Hyundai Nederland

Doe de GRATIS Voorjaarscheck en profiteer van zomerse voordelen.

Goed voorbereid het voorjaar in.

Het is voorjaar! De zomer staat voor de deur. Het is weer tijd voor diverse uitstapjes met je trouwe Hyundai. Ga goed voorbereid de zomer tegemoet.

Ben je MijnHyundai-lid? Dan bieden wij je tussen 1 en 31 mei 2017 een GRATIS Voorjaarscheck aan. Tijdens deze Voorjaarscheck controleren wij jouw Hyundai op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.
En dat is nog niet alles, dit jaar doen wij tijdens de Voorjaarscheck een Digital Before Service inspectie*. We maken dan verbinding met het hoofdkantoor in Korea en updaten indien nodig in 1 keer de software! Na afloop van de Voorjaarsinspectie ontvang je een inspectierapport.

Daarnaast kan je gebruik maken van een serie VoorjaarVoordeelVouchers, hiermee ontvang je interessante korting op diverse producten.
De kortingsvouchers zijn geldig van 1 mei t/m 31 mei 2017. *Digital Before Service kan worden uitgevoerd op de volgende modellen; Hyundai i10 (excl. Facelift), i20, i30 (excl. modeljaar 2017), i40, ix20, ix35, Tucson (vanaf modeljaar 2015), Santa Fe (vanaf modeljaar 2012) en IONIQ.