefonische schouwing plaats. Wanneer deze niet genoeg informatie oplevert voor een advies vindt er een schouwing op locatie plaats. Op basis van een inspectie door een specialist wordt beoordeeld welke snelheid haalbaar is. Tijdens de inspectie stelt de specialist vast of er aanpassingen gedaan moeten worden aan de meterkast om genoeg capaciteit beschikbaar te maken. geleverd inclusief basisinstallatiei Is er sprake van meerwerk (zoals bijvoorbeeld meer dan een meter graafwerk) om de installatie uit te voeren, dan ontvang je daarvoor een aparte factuur via onze laadpartner Vattenfall., Dynamic Home Load Balancing, afgraven tot 10 meter, 5 jaar hosting inclusief automatische verrekening, 5 jaar onderhoud en beheer en 5 jaar garantie. Als je thuisinstallatie nog geen 22 kW-oplaadpunt ondersteunt, wordt in overleg de laadsnelheid verlaagd naar het hoogst haalbare. Je kunt zelf beslissen of je de laadsnelheid wilt verhogen als er in de toekomst aanpassingen aan je meterkast worden gedaan (dit zijn extra kosten buiten het pakket).

Ook ontvang je bij het laadpakket Premium een universele oplaadpas. Hiermee kun je zowel thuis als bij ieder (openbaar) oplaadpunt in Nederland laden en heb je de mogelijkheid je laadtransacties in te zien, facturen te bekijken en persoonsgegevens te beheren. Een goed overzicht van alle (openbare) oplaadpunten in Nederland vind je op oplaadpalen.nl.

Laadpakket

Basis

icons laadpakketten

Wil je alleen een oplaadpunt zonder hosting en 5 jaar garantie met service en onderhoud (automatische verrekening van de energiekosten)? Kies dan voor het Laadpakket Basis (reguliere prijs € 1.899,-) met een toekomstbestendig 22 kW-oplaadpunt inclusief Dynamic Home Load Balancing. Dit pakket bevat geen mogelijkheid voor het op afstand herstellen van storingen.

Wallbox paalmodel

Wallbox paalmodel

Wallbox wandmodel

Wallbox wandmodel

Wallbox

Kies je voor een Laadpakket Premium of Laadpakket Basis, dan is dat inclusief Walbox. Je kunt hierbij kiezen voor een wandmodel of paalmodel. De Wallbox – afmetingen 37x24 cm (hxb) – is voorzien van een speciaal stopcontact waarmee je een elektrische auto snel en veilig kunt opladen. Dit compacte laadpunt (7,4 kW vermogen) bevestig je thuis of op kantoor aan de buitenmuur. Je kunt ook kiezen voor een paalmodel. Ook is er keuze uit een contactdoos of een vaste kabel van 5m.

Opties
icons laadpakketten

Onderhoudspakket

Verkrijgbaar in combinatie met Laadpakket Basis.

De voordelen van onderhoud op maat zónder daarvoor meteen het Laadpakket Premium aan te hoeven schaffen? Kies dan voor een los onderhoudspakket voor
€ 7,20 per maand. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een defect, wordt alles kosteloos voor je geregeld.

Het standaard garantie, service- en onderhoudscontract houdt in:

 • Ondersteuning bij vragen, storingen en problemen
 • Hulp via telefoon, e-mail, online of bezoek ter plaatse

Dynamic Home Load Balancing

Standaard bij Laadpakket Premium en Laadpakket Basis.

Nóg efficiënter thuis opladen? Dat doe je met een oplaadpunt dat is voorzien van Dynamic Home Load Balancing (toepasbaarheid is afhankelijk van de huisinstallatie). Daarmee laad je je elektrische auto op hoog vermogen op, zonder dat de elektriciteitsaansluiting overbelast wordt. Met Dynamic Home Load Balancing wordt de beschikbare stroomcapaciteit van jouw huisaansluiting optimaal verdeeld.

icons laadpakketten
icons laadpakketten

Hosting

Standaard bij Laadpakket Premium of voor € 7,20 per maand bij Laadpakket Basis

Geen omkijken meer naar de administratie van al jouw oplaadtransacties. Hosting is voor 5 jaar inbegrepen bij het pakket Premium. Voor slechts € 7,20 per maand verzorgen we de hosting bij het pakket Basis.

