Hyundai Nederland

Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Hyundai i10 Go! met €2.875,- aan pakketvoordeel

Word verrast door de nieuwe Hyundai i10 Go! met €2.875,- aan pakketvoordeel. Het uitdagende design, de uitzonderlijke ruimte én features die passen bij een grootse auto maken ’m een echte eye-catcher. 

Nog niet overtuigd? Lees dan onderstaande reviews:
  • ANWB: "De vlot ogende Hyundai i10 is een handelbare auto. Hij is ruim van binnen."
  • Autoweek: "Een zee van ruimte. Ongekend voor deze klasse."
  • TopGear: "De Hyundai i10 laat zich dusdanig ontspannen rijden dat het ons pas weer begint te dagen als we uitstappen: oh ja, we zaten in een klein autootje"
  • Consumentenbond: "De Hyundai i10 is vanbuiten en vooral vanbinnen stevig gegroeid en is daarnaast comfortabeler, beter afgewerkt en stiller."

Ontdek de volwassen rijeigenschappen. Regel snel een proefrit en ervaar het zelf. 
Actie geldig van 01-01-2017 tot en met 31-03-2017 met uiterste kentekenregistratiedatum van 30-06-2017. * Gratis navigatiekaart-updates i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.