Top

Hyundai Nederland

Opladen zonder zorgen

Aanbieding Laadpakketten

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge.

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is schoon, stil en supercomfortabel. Maar waar laad je op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric hoef je je daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kun je nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen*. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Keuze uit twee pakketten: Premium en basis
Als berijder van een elektrische Hyundai heb je keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premiumpakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. Je hebt geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. U betaalt voor het premiumlaadpakket nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is nu scherp geprijsd, u betaalt nu niet € 1.899 maar € 959 * en € 7 * per maand voor het Smart abonnement.

Kies jouw laadpakket

Snel en eenvoudig jouw laadpunt bestellen
Via de Hyundai-dealer kun je heel eenvoudig jouw laadpunt bestellen. De adviseur neemt aan de hand van een vragenlijst samen met jou je thuissituatie door om zo de geschiktste oplossing te vinden. Via Vattenfall kun je jouw laadpas bestellen. Met de laadpas kun je sessies van je eigen laadpunt starten en beëindigen, maar je kunt de laadpas ook gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland.

* De actie gratis Basis laadpaal t.w.v. € 1.899 is geldig bij inruil van uw huidige Hyundai en bij aanschaf (particulier, zzp of klein zakelijk, zowel koop als private lease) voor een KONA Electric. Indien u kiest voor de Premium laadpaal krijgt u een korting van € 1.899 en betaalt u nog slechts € 800. Bij beide laadpalen geldt dat de actie exclusief meerwerk en maatwerk is. De klant dient minimaal 3 maanden eigenaar te zijn van de Hyundai die ingeruild wordt. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 31-08-2020 met een uiterste registratiedatum van één maand na koopovereenkomst.
Videocall afspraak maken!