Hyundai Nederland

Let op! Geld lenen kost geld

Hyundai i30. Een auto voor mensen van nu.

De nieuwe Hyundai i30 rijdt u al vanaf €20.495,-
U rijdt al in de nieuwe Hyundai i30 vanaf €180,- per maand. Dat is per dag de prijs van 1 ontbijtje met een eitje! En dan rijdt u in een auto die aan alle eisen voldoet die de hedendaagse automobilist stelt aan kwaliteit, techniek, dynamisch weggedrag, veiligheid en gebruiksmogelijkheden. De Hyundai i30 blinkt uit door zijn vele technische innovaties en veiligheidsvoorzieningen.

(Buiten-) gewoon mooi!
Naast deze positieve aspecten heeft de nieuwe Hyundai i30 nog een buitengewone andere goede eigenschap: een fantastisch design. Zeg nou zelf, u rijdt het liefst in een mooie auto. En laat de Hyundai i30 nou net de prestigieuze IF Design Award 2017 hebben gewonnen!

Nog niet overtuigd? Regel dan snel een proefrit en ervaar zelf dat dit de auto is die bij u past. 
**REKENVOORBEELD
Model Contante waarde  Inruil & aanbetaling Totale kreditbedrag Slotermijn Jaarlijkse kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur krediet overeenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
Hyundai i30 € 20.495,- € 8.605,- € 11.890,- € 5.945,- 1,99% 1,99% € 180,- 36 € 12.425,-

Deze actie is geldig bij een financieringsaanvraag voor een Hyundai i30 vanaf 16-2-2017 t/m 31-3-2017 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 31-03-2017. Actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Maximale kredietbedrag is €20.000. Slottermijn maximaal 50% van het te financieren bedrag. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden. *Dit betreft het bedrag bij een maand met 30 dagen. ***Gratis kaartupdates i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur. Zie voor kosten en voorwaarden www.hyundai.nl of vraag er naar in de showroom.