Hyundai Nederland

AUTODELEN:
ZO WERKT IONIQ CAR SHARING

Een smartphone en een geldig rijbewijs. Meer heb je niet nodig om in de 100% elektrische Hyundai IONIQ door Amsterdam en ver daarbuiten te rijden. Download de app via de Apple Store of Google Play, meld je aan en zoek met de app de dichtstbijzijnde Hyundai IONIQ. De deuren openen en sluiten doe je ook met de app.

Eenvoudig autodelen doe je zo:

Meld je aan

Aanmelden

Het aanmeldproces is een abc’tje: geef je e-mailadres op, kies een betaalmethode en maak met de app foto’s van je rijbewijs. Zijn die gegevens gecontroleerd, Dit proces verloopt automatisch en duurt enkele minuten. dan kun je instappen.

Zoek en reserveer

Zoek en reserveer

In de app zie je altijd waar onze Hyundai’s IONIQ Electric zich bevinden. Eén gevonden die je wilt gebruiken? Dan houden we die een half uur voor je vast.

Rijden

Rijden

Je opent en sluit de deuren van de auto met de app. Keer op keer. En als je klaar bent, dan sluit je je huurperiode af. De factuur krijg je in de mail.


Parkeren

Parkeren

De auto achterlaten doe je in de daarvoor aangegeven zone in Amsterdam. Zonder parkeerkosten. De app legt uit waar je wel en niet mag parkeren.

Download de App
IONIQ Car Sharing


NU TIJDELIJK GRATIS!

Prijs vanaf 17 november 2017: € 10,-

IONIQ Car Sharing.
Een aantal voordelen op een rijtje:

  • 100 % elektrisch rijden
  • ruim 200 kilometer op een acculading
  • makkelijk via de app reserveren, openen en afsluiten
  • eenvoudig parkeren in bijna heel Amsterdam

De actieradius van de auto is 280 km (volgens NEDC-meting), dus goed voor een dagje uit

Hyundai - IONIQ car sharing

Comfortabele auto,
groot bereik

Met zijn vijven moeiteloos meer dan 200 kilometer per rit afleggen.
Dat kan nu ook elektrisch.

lijst inclusief

Alles inclusief

Ongelimiteerde kilometers, gratis opladen, top verzekerd en overal parkeren in het centrum van Amsterdam Volg de instructies op de app. Om de reservering te kunnen beëindigen, dien je je binnen het werkgebied van de auto te bevinden. Het achterlaten van de auto kan alleen binnen het op de app aangegeven gebied. De app legt je precies uit waar je mag parkeren. – voor 12 euro per uur.

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Met de app regel je het allemaal: reserveren, deuren openen en instappen. Eenmaal achter het stuur start je de auto gewoon via de startknop en kun je wegrijden.

Alles in één app

Alles in één app

Download de app via de Apple Store of Google Play en zoek meteen de dichtstbijzijnde Hyundai IONIQ Electric.


IONIQ Electric

Gedreven door e-motie.
Geladen met dynamiek

Tot 17 november 2017 gratis inschrijven!

Download vóór 17 november de app en meld je aan, dan betaal je geen inschrijfgeld. Daarmee bespaar je 10 euro. Mooi meegenomen toch? Dat kan je dan meteen voor je eerste rit gebruiken. Maak gratis kennis met de meest comfortabele deelauto van Amsterdam. Waar wacht je nog op?

Download de App


Apple store Google Play - app store
Download de carsharing app van Hyundai