Alle transacties ontvang je op één rekening. Het maakt niet uit bij welk oplaadstation je jouw elektrische Hyundai oplaadt. Alle oplaadtransacties worden inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij, bijvoorbeeld met je werkgever. Ook wanneer je jouw elektrische Hyundai thuis oplaadt en gebruikmaakt van thuisstroom.

Het standaard hostingpakket houdt in:

 • Op afstand uitlezen en administratief verwerken van de oplaadtransacties
 • Verrekening tussen berijder, leasemaatschappij of werkgever
 • Overzicht van oplaadtransacties in persoonlijke digitale omgeving

Veelgestelde vragen Hyundai Laadpakketten

Hoe vraag ik een oplaadpunt aan met installatiepakket?
Wanneer je een elektrische Hyundai bij jouw Hyundai-dealer bestelt, dan zal deze in overleg met jou het laadpakket van je keuze voor je aanvragen. Kies je een oplaadpunt met installatiepakket, dan neemt je Hyundai dealer contact op met Vattenfall. De Vattenfall servicedesk neemt vervolgens contact met je op en bespreekt met jou de mogelijkheden om het oplaadpunt te plaatsen.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over de KONA Electric of IONIQ Electric?
Jouw Hyundai dealer kan je alles vertellen over de Hyundai IONIQ Electric of KONA Electric. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over het oplaadpunt, installatiepakketten en alle andere opties?
De Vattenfall servicedesk helpt je graag. Je kunt bellen met 088 363 79 91 (normaal tarief) tussen 8.00 en 18.00 uur. Of lees de FAQ op de Vattenfall website.
Moet ik energie van Vattenfall afnemen om gebruik te maken van de Hyundai oplaadpunten?
Nee. Je hoeft géén energie van Vattenfall af te nemen om gebruik te maken van de Hyundai oplaadpunten.
Ik wil er zeker van zijn dat ik altijd en overal kan opladen, kan dat?
Met het Laadpakket Premium kun je niet alleen thuis je elektrische Hyundai opladen, maar ook onderweg. Je ontvangt een oplaadpas waarmee je terecht kunt bij oplaadstations in de stad en langs de snelweg. Je kunt dus zorgeloos op weg gaan. Bij het Laadpakket Basis is de laadpas niet inbegrepen; je dient deze aanvullend af te nemen voor € 7,20 per maand.
Wat is het verschil tussen het Laadpakket Basis en het Laadpakket Premium?
Met het Laadpakket Premium ontvang je niet alleen de Wallbox of laadpaal, maar ook tot 10 meter graafwerk, 5 jaar hosting, op afstand herstellen van storingen, garantie, service en onderhoud. Heb je deze extra's niet nodig en genoeg aan een oplaadpunt, dan is het Laadpakket Basis de beste keuze.
Fastned maakt gebruik van een app. Betekent dit dat ik toch een aparte rekening krijg als ik bij Fastned oplaad?
Nee, deze kosten worden geregistreerd en weergegeven op de rekening die voor opladen bij andere oplaadstations wordt gebruikt. Voorwaarde hiervoor is dat je jouw oplaadpasnummer via de Fastned App koppelt.
Sta ik uren langs de snelweg als ik daar mijn KONA Electric of IONIQ Electric oplaad?
Nee, bij Fastned of andere snellaadstations langs de snelweg laad je in slechts 54 minuten 80 procent van je batterij op.
Krijg ik straks verschillende rekeningen voor het opladen bij verschillende oplaadstations?
Nee, bij welke leverancier je oplaadt maakt niet uit. Je ontvangt al jouw oplaadtransacties op één rekening. Je kunt aangeven of je privé oplaadt of zakelijk. Dat is handig wanneer je belastingaangifte doet. Daarnaast worden alle oplaadtransacties ook netjes inzichtelijk gemaakt en automatisch verrekend met de juiste partij (in 95 procent van de gevallen betreft dit de werkgever.)
Wanneer gaat de 5 jaar geldigheidsduur van de oplaadpas in?
De 5 jaar start zodra je de oplaadpas ontvangt: enkele dagen voor de installatie van het oplaadpunt.