Hyundai Nederland

Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Tijdelijk met € 2.000,- extra inruilvoordeel*!

De Hyundai IONIQ Hybrid

De combinatie van de beste aerodynamica en de nieuwste veiligheidstechnologieën maakt de Hyundai IONIQ de juiste keuze.

De Hyundai IONIQ rijdt soepel en efficiënt. Met standaard automaat, navigatiesysteem met gratis kaartupdates** en geavanceerde veiligheidssytemen. En nog mooier: u rijdt tot wel 1.300 kilometer op een volle tank. 

De slimste keuze is snel gemaakt. Zelf ervaren? Kom naar de Hyundai-dealer voor een vrijblijvende proefrit en profiteer van het tijdelijke inruilvoordeel* van €2.000,-!

Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden. Actie geldig van 13-03-2017 tot en met 30-04-2017 met uiterste kentekenregistratiedatum 30-06-2017 en geldt alleen op voorraadauto's. *De inruilwaarde van uw huidige auto is een indicatie en heeft als richtlijn de officiële Autotelex koerslijst. De inruilwaarde van uw auto kan afwijken en is o.a. afhankelijk van de staat en kilometerstand van uw auto. Raadpleeg altijd uw dealer vooraf. **Gratis navigatiekaart-updates i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur.