Top

Hyundai Nederland

Gratis check van jouw Hyundai

Bezoek de Zomerinspectie

Nu de coronamaatregelen in Nederland en veel andere Europese (vakantie)landen zijn versoepeld, mogen we er gelukkig ook weer op uit met de auto. Een goed moment om jouw Hyundai grondig na te laten kijken, want met een flinke autorit voor de boeg is het prettig te weten dat alles in orde is. Bezoek daarom de Zomerinspectie (15 juni t/m 31 juli 2020) bij jouw Hyundai-dealer.

De Zomerinspectie is helemaal gratis. Wel verzoeken we je om van tevoren een afspraak te maken met de Hyundai-dealer. Uiteraard verwelkomen wij je met inachtneming van alle regels die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Inspectie door deskundige technici
Zijn de remblokken van jouw Hyundai nog dik genoeg? Is de accu nog in goede conditie? Werkt de airco nog naar behoren? Tijdens de Zomerinspectie controleren deskundige technici jouw Hyundai op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Na afloop van de Zomerinspectie ontvang je een inspectierapport. Daarin vermelden we ook eventuele reparatieadviezen.
Tijdens de Zomerinspectie controleren we alle componenten en systemen die van belang zijn voor een onbezorgde (vakantie)reis, waaronder:
· Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof etc.)
· Conditie en werking van de remmen
· Werking verlichting en elektrische installatie
· Conditie van de accu
· Staat van de banden
· Koelsysteem en airconditioning (indien aanwezig)
· Staat van de uitlaat

Korting op interieurfilter
Een goed werkende airconditioning is onmisbaar. ’s Zomers krijg je verkoelende frisse lucht binnen en in het najaar ben je sneller verlost van beslagen ramen. Een schone lucht- en interieurfilter is van groot belang; die zorgen ervoor dat de airco goed functioneert en garanderen een optimale luchtkwaliteit in de auto. Blijkt tijdens de Zomerinspectie dat het interieurfilter sterk is vervuild, dan kun je direct profiteren van een korting van maar liefst 20 % op een origineel interieurfilter.

Videocall afspraak maken!