Hyundai Nederland

tax free zonder btw actie hyundai i10
Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Behoud je vakantiegevoel bij Hyundai

Tax free shoppen op de Hyundai i10!

Heerlijk is dat als je met vakantie gaat of terugkomt: het tax free shoppen. Want alle financiële voordelen komen goed uit in vakantietijd. Hyundai begrijpt dat en zorgt in de maand augustus dat dit fijne gevoel blijft. Je koopt nu namelijk een Hyundai i10 uit voorraad zónder BTW! Kijk, daar krijg je nou een zonnig gevoel van!

De Hyundai i10 is sportief, luxe en functioneel en voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto’s uit een hoger segment; zoals ABS, ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma) en VSM (Vehicle Stability Management).

De Hyundai i10 i-Motion koop je door deze aanbieding al voor € 11.141,- of kies voor de Hyundai i10 Comfort met o.a. geïntegreerd navigatiesysteem en cruise control voor al € 12.215,-. 

Nog niet overtuigd? Maak een proefrit en oordeel zelf. Maar wees er snel bij want op is op. 

Actie geldig met datum koopovereenkomst vanaf 7 augustus 2017 met een uiterste kentekenaanvraagdatum van 31 augustus 2017. BTW-korting is alleen geldig over de fiscale prijs van de auto excl. BPM en excl. eventuele opties, alleen van toepassing op ongekentekende importeursvoorraad i10 (vraag de dealer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid) en alleen geldig voor particuliere en kleinzakelijke klanten. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.