Hyundai Nederland

Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Het beste instapmodel.

De Hyundai ix20 Go! met €1.495,- aan pakketvoordeel.

De Hyundai ix20 Go! met € 1.495,- aan pakketvoordeel heeft een krachtig, eigentijds design dat uitblinkt door functionaliteit. De nieuwe, krachtige motoren zorgen ervoor dat deze auto maximaal presteert in iedere omgeving. De Hyundai ix20 Go! heeft uitzonderlijk veel ruimte; er is plaats voor vijf personen plus 440 liter bagage. Aantrekkelijke eigenschappen die van deze Hyundai een onderscheidende mini-MPV maken. 

Wilt u de Hyundai ix20 Go! zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende proefrit.
Actie geldig van 01-04-2017 tot en met 30-06-2017 met uiterste kentekenregistratiedatum van 30-09-2017. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden. *Gratis navigatiekaart-updates i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur.